Nasi rzecznicy prasowi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Panteros
Kontakt:

#31 Post autor: Panteros » 1 sie 2008, o 08:24

kibol-siem-ce pisze:
Panteros pisze:Jeśli o mnie chodzi to ciesza się że odeszła - ciągle mąciła i tyle !
idź sie wyspac
I po co odrazu takie durne posty piszesz ? Każdy przecież może mieć swoje zdanie na jej temat ! Ja twojego nie neguje ! PozdRawiam
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"

BLUEMAN

#32 Post autor: BLUEMAN » 1 sie 2008, o 09:23

nareszcie - jednego darmozjada menij

valderama
Kontakt:

#33 Post autor: valderama » 1 sie 2008, o 10:23

Bardzo dziękuje Pani rzecznik. Przede wszystkim za wyczerpującą odpowiedź w związku z zamieszaniem jakie wynikło przed WDŚ. Powodzenia i sukcesów w pracy zawodowej :padam:

adamas
Kontakt:

#34 Post autor: adamas » 1 sie 2008, o 11:26

Szkoda czytac jakie glupoty tu piszecie... Wszedzie szukacie spisku Gornika. A to co tam jest wytluszczone 4 posty wyzej co ona powiedziala to niestety jest prawda. Gornik ma sponsora i z niego korzysta. Nic w tym dziwnego. A co do pani Danuty to nie wiem skad takie pomysly, ze macila. Znacie moze pojecie pracy u podstaw (takie pozytywistyczne pojecie) - cholera jasna - ona wam przeciez sama LM nie wywalczy, ale to co zrobila w kuchni klubu to jest wielka sprawa, ze swoimi kontaktami. Myslicie, ze tak latwo dziennikarzy naklonic zeby pisali pozytywnie o Ruchu? Pare lat gralismy w 2. lidze, nie mamy "najlepszych" stosunkow z warszawka. Pamietacie jak byla naglosniona sprawa w Gdansku rok temu (bardzo negatywnie, choc nie powinna). Nie wiecie jakby o Ruchu mowiono gdyby Jej nie bylo przez ten ubiegly sezon w OE. Pewnie gorzej niz o PB. Tak profesjonalnych osob na stanowiska to mozna szukac i szukac, a zadko kiedy sie znajdzie
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#35 Post autor: vinc84 » 1 sie 2008, o 13:39

Dzienki wielkie i szacunek na zawsze!!
GŮRNY ŚLŮNSK

bRayan72

#36 Post autor: bRayan72 » 1 sie 2008, o 19:06

Poniżej prezentujemy list, który Danuta Drabik-Martowicz pragnie przekazać kibicom "Niebieskich", za pośrednictwem naszego serwisu. Przypomnijmy, wczoraj zakończyła ona pracę w Ruchu Chorzów SA na stanowisku Rzecznika Prasowego i Dyrektora ds. PR.

Niebieska Rodzino!

"Gdy zamknęły się jedne drzwi, nie rozpaczaj – właśnie gdzieś indziej otworzyły się inne…" – tymi słowami żegnał się jeszcze nie tak dawno temu z Kibicami i mediami Prezes Zagłębia Lubin Robert Pietryszyn. Dziś to mnie przyszło pożegnać się Kibicami klubu, w którym spędziłam wiele wspaniałych chwil.

Wartość Kibica dla klubu piłkarskiego jest niepodważalna. Bez Kibiców nie byłoby zainte-resowania mediów, nie będzie sponsorów oraz całej tej magicznej otoczki. Pracując w klubie przez ostatni rok, miałam okazję Was poznać. Bez wątpienia to Wy stanowicie o sile Ruchu i zaliczacie się do krajowej czołówki. Niezapomniane będą dla mnie spotkania- jak te z Fan Clubem Mikołów, podczas meczu w Katowicach z Naprzodem Janów czy podczas Niebieskiego festynu w Rudzie Śląskiej. Na całe życie pozostaną w mej pamięci Wielkie Derby Śląska, czy oprawa jaką przygotowaliście na 81. urodziny Gerarda Cieślika. Jest mi ogromnie miło, że mogłam uczestniczyć w operacji WDŚ, którą uznaliście za najbardziej medialne wydarzenie ostatnich lat.

Kibicom dziękuję za wsparcie, za zaufanie oraz motywację do pracy. Fan Clubom Ruchu życzę realizacji kolejnych Niebieskich pomysłów, organizację rekordowych wyjazdów, a także rozpamiętywanych opraw oraz piosenek, które będą wpadały łatwo w ucho i robiły wrażenie na innych. Redakcji Niebieskich życzę dalszego rozwoju – wykonujecie kawał dobrej roboty! Wszystkim Niebieskim Kibicom życzę kolejnej Mistrzowskiej gwiazdki w koronie, nowoczesnego stadionu oraz sponsorów na miarę oczekiwań.

Mój redakcyjny kolega z TVP 3 zapytał mnie dziś, czy wiedząc, że po roku przyjdzie mi rozstać się z Cichą postąpiłabym tak samo. Bez wahania odpowiedziałam, że tak. Żegnam się z Wami jako osoba pełniąca obowiązki Rzecznika Prasowego i Dyrektora Medialnego, pozostaję jako członek Niebieskiej Rodziny. Nabyłam już identyfikator, na pewno więc spotkamy się na stadionie.

…i pamiętajcie jeszcze o jednym, że najlepszymi rzecznikami i ambasadorami Ruchu jesteście właśnie Wy!

Z NIEBIESKIMI POZDROWIENIAMI
Danuta Drabik-Martowicz
Rzecznik Prasowy
Dyrektor ds. PR
RUCH Chorzów SA
18.07.2007- 31.07.2008
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

marcyk
Kontakt:

#37 Post autor: marcyk » 1 sie 2008, o 22:27

Pani Danko DZIĘKUJĘ.
PS. Tak jak kiedys palnołech hasło "jesce bydzie niybiesko" (jest) to teraz palna hasło "RUCH = chelsea 2". Podumejcie ło co mi chodzi a jo jesce wroca do tymatu ... niybawym (niy chodzi mi ło spektakularne transfery)
Pani Danko jwsce roz DZIYNKI>

SODA's
Kontakt:

#38 Post autor: SODA's » 1 sie 2008, o 22:50

fajna laska denx za wszystko ;)
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
MauRyc1920
Kontakt:

#39 Post autor: MauRyc1920 » 1 sie 2008, o 23:06

ten temat sie zrobił choby pudelek.pl - wszyscy nagle mają nieoficjalne ale w miare pewne info co z Panią Danusią :)

Ja sie w pełni podpisuje pod tym co SODA napisał :)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#40 Post autor: 19r20 » 2 sie 2008, o 13:33

szkoda i tyle odemnie
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Siwy Mikołów
Kontakt:

#41 Post autor: Siwy Mikołów » 3 sie 2008, o 09:36

DZIęKUJEMY - FC MIKOłóW
".............Czos uciyko wszystko mijo to co ważne pozostowo,
z miłościom do Ruchu, tak mnie plac mój wychowoł............"

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#42 Post autor: jalboss » 3 sie 2008, o 20:22

Dzięki za wszystko. Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na Cichej 6...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

bRayan72

#43 Post autor: bRayan72 » 4 sie 2008, o 16:33

Dorota Jagodzińska została nowym Rzecznikiem Prasowym Ruchu Chorzów. Zastąpiła ona na tym stanowisku Danutę Drabik-Martowicz, która pełniła tę funkcję przez ostatni rok.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

Puyol
Kontakt:

#44 Post autor: Puyol » 5 sie 2008, o 10:46

Wiecie coś na temat tej nowej babki? Kaj robiła i co to za osóbka?

Co do pani Danuty, to powiem wom, że to ogromno strata dla naszej Niebieskiej rodziny, odpisywała mi na kożdego maila, starała się i to z powodzeniem o darmowe bilety w moim imieniu dla pewnego stowarzyszenia, zawsze w budynku klubowym żech na nia trefił, była wszędzie. Naprawde dzięki za cało robota jako wykonała.

Ktoś napisoł, że nie chciała odlazić, czyżby to sie wiązało z tym, że ja zwolnili? Jeśli ja to gratuluja zajebistego pomysłu.

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#45 Post autor: osik » 5 sie 2008, o 12:42

Wiecie coś na temat tej nowej babki? Kaj robiła i co to za osóbka?
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ