ZAGLEBIE-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
krempy1

#31 Post autor: krempy1 » 22 maja 2003, o 08:34

NIepamiętam kiedy ostatni raz płakałem ale wczoraj po meczu puściła mi sie łezka jak wyobraźiłem sobie nas w II lidze. Makabra.
Nie widzialem meczu ani urywków w canalu wiec nie bede sie wypowiadal. Zastanawiające jest tylko to co zrobił Górnik? Przegrać z Wisłą Płock u siebie w takim momencie to dla mnie nic innego jak tylko "drukarnia" a myslałem że oni mają choć troche honoru i nie będą drukować. W ostatnich latach to my uratowalismy im dupe grajac do konca na calego a oni jak tylko moga to sprzedaja.
Ja cały czas wierze w nasze utrzymanie ale z taką postawa naszych orłów jest to raczej niemozliwe a tu jeszcze szmacianka jaworzno gra z pogonia i gornikiem wiec teoretycznie ma 6 pkt bo z legia raczej dostanie. My przy za***istych wiatrach moze zdobedziemy 6 pkt z groclinem?(wierze w cuda) i pogonia na legii mamy niezle lanie.
Ale wiara czyni cuda i ja dalej w to wierze. Amen.

Paczek

#32 Post autor: Paczek » 22 maja 2003, o 08:43

Ja proponuje na mecz u siebiezabrac ze soba biale chusteczki i nimi pozegnac caly zarzad.Moze bysmy zrobili cos podobnego jak kibice widzewa napis "MY WIERZYMY" czy cos w tym stylu??
Ps.A ja cigle wierze groclin jest do ogrania przeca widzewowi niewiele braklo a 3 punkty by wywiezli:)

Mik20
Kontakt:

#33 Post autor: Mik20 » 22 maja 2003, o 09:03

krempy1;nigdy na nikogo nie mozna liczyc tylko liczy sie na siebie, a ze zabki przegraly to bylo wiadome wczesniej przeciez grali z plockiem z wiadomych przyczyn wola dac utrzymanie im niz nam :!:

krempy1

#34 Post autor: krempy1 » 22 maja 2003, o 09:35

Mik20 ja jednak myslalem ze zabką bedzie bardziej zalezec na naszym pozostaniu ale bylem w duzym błedzie niestety. Ja osobiscie wolałem kilka lat temu aby oni zostali a inni spadli bo chcialem aby byly derby bo to jeden z najwarzniejszych dla mnie meczy w sezonie.
Pozdrawiam Mikołowianina :)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#35 Post autor: 19r20 » 22 maja 2003, o 09:36

tak jak napisałem wcześniej

gwóźdź do trumny

nie ma o czym gadać 2 liga

jak ktoś jeszcze wierzy w utrzymanie to jest fantastą

Paczek

#36 Post autor: Paczek » 22 maja 2003, o 09:48

JA WIERZE!!!!!!!!!!!!!i WCALE NIE JESTEM FANTASTA CZY CZYMS TAM;)
pO PROSTU RUCH SIE UTRZYMA I BASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paczek

#37 Post autor: Paczek » 22 maja 2003, o 09:48

Najgorsze to jest uwierzycw spadek przedwczesnie!!!!!!!!!!!!!!!!

wsciekly

#38 Post autor: wsciekly » 22 maja 2003, o 11:12

Ciuuuuule!!!!! Pilkarzyki, trenerek i zarzad wy***przac !!!!!!!! CO zrobiliscie z tym klubem!!!!??????????????? aaaaaaaaa :cry: :cry: :cry: Nie pokazujcie sie juz na Cichej bo Wam wyklepiemy michy!!!!!!

WOJTEKK

#39 Post autor: WOJTEKK » 22 maja 2003, o 12:03

Nie mozemy liczac na kogos,ze sie ułozy Kurwosci zajebał Mandrysz sezon i to jest główna wina za to ze nie mamy conajmniej 10 punktów wiecej,liczyc tylko mozemy teraz na siebie i WIERZYC W UTRZYMANIE BO WIARA JEST NAS SILNA I NIEBIESKA,a co do piłkarzy mam nadzieje,ze to nie było celowe zagranie słabiac zespół,a ROGALA co pan mysli ze nam serce nienapierdala ???????????

volek
Kontakt:

#40 Post autor: volek » 22 maja 2003, o 12:43

Nie rezygnujmy jeszcze.Są 3 mecze do wygrania,a nie oglądajmy sie na żaboli bo oni puścili mecz płockowi to sie nie zdziwie jak szczakowej tez puszczą.Ja wierze,ze 1 liga bedzie dalej nasza.A więc w sobote DO BOJU NIEBIESCY :!:

AndRe
Kontakt:

#41 Post autor: AndRe » 22 maja 2003, o 12:48

za onetem:

Śrutwa: Takiego gnoja w życiu nie widziałem

Bardzo zdenerwowany po meczu Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów (2:1) był napastnik "Niebieskich" Mariusz Śrutwa, który miał wiele zastrzeżeń do pracy arbitra, Tomasza Mikulskiego - pisze "Tempo".

"Piszcie co chcecie, bo ja takiego gnoja w życiu nie widziałem" - powiedział Śrutwa.

Bardziej ostrożny w słowach był Piotr Mandrysz, trener Ruchu, który zasugerował, że sędzia wypaczył wynik meczu.

:shock: :shock:

Poszedl Mariusz na calosc.Oby tylko go nie zawiesili na kilka meczy bo to poki co najlepiej grajacy nasz pilkarz.

Teraz Go cenie jeszcze bardziej :Mowi co mysli a ja takich ludzi szanuje.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Elvis

#42 Post autor: Elvis » 22 maja 2003, o 12:58

A nie wpadliście na to,ze płock był po prostu lepszy od górnika? Śmieszne ,że przegrywacie mecz za meczem i jesteście oburzeni na całą ligę ,że nie ma takich wyników jak wam pasują.Waszym problemem jest Mandrysz i Rogala a nie inne drużyny. Mimo wszystko życzę utrzymania i czekam na derby z GieKSą

AndRe
Kontakt:

#43 Post autor: AndRe » 22 maja 2003, o 14:08

do Elvisa:

Oto cytaty z Przegladu Sportowego (wziete z forum Gornika Zabrze -autor postu Zabrski ):

"Nikt niczego wprost nie powiedział, ale stało się jasne, że oto oglądamy mecz przyjaźni. Zresztą działacze Górnika już przed zawodami uczynili gest w kierunku kibiców przyjezdnych, którzy na stadion zostali wpuszczeni za darmo i zajęli miejsca w sektorze miejscowych szalikowców. Ludzie bratali się na trybunach, bratali się również na boisku."

albo

"..uszczypliwe uwagi kibiców: "Połóżcie się" albo "Uważajcie, bo strzelicie". Te uwagi były jak najbardziej na miejscu. Część kibiców postanowiła jednak nie zwracać uwagi na żenujące popisy swoich pupili, prezentując co rusz efektowne pokazy sztucznych ogni. Na tym należałoby skończyć relację, bo jaki sens ma wymienianie jakichkolwiek sytuacji?"

Sami kibice Gornika przyznaja ze mecz byl ulozony.
Gadalem dzis z moim wykladowca- kibicem Gornika i on rowniez potwierdzil w/w opinie.

Mowi sie trudno , taka jest nasza liga :(
Ale to niezmienia faktu ze jak sami nie zaczniemy wygrywac to nic i nikt nam nie pomoze w utrzymaniu ekstraklasy.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

deniss
Kontakt:

#44 Post autor: deniss » 22 maja 2003, o 15:36

AndRe gadalem dzis ze starym kibolem RUCHu co wie co nieco i powiedzial mi ze mam sie nie denerwowac bo RUCH nie spadnie
a ta nasza liga zadza pieniadze i uklady tak jak w filmie ''Pilkarski poker'' stary film ale okazuje sie ze jest dalej jak najbardziej aktualny
klub nie ma kasy ale groklin i legia jest nam cos winna za transfery nie bede mowil kogo :lol:
tak ze ja wierze w utrzymanie w 1 lidze przekonamy sie w sobote :wink:
pozdRo
MOJA JEDYNA MIŁOSC TO
NIEBIESCY

pko

#45 Post autor: pko » 22 maja 2003, o 15:53

przy pierwszym spadku wiekszosc starych mowila ze ruch nie sleci a jak bedzie trzeba to sie pol huty zastawi no i ... jebnelismy az milo bo kasjer jojko widzac ze sie i naczej nie da wpierdolil se bramke cud (smieszne o tyle ze wtym samym czasie mniej wiecej identyczna bramka padla rowniez w innej z europejskich lig wiec nie byl orginalny i zawsze mogl powiedziec ze sie innym tez przytrafia) wiec teraz nie slucham juz takich gadek ale fakt liga zadza uklady i to bardziej niz kasa bo tej juz nikt nie ma (przynajmniej tej klubowej) bo ta jak zakleta zminia swoj statut z publicznej na prywatna
przyjde ... wierze ... bede napierdalal winnych

ODPOWIEDZ