Mariusz Klimek odchodzi ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#31 Post autor: Patton » 27 mar 2008, o 20:36

"Jeszcze przed rozpoczęciem sezonu 2007/08 prestiżowa firma ubraniowa, Hugo Boss oraz Real Madryt podpisali między sobą umowę, na mocy której pierwszy i drugi zespół Królewskich, sztab techniczny, dyrekcja klubu oraz sekcja koszykarska ubierana jest w wyroby tejże firmy. Piłkarze i trenerzy Realu Madryt otrzymali w lipcu swoje pierwsze garnitury na sezon wiosenny i letni. Teraz, pod koniec listopada, kiedy zaczyna się robić naprawdę zimno, firma Hugo Boss przygotowała dla Blancos kreacje na jesień i zimę.

Nowy garnitur jest w ciemnym odcieniu szarego koloru. Marynarka zapinana jest na dwa guziki, a jej krój zachowany jest w stylu nowoczesnym. Do całego kompletu dochodzą jeszcze biała koszula, pasek, brązowe buty i czarny płaszcz od BOSS Selection 100% kaszmiru. Piłkarze przymierzyli swoje nowe stroje jeszcze dzisiaj w Valdebebas i od teraz będą je używać na co dzień. Dyrektor od Środków Przekazu firmy Hugo Boss, Philipp Wolff wyznał na dzisiejszej prezentacji, że "Real Madryt to drużyna jedyna w swoim rodzaju, dlatego to idealna okazja do tego, aby rozpowszechniać markę Hugo Boss w świecie piłkarskim. Jesteśmy dumni z tego, że możemy ubierać zawodników Realu Madryt - jednego z najważniejszych i najbardziej utytułowanych klubów na świecie". ;) ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

slavo
Kontakt:

#32 Post autor: slavo » 27 mar 2008, o 20:38

Zdaje się jakaś włoska drużyna biegała swego czasu z napisem "kappa" na koszulkach.

A na przełomie lat 80-90, bodajże Widzew miał napis "Cassuci" ;)

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#33 Post autor: THOMY » 27 mar 2008, o 20:49

slavo pisze: A na przełomie lat 80-90, bodajże Widzew miał napis "Cassuci" ;)
to byli lata 80-te a piyrsze sztyry druzyny z poprzedniego sezonu grali w Cassuci
Widzew jak piszesz, bol to tyz Gornik,Pogon, i ty czworty juz niypamiyntom
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#34 Post autor: heli » 27 mar 2008, o 20:49

egon pisze:
Informujemy, że od dnia 25 marca 2008 roku zamiast Ruch Chorzów Sportowa Spółka Akcyjna, posługujemy się nazwą Ruch Chorzów Spółka Akcyjna
I zagdadka rozwiazana. Z tego co kiedys mówił Klimek odsunie sie jak ktos zajmie jego miejsce. z tego wynika ze weszlismy na giełdę i posiadacze akcji teraz bedą zarządzać klubem więc spokonie bedzie mógł udać sie na ,,emeryturę" ;)
Nie myl pojęć to, ze jesteśmy S.A. w cale nie jest równoznaczne z wejsciem na giełde, z tego co widze już mówi się o końcu kwietnia, no cóż zobaczymy co dalej szczególnie że nie wiele zapowiada by sprawy telewizyjne się szybko rozwiązały ostatecznie, ale moż e,a tak mi się zresztą wydaje to tylko wytłumaczenie
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Gerges
Kontakt:

#35 Post autor: Gerges » 27 mar 2008, o 21:10

Wyjazd Klimka na stałe jest juz właściwie przesądzony. "strumień" pieniędzy z Reportera definitywnie zakręcony, natomiast z "kieszeni: Klimka w znacznym stopniu ograniczony. Pieniądze które będą z giełdy to jest połowa budżetu (skromnego) na sezon. Mam nadzieje (a konkretów na razie brak) że pojawi się możny sponsor lub inwestor.... jesli nie to...... ale bądźmy optymistami

Awatar użytkownika
pol.zip.exe
Kontakt:

#36 Post autor: pol.zip.exe » 27 mar 2008, o 21:11

a mi sie marzy caly czas MITAL, mysla ze hindusi od razu mogli by ciepnac sporo suma.
-NLF-

slavo
Kontakt:

#37 Post autor: slavo » 27 mar 2008, o 21:18

Wyjazd Klimka na stałe jest juz właściwie przesądzony.
Gerges a ty u niego pracujesz, sypiasz z nim czy ki ..... Wypisujesz sensacje to podaj źródło ?

Witek46
Kontakt:

#38 Post autor: Witek46 » 27 mar 2008, o 21:33

Patton pisze:"Jeszcze przed rozpoczęciem sezonu 2007/08 prestiżowa firma ubraniowa, Hugo Boss oraz Real Madryt podpisali między sobą umowę, na mocy której pierwszy i drugi zespół Królewskich, sztab techniczny, dyrekcja klubu oraz sekcja koszykarska ubierana jest w wyroby tejże firmy. Piłkarze i trenerzy Realu Madryt otrzymali w lipcu swoje pierwsze garnitury na sezon wiosenny i letni. Teraz, pod koniec listopada, kiedy zaczyna się robić naprawdę zimno, firma Hugo Boss przygotowała dla Blancos kreacje na jesień i zimę.

Nowy garnitur jest w ciemnym odcieniu szarego koloru. Marynarka zapinana jest na dwa guziki, a jej krój zachowany jest w stylu nowoczesnym. Do całego kompletu dochodzą jeszcze biała koszula, pasek, brązowe buty i czarny płaszcz od BOSS Selection 100% kaszmiru. Piłkarze przymierzyli swoje nowe stroje jeszcze dzisiaj w Valdebebas i od teraz będą je używać na co dzień. Dyrektor od Środków Przekazu firmy Hugo Boss, Philipp Wolff wyznał na dzisiejszej prezentacji, że "Real Madryt to drużyna jedyna w swoim rodzaju, dlatego to idealna okazja do tego, aby rozpowszechniać markę Hugo Boss w świecie piłkarskim. Jesteśmy dumni z tego, że możemy ubierać zawodników Realu Madryt - jednego z najważniejszych i najbardziej utytułowanych klubów na świecie". ;) ;)
No i co? Bo ja nie widzę sprzeczności z tym co napisałem. Chyba, że chodzi o to by nasi płkarze chodzili w ubraniach Vistuli i koszulach Wólczanki. Bo ja myślałem, że rozmawiamy o głównym sponsorze.

Gerges
Kontakt:

#39 Post autor: Gerges » 27 mar 2008, o 22:24

Slavo ...najpierw odpowiem ci grzecznie.... nie sypiam z Klimkiem , a żródło to osoby związane i pracujące w Reporterze.

Teraz odpowiem ci mniej grzecznie.... ch** ci do tego z kim i jak sypaim. Nie nabijam tu postów jak ty który w każdym temacie musi wdupic swoje trzy grosze ... ale pewnie poza siedzeniem na necie nie masz nic innego do roboty i tu przelewasz swoje kompleksy na ekran monitora. Przeglądając tematy widze że nie tylko ja zauważyłem u ciebie "spadek formy" jeśli chodzi o poziom twych postów.

Jesli chodzi o te niby moje "sensacje" to żadne sensacje...naturalny bieg zdarzeń o którym nawet na tym forum i na tej stronie (o prasie nie wspomne pisano) . Jesli będzie inaczej... cóż bije sie w pierś ....zawiodło moje "źródło" , albo Klimek jak każdy wolny człowiek ma prawo do zmiany swoich planów i decyzji .

Będzie co będzie...pozyjemy zobaczymy

slavo
Kontakt:

#40 Post autor: slavo » 28 mar 2008, o 11:06

Gerges pisze:Przeglądając tematy widze że nie tylko ja zauważyłem u ciebie "spadek formy" jeśli chodzi o poziom twych postów.
może, to mój spadek formy albo nie moje przewrażliwienie. To miało być żartobliwie, no ale przepraszam :padam: Nie chciałem urazić. :padam:

Wracając do konkretów. Powiadasz osoby pracujące w Reporterze. W Reporterze można pracować w zarządzie albo w magazynie. Przypuszczam, że zarząd nie wtajemnicza magazynierów w politykę przepływu kapitału i udziałów w firmie. Tyle

ps. tak w tym tygodniu nie mam nic do roboty, inni w tym tygodniu na mnie robią, jestem wstrętny, obrzydliwy idę sie powiesić (jakbyś nie zauważył licznik postów dawno zlikwidowany i chwała Bogu). Jutro zmienię sposób spędzania wolnego czasu ale jak już zauważyłeś ... ch** ci do tego

Gerges
Kontakt:

#41 Post autor: Gerges » 28 mar 2008, o 20:15

Slavo - "ale jak już zauważyłeś ... ch** ci do tego"

Tak sie składa ,że na mnie też robia , ale nie obwieszczam wszem i wobec kto i jak spędza czas wolny i kto z kim śpi... i nikomu w to nie ingeruje.

Musze przyznać mimo wszystko że poprzednim postem juz zaprezentowałaś lekką zwyżkę formy. (no może poza końcówką)

I tym optymistycznym akcentem ...zakończmy tą niezwykle kulturalną polemikę.

Wracając do Reportera to "żródło" to jak się to mówi osoba ze średniego pionu zarządzającego....ciut bliżej do zarządu niz do magazyniera. Co będzie zobaczymy...

Jorg19R20
Kontakt:

#42 Post autor: Jorg19R20 » 29 mar 2008, o 07:33

W jednym z wywiadow Klimek stwierzil ,ze rozwaza wyjazd z rodzina na stale do USA nie podajac jednak konkretnego terminu .

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#43 Post autor: Grzegorz » 29 mar 2008, o 22:01

Nie wiem czy zauważyliście, ale dziś spiker nie wyczytywał Reportera jako sponsora Ruchu ...
Zaczynał od tego, że sponsorem technicznym jest Colo. Przypadek, czy coś jest na rzeczy??

wiche(R)
Kontakt:

#44 Post autor: wiche(R) » 29 mar 2008, o 22:21

to tez zauwazylem, ale nie weim , nie widzielm czy byly reklamy Reportera dokola boiska na bandach
-------------------------------
®®®®®®®®®®®®®®
Obrazek

Boluś
Kontakt:

#45 Post autor: Boluś » 29 mar 2008, o 22:29

wiche(R) pisze:to tez zauwazylem, ale nie weim , nie widzielm czy byly reklamy Reportera dokola boiska na bandach
-------------------------------
®®®®®®®®®®®®®®
Były

ODPOWIEDZ