a ja powiem jedno - jak MY ( czyli Ruch jako klub i kibice ) bedziemy grac w przyszlym sezonie w I lidze to tylko i wylacznie dlatego, ze Rogala kupi szpile. A wtedy to chyba zawisnie na trybunie.... Bo ja wole Ruch jako honorowy klub, a nie pole do popisu dla kretactw, sprzedawania, badz kupowania meczykow... Panie prezesie mam takie pytanie - gdybysmy w 2000r. zrobili majstra, to moze teraz mielibysmy wyremontowany stadion juz, strategicznego sponsora i wreszcie Sportowa Spolke Akcyjna.... Ale wy ( zarzad ) wiecie przeciez lepiej co dla klubu jest najbardziej odpowiednie. Panowie - odnosze wrazenie, ze traktujecie kibicow jako bande przyglupow, ktorym sie powie to, zrobi tamto a oni wierza w to i sa grzeczni. Wiec sie mylicie i to kurew*** Pewnie sie niedlugo o tym przekonacie. Jestescie frajerami i tyle - byle Whiskey stala u pana w gabinecie w barku.... wiecej do szczescia nie potrzeba prawda?

Zalamany jestem... Rogala - jak masz chociaz troche honoru to odejdz..... Powiem nawet "PROSZE ODEJDZ", zeby nie bylo, ze jestem niekulturalnym kibicem

Ruch to MY

I MY bedziemy zawsze z nim, na dobre i na zle.... tylko, szkoda, ze nie jest nam dane cieszyc sie tak jak naszym dziadkom, ojcom, starszemu pokoleniu. To tez miedzy innymi dzieki temu zarzadowi....
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...