RUCH-WIDZEW

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: NIEBIESKI_ » 27 kwie 2003, o 00:07

Kurwaaa ku***a ! ZMIANA TRENERA !!! Nigdy niespadnie RUCH Chorzów nigdy niespadnie !!! jak teraz niebędzie wjazdu zadarmo albo za tą złotówke to niewiem kto przyjdzie na ten mecz z szczakowiankom!
pozdRo :cry:

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: wojt » 27 kwie 2003, o 00:20

To był ciężki dzień przejechałem dzisiaj 200 km specjalnie na ten mecz.Byłem przed kasą o 18.30. O 18.55 juz miałem kupować bilet kiedy baba z okienka powiedziała że się zepsuł komputer. Mocno wkur.ny siadłem na trybunie 15 minut po rozpoczęciu meczu. Gdyby nie bramka Maria pewnie bym juz dzisiaj nie wytrzymał nerwowo. Jeśli facet po kilkumiesięcznej przerwie gra 90 min. i jest najlepszy na murawie to coś jest tu nie tak.
Kilku zawodników Ruchu zagrało na poziomie B klasowym. Szczytem wszystkiego był Narwojsz to chyba najwieksze nieporozumienie transferowe ostatnich lat. Pare miesięcy temu były na tym forum głosy broniące tego pseudo-piłkarza ale mam nadzieje że już nigdy nie bede musiał oglądać jego popisów.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: wojt » 27 kwie 2003, o 00:30

Dziwiły mnie też zmiany Mandrysza.Dlaczego tak długo trzymał Łaszę na ławie przy stanie 1:1? Dlaczego od poczatku nie grał Lines? Po co trener rozbijał, moim zdaniem nieżle wspólpracujacu duet Lines -Gorawski, zdejmując z placu gry tego drugiego? To pytania na które juz chyba nie uzyskamy odpowiedzi . Prawdopodobnie od poniedziałku trenerem "niebieskich zostanie Albin Mikulski(obecny na meczu).
Nie wiem czy zauważyliscie (osoby siedzące na trybunie), jak po końcowym gwizdku sędziego, kiedy rozległy się krzyki "zmiana prezesa" z głośników puszczono chałaśliwą muzyke tłumiącą "wrzaski ludu"? Proszę państwa skąd my to znamy?
Musiałem napisać dwa posty bo wystapił "błąd ogolny"

Gość

#34 Post autor: Gość » 27 kwie 2003, o 02:09

Cos mi sie zdaje ze baraze beda

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#35 Post autor: gerhat » 27 kwie 2003, o 08:44

"loza szyderców" szykowała się aby w swoim stylu przywitac Supermario, ale juz po 15 min było wiadomo że nic z tego. Był najlepszy na boisku. BRAWO !!!
Było widać że dzięki niemu w tą drużynę wstąpiła wiara i nowy duch, ale cóż z tego skoro loger Matyja, mięki Narwojsz i Wiechowski bez jaj zabili tego ducha.
Tylko Śrutwa i Lines zasługują na uznanie, reszta przeciętna, a wymieniona wcześniej trójka + Fornalik, Szyndrowski i Jarczyk powinna siedzieć na ławce ale w rezerwach. Na tyle najwyżej zasługują

Słabszych od Widzewa już nie będzie, moze tylko Pogoń. Realnie punkty mogą być z Szczakową i Pogonią. W pozostałych meczach oddamy raczej punkty, a to oznacza II ligę bez baraży.

Mandrysz - wypowiem się w innym temacie
Zarząd - jw

AndRe
Kontakt:

#36 Post autor: AndRe » 27 kwie 2003, o 10:35

O meczu praktycznie juz wszystko zostalo powiedziane.
A teraz rzeczy ktore zobaczylem po meczu na parkingu klubowym.

Usmiechnietych czlonkow zarzadu naszego KS ,idacego szybkim krokiem ze spuszczana glowa A.Piechniczka oraz G.Kapice(o ile sie nie myle), kibicow klnacych na pilkarzy , zarzad , trenera oraz pijaczyne Zydorowicza , ktory usmiechniety od ucha do ucha hasal po parkingu.

To jest chyba jasny obraz komu na tym klubie zalezy o komu nie.
A tacy melinarze jak Zydorowicz czy tez Atlas powinni miec dozywotni zakaz wstepu na Cicha podobnie jak wieksza czesc zarzadu

Ps.To mi przypomina Titanica - okret tonie ale wszyscy sie dobrze bawia.
:evil:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Kiju

#37 Post autor: Kiju » 27 kwie 2003, o 11:10

Witam

Jadąc do Chorzowa byłem dziwnie spokojny,ze Widzew nie przegra....sam nie wiem dlaczego.Widzew w tym meczu grał typowo z kontry,natomiast Ruch grał padaczke.Widzew jest w tym sezonie bardzo słaby,lecz Ruch na wiosne to totalna lipa,przegrywacie wszystko.
Mam nadzieje ze i Widzew i Ruch utrzymają sie,bo to zasluzone dla polskiej piłki kluby.Zycze wam powodzenia i mam nadzieje ze na przyszlym meczu spotkamy sie w 1 lidze.
Fajny był wczoraj klimat u was,bez bluzgów,tylko doping.
Szacunek.

fuhr
Kontakt:

#38 Post autor: fuhr » 27 kwie 2003, o 11:12

...jestem zalamany...
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Tomasz_W

#39 Post autor: Tomasz_W » 27 kwie 2003, o 12:24

http://www.ruch.chorzow.pl/foto_tomek/r ... a_2003.htm - link do galerii z wczorajszego meczu....

niebieski78

#40 Post autor: niebieski78 » 27 kwie 2003, o 13:05

Niestety trzeba sobie to powiedziec wprost nie mamy pierwszoligowej druzyny :( i jesli sie utrzymamy to dzieki szczesciu albo przekretowi

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#41 Post autor: Patton » 27 kwie 2003, o 13:12

a ja powiem jedno - jak MY ( czyli Ruch jako klub i kibice ) bedziemy grac w przyszlym sezonie w I lidze to tylko i wylacznie dlatego, ze Rogala kupi szpile. A wtedy to chyba zawisnie na trybunie.... Bo ja wole Ruch jako honorowy klub, a nie pole do popisu dla kretactw, sprzedawania, badz kupowania meczykow... Panie prezesie mam takie pytanie - gdybysmy w 2000r. zrobili majstra, to moze teraz mielibysmy wyremontowany stadion juz, strategicznego sponsora i wreszcie Sportowa Spolke Akcyjna.... Ale wy ( zarzad ) wiecie przeciez lepiej co dla klubu jest najbardziej odpowiednie. Panowie - odnosze wrazenie, ze traktujecie kibicow jako bande przyglupow, ktorym sie powie to, zrobi tamto a oni wierza w to i sa grzeczni. Wiec sie mylicie i to kurew*** Pewnie sie niedlugo o tym przekonacie. Jestescie frajerami i tyle - byle Whiskey stala u pana w gabinecie w barku.... wiecej do szczescia nie potrzeba prawda? :cry: Zalamany jestem... Rogala - jak masz chociaz troche honoru to odejdz..... Powiem nawet "PROSZE ODEJDZ", zeby nie bylo, ze jestem niekulturalnym kibicem :wink: Ruch to MY :!: :!: I MY bedziemy zawsze z nim, na dobre i na zle.... tylko, szkoda, ze nie jest nam dane cieszyc sie tak jak naszym dziadkom, ojcom, starszemu pokoleniu. To tez miedzy innymi dzieki temu zarzadowi....
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#42 Post autor: L_M » 27 kwie 2003, o 13:56

Patton, chyba przesadzasz z tym kupowaniem. Bo dzisiaj walke drużyna pokazala, i wydaje mi sie ,ze jeszcze kilka meczow do wygania przed nami. Tak jak powiedzial Pan Zarzeczny, tak jak Ruch gra w lidze jeszcze kilka zespolow, i dlatego nie uwazam ,zeby bylo az tak zle. Przeciez nawet jeszcze nie jestesmy w strefie barazowej. A takie gadanie o kupowaniu i sprzedawaniu to obraza dla zawodnikow. Jesli lige utrzymaja, to towim zdaniem nie staraniami a kasa i ukladom prezesa!? Sorry ale to gruba przesada! Co do majstra, pewnie okazja nie zostala wtedy wykorzystana, ale Polonia zrobila wtedy majstra, i tez nic...

pozdRo

Mik20
Kontakt:

#43 Post autor: Mik20 » 27 kwie 2003, o 14:07

Buri pisze:Nie wiem juz co pisac. Znowu narzekac na tych grajkow, na ten marny zarzad i cienkiego trenera. Ciesze sie z Mario ze strzelil pierwszwego gola na Cichej. Widac ze on ma naprawde niebieskie serce.
Nic dodać nic ująć

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: hanys1920 » 27 kwie 2003, o 14:46

Lukas Michalski piszesz że gadanie o kupowaniu meczów to obraza zawodników.ja uważam że nasi pseudopilkarze obrażaja nas srednio co tydzien.i zgadzam sie z Pattonem ze naprawde nasze szanse sa tak male że jedynie przez kupowanie meczow moglibsmy sie uratowac (choć tego tez nie chce). sama walka nie wystarczy a i mario sam nie da rady .ale mam nadzieje że sie myle i bede po zakonczeniu sezonu mogl ci zwrocić honor Lukasz[/quote]
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#45 Post autor: Patton » 27 kwie 2003, o 15:00

Lukas - szanuje Cie za to co pomagasz robic dla Ruchu, ale chyba troche przesadzasz juz z obrona tego zarzadu i zawodnikow. To w takim razie, jak ich tak bronisz, to pewnie My Kibice jestemy winni tego burdelu? Szkoda Slow....
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ