co powiecie na nowy kontrakt Mario????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: Mikoruch » 22 kwie 2003, o 16:19

OK, ale co Mario zagra ? Wielka niewiadoma. Oby było jak z Jordanem.
Ale podobieństwo :P

Gość

#32 Post autor: Gość » 22 kwie 2003, o 16:39

Jak podaje GW oprócz podpisania kontraktu z Mariuszem władze Ruchu zastanawiają się nad zrobieniem tego samego z Mackiem Mizią. Z tego co mi wiadomo to jest on graczem defensywnym i dosyć wiekowym ( chyba 38 lat ). Czy to również bedzie można uznać za krok we właściwym kierunku :?:

DIDI
Kontakt:

#33 Post autor: DIDI » 22 kwie 2003, o 16:41

Taki zawodnik jak on zawsze zaciagnie dwoch obroncow na siebie i inni
grajkowie beda mieli latwiej,obojetnie czy jest w formie czy nie.
Pozdrowka
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Mik20
Kontakt:

#34 Post autor: Mik20 » 22 kwie 2003, o 16:45

TA TO JAK SPROWADZA MIZIE TO MOZE JESZCZE JANOSZKA, KOSECKI
I MAMY PIEKNY TEM ZAPOWIADAJACY GRA W PUCHARACH A MOZE MAJSTRA:D
NIECH ROGALA OGLOSI PRZETARG POTRZEBUJE EMERYTOW I RENCISTOW DO GRY W RUCHU :wink:

DjMaciar
Kontakt:

#35 Post autor: DjMaciar » 22 kwie 2003, o 16:45

do GOSCIA szkoda ze sie nie przedstawiles
wydaje mi sie ze druzyne trzeba bylo odmlodzic ale ci ktorzy teraz graja nie sa chyba zbyt mocno przywiazani do barw klubowych wiec moze starszyzna pociagnie ten zespol do czegos na co czekamy juz dlugo
ci ktorzy grali przez lata w ruchu opowiadaja sie ze sa Niebiescy wiec mozna sprobowac i w ten sposob pozyjemy zobaczymy
ale co do zarzadu to i tak powinni odejsc bo to niczego nie zmienia te ich zagrywki odwarze sie nawet napisac polityczne do mnie oni juz nie istnieja choc by niewiem jak dzialali oni mi juz wisza

A JESZCZE JEDNO CIEKAWI MNIE JAKIE ZARZAD PODYKTOWAL SRUTWIE WARUNKI CZY W TEJ NOWEJ UMOWIE TEZ JEST MOWA O TYM ZEBY NIE KOMETOWAL POCZYNAN PANOW Z WLADZ KLUBU :?:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Viro

#36 Post autor: Viro » 22 kwie 2003, o 17:06

Maciek Mizia napewno trenuje wraz z druzyna bo juz wczesniej widzialem go na treningach
pozatym o, ze jest wiekowy nic nie znaczy pamietam jego ostatni sezon w Ruchu i testy szybkosciowe na ktorych wypad najlepiej z calej druzyny

DjMaciar
Kontakt:

#37 Post autor: DjMaciar » 22 kwie 2003, o 17:23

wypowiedz SRUTWY
"To była nagła decyzja. Dostałem propozycję od klubu i ją przyjąłem. Mówiłem wcześniej, że do czerwca jeżeli będę grał w jakimś klubie - to będzie to Ruch. I tak się stało. Oczywiście trochę brakowało mi piłki w wydaniu meczowym. Ale z drugiej strony odpocząłem psychicznie, od stresu wywołanego meczem. Ale to chyba może przynieść korzyść. Nasza sytuacja w tabeli jest trudna. Teraz musimy zrobić wszystko, by zespół utrzymał się w lidze. Myślę, że nas na to stać. A na wszelkie podsumowania przyjdzie czas w czerwcu" - zakończył Śrutwa.
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Kobold
Kontakt:

#38 Post autor: Kobold » 22 kwie 2003, o 17:26

Co do goscia to byłem ja a pisząc opierałem się na dzisiejszej rozmowie z K. Rogalą w GW
http://www1.gazeta.pl/katowice/1,35024,1437852.html

bolo23

#39 Post autor: bolo23 » 22 kwie 2003, o 17:34

A co tu da powrót Śrutwy??? Przeciez Srutwa to tylko jeden zawodnik - on gry całej drużyny nie zmieni. Jak wszyscy wiemy potrzeba tu większych zmian, a nie tylko Śrutwy i ew. Mizii (kolejni ludzie przed emeryturą).
Z resztą Srutwe mozna porównac do samochodu z silnikiem disla - zanim sie skapnie że piłka leci (zaskoczy), zanim pobiegnie do niej (ruszy z wielką ociężałością) to sie trzy razy zdąrzy obalić (zgaśnie) a do piłki nie dotrze - i tak zapewne bedzie, nie łudźmy sie - to nie jest ten Mario, który strzelal bramki na zawolanie

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#40 Post autor: Schlesien » 22 kwie 2003, o 17:51

Ciesza sie, ze Mario wraca i mam nadzieje, ze pokaze wszystkim jaki blad popelnil zarzad wyrzucajac go z Ruchu. Mysle, ze swoja ambicja zarazi reszte zawodnikow i przypomna sie jak sie powinno grac na Cichej.

Jeszcze powinni wywalic Kulawika, bo za co mu bula tyle forsy? Za to, ze mo wakacje?

BTW, jest to pierwszy od dluzszego czasu temat w ktorym sie cieszymy z decyzji zarzadu :wink:

fuhr
Kontakt:

#41 Post autor: fuhr » 22 kwie 2003, o 19:11

Schlesien pisze: Jeszcze powinni wywalic Kulawika, bo za co mu bula tyle forsy? Za to, ze mo wakacje?
pewnie nie placa...
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Adi1

Pierwszy mały kroczek

#42 Post autor: Adi1 » 22 kwie 2003, o 19:45

To był dopiero pierwszy kroczek, drugi powinien być Mandrysz out, Lorens in, potem...

huta

#43 Post autor: huta » 22 kwie 2003, o 20:13

rogala mówi: "Przy wielkanocnym stole próbowałem o tym zapomnieć. Gdy spoglądałem na córeczkę, żonę, rodziców - zapominałem. Odwracałem głowę - znowu wracały smutne myśli."

jakoś nie chce mi sie w to wierzyć.

sorry może ktoś juz pisał o tym wybryku prezesa ale sie spiesze...

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: Adi-Żory » 22 kwie 2003, o 20:58

Super że Mario wrócił :-)
Myśle że będziemy znowu śpiewać HEJ GOL HEJ GOL HEJ MARIO GOL!!!!!
Pozdro.

Gość

#45 Post autor: Gość » 22 kwie 2003, o 21:16

JESCZE RAZ PISZE FAJNIE ZE MARIO WROCIL !!!!MOZE BEDZIE WIECEJ BRAMEK PADAC !!!!!PRZEPRASZAM PANIE PREZESIE ALE TO CO PAN TERAZ ROBI TO JEST WIELKIE LIZY DUPSTWO{PODLIZYWANIE SIE JAK BY KTOS NIE WIEDZIAL :D )CZEMU MARIO NIE GRA OD POCZATKU RUNDY NIE GRA !?!?!?!?BO I SIE PAN O POSADE :wink: !!!TO CO PAN ZROBIL JEST BARDZO UPAKARZAJACE !!!!
JESZCZE JEDNO CZEM BIERE PAN JAKIEGOS DZIADKA MIZIE !??!!??!?!!?!?!?!?!?!?!??! CHWEALI SIE PAN ZE MA PAN 500 MLODZIKOW A NIKT TYCH MLODZIKOW NIE GRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ALE LEPSZY JEST DZIADEK MIZIA ,ALBO PAN Z GRUZJI (KALASZ) . DO DUPY TAKIE COS (ZA PRZEPROSZENIEM) !!!!!!!

ODPOWIEDZ