Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
NBS pisze:Osoby zainteresowane odbiorem IDENTYFIKATORÓW (ORAZ ZAKUPEM BILETÓW ULGOWYCH DO IDENTYFIKATORÓW) zapraszamy do odbioru identyfikatorów zgłoszonych do 17.08.2007 r.
Z przyczyn technicznych identyfikatory zgłoszone po tej dacie, będą do odbioru w późniejszym terminie, o czym kibice zostaną poinformowani na stronie oficjalnej klubu.
Identyfikatory zgłoszone do dnia 17.08.2007 r. prosimy odbierać w piątek 24 sierpnia w godz. 12.00- 18.00 w kasie nr 10. W tej samej kasie będzie można zakupić BILET ULGOWY przysługujący posiadaczowi identyfikatora. W przypadku osoby nieletniej - prosimy opiekuna chętnego do pójścia na mecz wraz z osobą nieletnią , o zakupienie biletu równocześnie z odbiorem identyfikatora i zakupem biletu dla posiadacza identyfikatora. Później z przyczyn technicznych nie będzie to już możliwe.
W sobotę 25 sierpnia 2007 r. identyfikatory i bilety do identyfikatorów ( oraz bilety dla opiekunów osób nieletnich ) będa do odebrania w kasie nr 10 w godz. 8.00- 15.00, natomiast w niedzielę 26 sierpnia 2007 r. w kasie nr 10 od godz. 10.00.
Przypominamy o konieczności zabrania ze sobą dowodu wpłaty , który jest potwierdzeniem złożenia zamówienia na identyfikator.
Proszę pamiętać o zabraniu ze sobą identyfikatorów na mecz oraz zakupionych biletów ulgowych .
Do identyfikatora osoby nieletniej będzie przysługiwał zakup jednego biletu dla opiekuna – ZAKUP TYLKO I WYŁĄCZNIE WRAZ Z ZAKUPEM BILETU DO IDENTYFIKATORA .
I mamy kolejny przywilej posiadania identyfikatora... prawie jak karnet...
Jestem pozytywnie zaskoczony sposobem organizacji odbioru identyfikatora/kupna biletu + bilet dla opiekuna i tym, że w ogóle posiadacze mogą wejść na szpil z ograniczeniem. Pierwsza rzecz, która jeśli wypali będzie w miarę dobrze zrobiona.
A jo bych poprocił kogoś z FCD o przelożeniu tego komunikatu na jakoś inno szparacha bo sie pomału gubia:> identyfikator, bilet do identyfikatora, bilet dla opiekuna, dowód wpłaty, zakupione bilety ulgowe, odbiór w późniejszym termninie, do tego przyczyny techniczne itp itd
To jakoś paranoja.
Czy wejście na identyfikator jest możliwe tylko z opiekunem?, czy można jeszcze złozyc wniosek na identyfikator? to sa moje pytania co to wszystko kumają .
-
wolfik
-
Kontakt:
gerhat pisze:
A jo bych poprocił kogoś z FCD o przelożeniu tego komunikatu na jakoś inno szparacha bo sie pomału gubia:> identyfikator, bilet do identyfikatora, bilet dla opiekuna, dowód wpłaty, zakupione bilety ulgowe, odbiór w późniejszym termninie, do tego przyczyny techniczne itp itd
Dzialacze mowili ze beda zachecac do zakupu karnetow i te komunikaty to chyba kolejna innowacyjna metoda, ktora ma sklonic do zakupu karnetu by nie musiec sie meczyc z odczytywaniem takiego komunikatu. Mysle ze z tego mozna by porobic jakies zadania na testy IQ.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
A ja mam takie pytanie - czy jest możliwość odbioru tego identyfikatora na przykład w poniedziałek?? Jestem poza domem (niestety) a wracam dopiero w niedzielę wieczorem i bardzo zależy mi na jak najszybszym odbiorze tego identyfikatora... Z góry thx
In Siemian We Trust
-
binaR
-
Kontakt:
i jo mom teraz ino jedne pytanie....jutro ida odebrac identyfikator i chca od razu kupic bilet na szpil z Korona nie mom 18stki ciekawe czy sprzedaja mi to czy beda musiol z opiekunem isc bo to jest chore trocha .....
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]
-
Komik
-
Kontakt:
Wybaczcie,że troche nie na temat,ale wcześniej sie nie interesowałem tymi identyfikatorami.Czy ten identyfikator można zamówić po meczu z Koroną np?bo mam bracika 8 lat i jak bede go chciał wziąć na mecz,albo ojciec,żeby nie było głupiego zamieszania.z góry dzięki

Pnioki
-
19-BaRtek-20
-
Kontakt:
autor: 19-BaRtek-20 » 24 sie 2007, o 15:37
Byłem dziś po identyfikator i co się okazało miały być otwarte kasy od 12:00 ale niestety zostały otwarte ok 12:30 . I żeby odebrać identyfikator musiałem czekać 2 godziny z groszami a co sie okazało przy kasie to żeby odebrać identyfikator trzeba tez zakupić bilet ja byłem na to przygotowani ale niektórzy byli oburzeni zamiast poukładać alfabetycznie identyfikatory to jak zwykle muszą sobie utrudniać życie i wszystkie kupki przeglądać . . .
ale po dwóch tygodniach oczekiwań odebrałem identyfikator

-
BO-CITY
-
Kontakt:
Ci co zlozyli wnioski przed 17,08 mieli miec do odbioru identyfikator.I co godzina stania w kolejce zeby sie dowiedziec ze jeszcze nie ma choc skladalem przed ta data. Brawo zarzad!!! Kolejny raz mnie nie zawiedliscie!!! I wspaniale szybkie dziewczyny przy wydawaniu.ANEMIA wrodzona!!!
-
wili89
-
Kontakt:
BO-CITY pisze:Ci co zlozyli wnioski przed 17,08 mieli miec do odbioru identyfikator.I co godzina stania w kolejce zeby sie dowiedziec ze jeszcze nie ma choc skladalem przed ta data. Brawo zarzad!!! Kolejny raz mnie nie zawiedliscie!!! I wspaniale szybkie dziewczyny przy wydawaniu.ANEMIA wrodzona!!!
Nie martw się, nie jesteś sam, ja stałem 2 godziny by usłyszeć "NIE MAM NIESTETY, MOŻE BĘDZIE W CZWARTEK". To jest po prostu chore, zmarnowałem 2 godziny, wogóle ta raja to kasy numer 10 tak szybko się poruszała że bych zdazył się naje*ać i wytrzeźwieć.
Pozdro dla zarządu !
-
binaR
-
Kontakt:
Godzina czekania?? Ja czekalem dwie....Bylem o 12.15 i dopiero od 12.30 wydawali bylem przygotowany na kupno biletu nawet na doplacenie do identa wniosek skladalem przed 17.08 i co.....??NIE MA predkosc i sposob przegladania tych bab to tez tragedia......kiedy mam przyjsc? za tydzien-normalnie rece opadaja no ale sie jakos zalatwilo mama ten znizkowy bilet....ciekawe czy mnie wpuszca na niego
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]
-
sfirek
-
Kontakt:
to co sobie oni robia z nas Kibicow to jest kpina mje juz dzis bralo... roz popuscil 2 roz tyz teraz juz nie popuszcza jak takie cos bydzie ...nie dejmy sie robic jawnie w ciula.. wiela idzie pozdRo
-
NBS
-
Kontakt:
Czyli jak nie kupię biletu na Korone, to nie dostane identyfikatora? Bo może trzeba kupić bilet i nie iśc
Mam nadzieję, że wydadzą mi go w późniejszym terminie, a nie zniszczą, bo na Koronie mnie nie ma...
Za wcześnie wykrakałem z tą dobrą organizacją, jak zwykle nic nie było tak jak miało być, nie otwarcie kasy, brak identyfikatorów dla tych, dla których miały być... parodia, jak zwykle.
-
Mattix7777
-
Kontakt:
dokładnie...

stałem dziś 3 godziny

po czym dowiedziałem sie że i tak nie dostane identyfikatora bo nie mialem kasy na Bilet :

a kilku niebieskich odebrało przedemna bez kupna biletu a mi juz nie dali

nic tylko sie wku.....

a te babki w tej kasie to szkoda godać...
Jo jest ino ciekawy co by było jakby biletów zabrakło...co by one wymyśliły...
wie ktoś może kiedy można odebrać go bez kupna biletu ?
-
wili89
-
Kontakt:
Sie ciesz że identyfikator masz, ja usłyszałem krótkie "nie ma" i musiałem po 2 godzinach stania odejść klnąć na ta cała "organizacje"
-
Heros
wili89 pisze:Sie ciesz że identyfikator masz, ja usłyszałem krótkie "nie ma" i musiałem po 2 godzinach stania odejść klnąć na ta cała "organizacje"
Miałem dokładnie to samo i mimo. Identyfikatora nie dostałem, jeżeli chce bilet, to mam sobie kupić normalny w kasie obok. Po dwóch godzinach stania. Wniosek oddany 10 sierpnia. Paranoja. Niby kiedy to mam teraz odebrać?
-
Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Ponawiam pytanie. Czy jest możliwość odebrania identyfikatora na przykład jutro? Zaznaczam, że składałem wniosek przed 17
In Siemian We Trust
Użytkownicy przeglądający to forum: Dorcia, Google [Bot] i 67 gości