Aktualizacja forum - INFO
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy na tego adlerka wykupiono licencję w Holywood? bo dla mnie wyglada jak postać z kreskówek i nadaje się dla na forum Ślonskich odbiorców Cartoon Network
Na poważnie to przerabianie Ślonksiego godła uważam za profanację symboli narodowych - dlatego mówię stanowcze NIE dla tego coś tam za herbem Ruchu.
Na poważnie to przerabianie Ślonksiego godła uważam za profanację symboli narodowych - dlatego mówię stanowcze NIE dla tego coś tam za herbem Ruchu.
- Martinezku
- Kontakt:
Przidałyby sie tysz jakieś linie oddzielające poszczególne tematy bo sie trocha zlywajom.
Przikładowo:

Jo tysz jest za oryginalnym adlerkiym. Oprócz tego to dupny plus za całokształt nowego wyglądu forum
Przikładowo:

Jo tysz jest za oryginalnym adlerkiym. Oprócz tego to dupny plus za całokształt nowego wyglądu forum
Ostatnio zmieniony 26 cze 2007, o 17:46 przez Martinezku, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chcaiłbym zapytac czy opcja ignorowania uzytkowników działa albowiem mnie wyswietla się taki komunikat
Największy ignorant mógłby zignorowć wszystkich innych userów przez co czytałby samego siebie. Miałoby to swoje plusy, taki user przedstawiałby czyste, nieskażone niczym poglady, nikt i nic nie miałoby wpływu na jego poglądy, nic i nikt inny na tym forum nie wyporwadziłby go z rownowagi co spowodowałoby że stałby się superobiektywnym userem.
Mrzonka.
Byłaby to bardzo przydatna opcja, zwłaszcza w kontekście dykusji w temacie "Nowe forum". Zwoleniccy zamkniecia się w gettcie mieliby szansę zignorować wszystkich bryloków (z wzajemnością) przez co nie czytali by wzajemnie swoich postów i uniknelibysmy niepotrzebnych napinek, tym sposobem stworzylibysmy internetowa społecznośc ignorantów.Sesja połączenia wygasła lub numer ID sesji jest nieprawidłowy.
Spróbuj ponownie.
Największy ignorant mógłby zignorowć wszystkich innych userów przez co czytałby samego siebie. Miałoby to swoje plusy, taki user przedstawiałby czyste, nieskażone niczym poglady, nikt i nic nie miałoby wpływu na jego poglądy, nic i nikt inny na tym forum nie wyporwadziłby go z rownowagi co spowodowałoby że stałby się superobiektywnym userem.
Mrzonka.
- PitBull_77
- Kontakt:
-
- Kontakt:
fajny tyn nowy design, ale jak do mnie to ta eRka co pokazuje nieprzeczytane posty to je jakos za ciemno, i mało mi sie to rzucow w oczy ! wtedy była chyba pomarańczowo i wydowało mi sie to leprzym pomysłem ! ale z drugij strony pomarańczowo eRka :rolleyes: , to moze yno tło tyj eRki zrobic jakies takie oczojebne ? !
- klauduŚ
- Kontakt:
zmienilem rozdzielczosc na taka jak Ty i wyswietla sie tak samo ( no ciut mniejsze ikonki itp. ) ale mnie osobiscie przypadlo do gustujohh pisze:Wszystko zalezy od rozdzielczosci. Ja pracuje przy 19'' 1280x1024 i wyglada to nieciekawie.ishateR pisze:mie sie wlasnie to podobo ze forum jest na srodku a nie cale rozciagniete
przynajmniej nie musza kiwac gowom z lewej na prawo
przyzwyczaisz sie
pozdRo
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: