TRENER MANDRYSZ OUT !
przypomne 2 syt obie na GKS na poczatku Bizacki i strzal z prawej nogi
i drugiej polowie syt Narwojsza ... ich zaden trener tego nie nauczy bo strzelanie goli sie albo ma we krwi albo nie
Ciekawe jak wyglada to z perspektywy Mariusza on byl niepotrzebny a gra taki paralityk jak Narwoksz ani dobry ani mlody ani ze Śląska
i drugiej polowie syt Narwojsza ... ich zaden trener tego nie nauczy bo strzelanie goli sie albo ma we krwi albo nie
Ciekawe jak wyglada to z perspektywy Mariusza on byl niepotrzebny a gra taki paralityk jak Narwoksz ani dobry ani mlody ani ze Śląska
- 19r20
- Kontakt:
dla mnie Mandrysz to drugi Albin Wira, kto pamięta jego "sukcesy" to wie o czym mówię. Za jego kadencji Ruch grał tak beznadziejnie jak teraz i dzięki niemu spadł do 2 ligi
jak teraz na meczach patrzę co się dziej to jest dokładnie to samo
swoją drogą piłkarzyki są do dupy- wiechowski, najwrosz, jarczyk to wykapani drugoligowi kopacze
dla nie idealnym trenerem był jest i będzie w Ruchu EDEK LORENS (szkoda że nie mamy kasy...)
jak teraz na meczach patrzę co się dziej to jest dokładnie to samo
swoją drogą piłkarzyki są do dupy- wiechowski, najwrosz, jarczyk to wykapani drugoligowi kopacze
dla nie idealnym trenerem był jest i będzie w Ruchu EDEK LORENS (szkoda że nie mamy kasy...)
Edek tak zdecydowanie
ale tu nie poszlo chyba tyle o kase co o ku*** przepierdolenie szpilu na odrze i zmast wice mistrzostwa bylo 3 miejsce
zreszta na jego miejscu tez bym sie wkurwil
ale on umial poukladac ta druzyne
i tchnac w nia zycie i chec walki
mi sie wydaje ze pilkarza brakuje checi walki , ambicji itp rzczey
jak ja na placu gram czasem przeciw gieksiarzom to u nas i u nich nikt sie nie oszczedza kazdy gra na maxa zeby udowodnic tym drugim ze jestesmy od nich lepsi
a tu nie wiem co jest brak zaangazowania jak to widze to mnie krew zalewa jeszcze graja za taka kase a my gramy dla wlasnej satysfakcji
pozdRo
ale tu nie poszlo chyba tyle o kase co o ku*** przepierdolenie szpilu na odrze i zmast wice mistrzostwa bylo 3 miejsce
zreszta na jego miejscu tez bym sie wkurwil
ale on umial poukladac ta druzyne
i tchnac w nia zycie i chec walki
mi sie wydaje ze pilkarza brakuje checi walki , ambicji itp rzczey
jak ja na placu gram czasem przeciw gieksiarzom to u nas i u nich nikt sie nie oszczedza kazdy gra na maxa zeby udowodnic tym drugim ze jestesmy od nich lepsi
a tu nie wiem co jest brak zaangazowania jak to widze to mnie krew zalewa jeszcze graja za taka kase a my gramy dla wlasnej satysfakcji
pozdRo
teraz tylko czekac jak wsród piłkarzy zostanie przeprowadzona ankieta tak jak zawodnicy widzewa,lubimy trenera czy nie,czy wyrzucimy trenera czy damy mu jeszcze popracowac,a moze wogóle piłkarze z trenerem sobie odpuszcza a zarzad zafunduje im wczasy na majorce lub obóz "kondycyjny" pod Łodzia hmmmmmmmm :roll:
-
- Kontakt:
I tu jest chyba pies pogrzebany.Viro pisze: mi sie wydaje ze pilkarza brakuje checi walki , ambicji itp rzczey
Jak slyszalem ze dla Fonfary to mecz zycia(derby z Ruchem) , jak Sznaucner probuje udowodnic swojemu bratu Piotrowi (kibicowi Ruchu) kto jest lepszy to az mnie sciska w gardle.
A u nas???
Jarczyk,Szyndrowski bez ambicji , Loch -podobno nie chce mu sie trenowac , zreszta juz go nie ma , podobnie Bartos.
A jak sie okazuje co przyjmuje z glebokim smutkiem , bo bardzo tego gracza lubie (lubilem??) Wiechowskiemu trenowac sie nie chce to juz calkowicie nie wiem co mam powiedziec.
A gracze ktorzy byli fanami Ruchu w mlodosci (Kompala , Grzyb) graja teraz u naszych lokalnych rywali .
Moze podczas turnieju fanow Ruchu w bale powinien jakis trener poobserwowac - moze tam znajda sie gracze ktorzy ambicja i byc moze umiejetnosciami bede przewyzszac nasze gwiazdy(szkoda ze nie umia grac w bala

Andre i o to w tym chodzi
braki techniczne nadrabiasz ambicja i wola walki
gryziesz murawe , zapierdalasz , nie odpuszczasz
a co niektorzy zachowuja sie jak rozkapryszone dzieciaki
a dla nas kibicow to bylby zaszczyt zalozyc niebieska koszulke i zagrac dla Ruchu
kiedys chcialbym zeby byl np mecz kiboli Ruchu i Gieksy a pilkarze zasiedliby na trybunach zobaczyliby wtedy co to znaczy grac do upadlego, nie odpuscic, dac z siebie wszystko
umiejetnosci pewnie bylyby nie takie ale przeciez nie o to by w tym chodzilo
pozdRo
braki techniczne nadrabiasz ambicja i wola walki
gryziesz murawe , zapierdalasz , nie odpuszczasz
a co niektorzy zachowuja sie jak rozkapryszone dzieciaki
a dla nas kibicow to bylby zaszczyt zalozyc niebieska koszulke i zagrac dla Ruchu
kiedys chcialbym zeby byl np mecz kiboli Ruchu i Gieksy a pilkarze zasiedliby na trybunach zobaczyliby wtedy co to znaczy grac do upadlego, nie odpuscic, dac z siebie wszystko
pozdRo
- radzion
- Kontakt:
a kto by nie chcial!ale tu wcale nie musi byc np szpil z gieksa!!wystarczyloby zorganizowac jakis meczyk u nas!np na bocznym boisku!!ekipa do grania znalazla by sie bez najmniejszych problemow!!!zreszta kto gral na hali to wie!Viro pisze:kiedys chcialbym zeby byl np mecz kiboli Ruchu i Gieksy a pilkarze zasiedliby na trybunach zobaczyliby wtedy co to znaczy grac do upadlego, nie odpuscic, dac z siebie wszystko
pozdRo
i wtedy mozanby zaprosic tpilkarzy,ale tk zeby wszysyc przyszli i zobaczyli co znaczy walka!!!i to w meczu o pietruszke!!!mysle ze akurat to mzonaby zalatwic!!
kriszo,lukas prosba do was!!moglibyscie sie popytac czy mozna takie cos zorganizowac!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
gerhat napisalem dokladnie to samo tylko lagodniej w poscie 5 kolejek za namigerhat pisze:Za co chcecie wyrzucac Mandrysza? Za trzy porażki z czołową trójką ligi?
Gra wyglada tak, jakich ma zawodników, jeżeli ktoś liczył że Jarczyk bedzie za.... tak jak Woś, to jest niepoprawnym marzycielem.
Mecze prawdy dopiero przed nami i zmiana trenera teraz, to byłaby katastrofa
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: