TRENER MANDRYSZ OUT !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
niebieski78

#31 Post autor: niebieski78 » 11 kwie 2003, o 09:59

przypomne 2 syt obie na GKS na poczatku Bizacki i strzal z prawej nogi
i drugiej polowie syt Narwojsza ... ich zaden trener tego nie nauczy bo strzelanie goli sie albo ma we krwi albo nie

Ciekawe jak wyglada to z perspektywy Mariusza on byl niepotrzebny a gra taki paralityk jak Narwoksz ani dobry ani mlody ani ze Śląska

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#32 Post autor: 19r20 » 11 kwie 2003, o 10:52

dla mnie Mandrysz to drugi Albin Wira, kto pamięta jego "sukcesy" to wie o czym mówię. Za jego kadencji Ruch grał tak beznadziejnie jak teraz i dzięki niemu spadł do 2 ligi
jak teraz na meczach patrzę co się dziej to jest dokładnie to samo
swoją drogą piłkarzyki są do dupy- wiechowski, najwrosz, jarczyk to wykapani drugoligowi kopacze

dla nie idealnym trenerem był jest i będzie w Ruchu EDEK LORENS (szkoda że nie mamy kasy...)

Viro

#33 Post autor: Viro » 11 kwie 2003, o 12:32

Edek tak zdecydowanie
ale tu nie poszlo chyba tyle o kase co o ku*** przepierdolenie szpilu na odrze i zmast wice mistrzostwa bylo 3 miejsce
zreszta na jego miejscu tez bym sie wkurwil
ale on umial poukladac ta druzyne
i tchnac w nia zycie i chec walki
mi sie wydaje ze pilkarza brakuje checi walki , ambicji itp rzczey
jak ja na placu gram czasem przeciw gieksiarzom to u nas i u nich nikt sie nie oszczedza kazdy gra na maxa zeby udowodnic tym drugim ze jestesmy od nich lepsi
a tu nie wiem co jest brak zaangazowania jak to widze to mnie krew zalewa jeszcze graja za taka kase a my gramy dla wlasnej satysfakcji
pozdRo

WOJTEKK

#34 Post autor: WOJTEKK » 11 kwie 2003, o 12:46

teraz tylko czekac jak w

WOJTEKK

#35 Post autor: WOJTEKK » 11 kwie 2003, o 12:48

teraz tylko czekac jak wsród piłkarzy zostanie przeprowadzona ankieta tak jak zawodnicy widzewa,lubimy trenera czy nie,czy wyrzucimy trenera czy damy mu jeszcze popracowac,a moze wogóle piłkarze z trenerem sobie odpuszcza a zarzad zafunduje im wczasy na majorce lub obóz "kondycyjny" pod Łodzia hmmmmmmmm :roll:

AndRe
Kontakt:

#36 Post autor: AndRe » 11 kwie 2003, o 13:03

Viro pisze: mi sie wydaje ze pilkarza brakuje checi walki , ambicji itp rzczey
jak ja na placu gram czasem przeciw gieksiarzom to u nas i u nich nikt sie nie oszczedza kazdy gra na maxa zeby udowodnic tym drugim ze jestesmy od nich lepsi
I tu jest chyba pies pogrzebany.
Jak slyszalem ze dla Fonfary to mecz zycia(derby z Ruchem) , jak Sznaucner probuje udowodnic swojemu bratu Piotrowi (kibicowi Ruchu) kto jest lepszy to az mnie sciska w gardle.
A u nas???
Jarczyk,Szyndrowski bez ambicji , Loch -podobno nie chce mu sie trenowac , zreszta juz go nie ma , podobnie Bartos.
A jak sie okazuje co przyjmuje z glebokim smutkiem , bo bardzo tego gracza lubie (lubilem??) Wiechowskiemu trenowac sie nie chce to juz calkowicie nie wiem co mam powiedziec.
A gracze ktorzy byli fanami Ruchu w mlodosci (Kompala , Grzyb) graja teraz u naszych lokalnych rywali .

Moze podczas turnieju fanow Ruchu w bale powinien jakis trener poobserwowac - moze tam znajda sie gracze ktorzy ambicja i byc moze umiejetnosciami bede przewyzszac nasze gwiazdy(szkoda ze nie umia grac w bala :( , ale przynajmniej mam ambicje :wink:)

Viro

#37 Post autor: Viro » 11 kwie 2003, o 13:45

Andre i o to w tym chodzi
braki techniczne nadrabiasz ambicja i wola walki
gryziesz murawe , zapierdalasz , nie odpuszczasz
a co niektorzy zachowuja sie jak rozkapryszone dzieciaki
a dla nas kibicow to bylby zaszczyt zalozyc niebieska koszulke i zagrac dla Ruchu
kiedys chcialbym zeby byl np mecz kiboli Ruchu i Gieksy a pilkarze zasiedliby na trybunach zobaczyliby wtedy co to znaczy grac do upadlego, nie odpuscic, dac z siebie wszystko
umiejetnosci pewnie bylyby nie takie ale przeciez nie o to by w tym chodzilo
pozdRo

Dzyn

#38 Post autor: Dzyn » 11 kwie 2003, o 14:15

kiedys chcialbym zeby byl np mecz kiboli Ruchu i Gieksy a pilkarze zasiedliby na trybunach zobaczyliby wtedy co to znaczy grac do upadlego, nie odpuscic, dac z siebie wszystko
No a ciekawe kto by nam robil doping, pilkarze :D , juz widze jak Jamroz spiewa :lol:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#39 Post autor: radzion » 11 kwie 2003, o 14:18

Viro pisze:kiedys chcialbym zeby byl np mecz kiboli Ruchu i Gieksy a pilkarze zasiedliby na trybunach zobaczyliby wtedy co to znaczy grac do upadlego, nie odpuscic, dac z siebie wszystko
umiejetnosci pewnie bylyby nie takie ale przeciez nie o to by w tym chodzilo
pozdRo
a kto by nie chcial!ale tu wcale nie musi byc np szpil z gieksa!!wystarczyloby zorganizowac jakis meczyk u nas!np na bocznym boisku!!ekipa do grania znalazla by sie bez najmniejszych problemow!!!zreszta kto gral na hali to wie!
i wtedy mozanby zaprosic tpilkarzy,ale tk zeby wszysyc przyszli i zobaczyli co znaczy walka!!!i to w meczu o pietruszke!!!mysle ze akurat to mzonaby zalatwic!!
kriszo,lukas prosba do was!!moglibyscie sie popytac czy mozna takie cos zorganizowac!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: gerhat » 11 kwie 2003, o 14:46

Za co chcecie wyrzucac Mandrysza? Za trzy porażki z czołową trójką ligi?
Gra wyglada tak, jakich ma zawodników, jeżeli ktoś liczył że Jarczyk bedzie za.... tak jak Woś, to jest niepoprawnym marzycielem.
Mecze prawdy dopiero przed nami i zmiana trenera teraz, to byłaby katastrofa

Chuliganeria

#41 Post autor: Chuliganeria » 11 kwie 2003, o 15:20

To od trenera nie zalezy czy zespół bedzie wygrywał czy nie . juz skonczyły sie czasy ze trener przygotowywał zespół rozgrzewał i dobierał odpowiedni trening teraz kazdy jest od czegos inneg i kazdy ma swoja dzałke . Ja zostawił bym go do konca sezonu trzeba mu zafac :evil:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#42 Post autor: radzion » 11 kwie 2003, o 15:45

gerhat pisze:Za co chcecie wyrzucac Mandrysza? Za trzy porażki z czołową trójką ligi?
Gra wyglada tak, jakich ma zawodników, jeżeli ktoś liczył że Jarczyk bedzie za.... tak jak Woś, to jest niepoprawnym marzycielem.
Mecze prawdy dopiero przed nami i zmiana trenera teraz, to byłaby katastrofa
gerhat napisalem dokladnie to samo tylko lagodniej w poscie 5 kolejek za nami

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#43 Post autor: Mikoruch » 11 kwie 2003, o 21:56

Jutro się przekonamy kto miał rację. Obym to ja się mylił i jutro zgarniemy 3 p-ty.

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: Mikoruch » 12 kwie 2003, o 21:45

Niestety się nie myliłem. Mandrysz jest słabym trenerem. Znów ten Wiechowski i Jarczyk. Katastrofa.

niebieski78

#45 Post autor: niebieski78 » 12 kwie 2003, o 21:47

Mylisz sie Mikoruch -Jarczyk nie gral pewno myslisz o Szyndrowskim bo graja naprawde podobnie (niestety)

ODPOWIEDZ