Ruch w TV
-
- Kontakt:
Re: Ruch w TV
odwalacie chłopaki kawał dobrej roboty. szacun
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przyśpiewki śpiewane przez bajtle genialne, trzeba ten wątek kontynuować
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A to piernik z tego Grodka

Świetna sprawa zobaczyć co dzieje się za kulisami, a czego nie widzą normalni kibice na meczu. Cała otoczka filmów, pokazywanie bajtli jak na 10 lub 1 śpiewają, radość na sektorach po bramkach itd. Super oby tak dalej

Świetna sprawa zobaczyć co dzieje się za kulisami, a czego nie widzą normalni kibice na meczu. Cała otoczka filmów, pokazywanie bajtli jak na 10 lub 1 śpiewają, radość na sektorach po bramkach itd. Super oby tak dalej

- andrzejn64
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jeszcze super byłoby zachowanie na ławkach obu drużyn, ale nie wiem czy jest taka możliwość się tam kręcić
- Blaszany
- Kontakt:
mom ino jedna uwaga Asceto.. jak składosz te filmiki cuzamyn to dej pozor na to co za głośno (i to o wiele) jest muzyka, głosy ludzi som 3x ciszyj... niy wiym czy robisz to w Adobe Premiere czy w czyms inkszym, ale pomysl nad małym masteringiem, a jak niy mosz zbytnio w tym doswiadczenia to pobow sie compresorem dzwiynku (choby na masterze)... poprostu zrob cos zeby wyeliminowac tak głosno muzyka na tak cichych głosach ludzi.. pozdRo.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
E tam za dużo tych bajtli pokazujecie. Ani po śląsku nie umiom godac, ani nic ciekawego nie maja do powiedzenia... Jak to bajtle 

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tyz mie bajtle trocha nudza. najlepsze sa ujecia z wewnatrz klubu, typu: pani Renia - Grodzicki.
Co nie zmienio faktu, ze w kategorii "najwiekszy postep" w ostatnim roku w Ruchu wygrywocie.
Co nie zmienio faktu, ze w kategorii "najwiekszy postep" w ostatnim roku w Ruchu wygrywocie.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Może głupio myślę ale… mnie sie wydaje że wrzucanie do kulis fragmentów z Niebieskimi Bajtlami sprawia że One jeszcze bardziej "nakręcają się na Ruch". Dzięki temu mogą poczuć się ważnym elementem kibicowskiego świata. Tak sobie myślę że jakbym był w ich wieku i mógłbym zobaczyć siebie w TV Niebiescy to po szkole przez cały tydzień bym łaził dumny jak paw
A poza tym wydaje mi się że dzieciaki w tej swojej beztrosce są niesamowicie zabawne.
Podsumowując jak dla mnie Bajtle w kulisach - owszem. Byle nie przegiąć z ilością tych ujęć
PYRSK!

A poza tym wydaje mi się że dzieciaki w tej swojej beztrosce są niesamowicie zabawne.
Podsumowując jak dla mnie Bajtle w kulisach - owszem. Byle nie przegiąć z ilością tych ujęć

PYRSK!
www.progres-music.com
-
- Kontakt:
Ostatnie kulisy coraz lepsze.Brawo.Dodałbym jeszcze trochę materiału związanego z rywalami.Przyjazd na stadion,szatnia,pogaduszki itd..W wielu klubach grają nasi byli "niebiescy" .To tylko takie moje spostrzerzenienie.Nie marudzę,tylko próbuję podpowidzieć.
Od jakiegoś czasu widać spory postęp w realizowaniu kulis.Tak trzymać.
Od jakiegoś czasu widać spory postęp w realizowaniu kulis.Tak trzymać.
Marek Zieńczuk:
- Kibice nam bardzo pomogli i po raz kolejny swoją postawą pokazali, że jedynej rzeczy, której w Chorzowie brakuje, jest stadion z prawdziwego zdarzenia. Atmosfera, którą potrafią stworzyć na wyjazdach może być niczym, w porównaniu z tym, co będą potrafili stworzyć na własnym stadionie.
- Kibice nam bardzo pomogli i po raz kolejny swoją postawą pokazali, że jedynej rzeczy, której w Chorzowie brakuje, jest stadion z prawdziwego zdarzenia. Atmosfera, którą potrafią stworzyć na wyjazdach może być niczym, w porównaniu z tym, co będą potrafili stworzyć na własnym stadionie.
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobrze Kuba godo, że bajtli zawsze warto wciepnąć, bo dla nich to jest na bank "coś" jak się po szpilu obejrzą ino bez przesady. Kulisy coroz lepsze, a takie ujęcia jak Grodek - Pani Renia to jest właśnie to co by kożdy chcioł obejrzeć w kulisach. 
Gryfno robota.

Gryfno robota.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chyba najlepsze kulisy tego sezonuASCETO pisze:Wyjazdowe kulisy meczu Jagiellonia 2-1 Ruch.

SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
Mocie ktoś caly mecz z Wisłą w PP do ściągnięcia?
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
-
- Kontakt:
Chopy poradzicie wciepac skroty ze szpilu? Jo wiym, ze som skroty na ekstraklasie ino ze uone som niydostympne zagranicom. Podejrzewom, ze w ciul ludzi niy mo tego jak do porzadku ogarnonc.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pedro zainstalij sie to http://hola.org/
dzialo na 100 % mogesz loglondac do woli
dzialo na 100 % mogesz loglondac do woli
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4