Sezon 2009/10
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2009/10
dzięki Lukas 89, a tak swoją drogą to oprócz tego chamskiego zachowania Cionka- POWINIEN ZOSTAĆ UKARANY!!!
to k...m... sędziowanie i dobór sędziów do meczów z Pogonią i Jagiellonią do SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!
to k...m... sędziowanie i dobór sędziów do meczów z Pogonią i Jagiellonią do SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!
-
U mie terozki, z Niedzielanym tyn cołki tydzyń.... 

-
- Kontakt:
http://www.weszlo.com/blog/4" onclick="window.open(this.href);return false;
"Wtorek" pisze..
a kibice Jagi... chwalą Cionka
http://www.jagiellonia.cp2.win.pl/forum ... c&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
od strony 2 do strony 3 przy czym strona 3 jest jednym wielkim peanem na cześć i chwałe gry tego... piłkarza..
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... donem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
0:36 widać wg mnie wyraźnie jak uderza w twarz Andrzeja..
"Wtorek" pisze..
a kibice Jagi... chwalą Cionka

http://www.jagiellonia.cp2.win.pl/forum ... c&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
od strony 2 do strony 3 przy czym strona 3 jest jednym wielkim peanem na cześć i chwałe gry tego... piłkarza..
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... donem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
0:36 widać wg mnie wyraźnie jak uderza w twarz Andrzeja..
Ostatnio zmieniony 8 maja 2010, o 22:02 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do sądu niech go poda bandytę.
- Kotlet
- Kontakt:
Zarówno sędziego jak i Cionka podałbym do sądu. Nie chodzi o jakąs kase, ale o zasady, może wtedy inni 3 razy sie zastanowią zanim powtórzą wyczyn tego debila.
P.s. A tak swoją droga mogła by jakaś "delegacja" Cionkowi tak ryj połamać, wiedziałby co zrobił...
P.s. A tak swoją droga mogła by jakaś "delegacja" Cionkowi tak ryj połamać, wiedziałby co zrobił...
-
- Kontakt:
sk***ysyn za***any! Nie widze żadnej interwencji ze strony klubu?
w nastepnym meczu temu Cionkowi trzeba nogi połamać! odrazu dyskfalifikacja ze strony PZPN na jakiś czas i niech c*el płaci kase ze swoich pieniedzy na kolejna operacje.
Andrzej 3maj sie!

w nastepnym meczu temu Cionkowi trzeba nogi połamać! odrazu dyskfalifikacja ze strony PZPN na jakiś czas i niech c*el płaci kase ze swoich pieniedzy na kolejna operacje.
Andrzej 3maj sie!

-
- Kontakt:
toć wiadomo że chcieli na siłę Legie do pucharów przepchnąć i tak sędziów ustawiająwsruch pisze:dzięki Lukas 89, a tak swoją drogą to oprócz tego chamskiego zachowania Cionka- POWINIEN ZOSTAĆ UKARANY!!!
nie tylko nom ci*** z w-wy sędziują , ostatnio w 26 kolejce jak my z PB grali to w meczach
Lech - Lechia sędzia Borski Warszawa
Piast - Wisła sędzia Szulc Warszawa (choćtu akurat pod Wisła gwizdoł

przypadek???
Bo są równi i równiejsi...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jego ojciec pracuje w Dyskopolo.kris.mu pisze:Piast - Wisła sędzia Szulc Warszawa (choćtu akurat pod Wisła gwizdołmoże za PW był)
- Niebieskie_Katowice
- Kontakt:
ma ktoś może fragment filmu ze zdarzenia Niedzielana ?
-
- Kontakt:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... donem.html" onclick="window.open(this.href);return false;Niebieskie_Katowice pisze:ma ktoś może fragment filmu ze zdarzenia Niedzielana ?
Patrz troche wyżej..

tak jak pisałem wg mnie w 0:36 widać wyraźnie jak Cionek uderza w Andrzeja..
główny: Siedleckinikaj niy wyczytolek nazwiska
asystent 1: Jakub Wójcik
asystent 2: Tomasz Niemirowski...
Ostatnio zmieniony 8 maja 2010, o 23:59 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
jak siedlecki bydze sedziowol z lechem to go ch*** zj***c... a cionka pedala jebanego w nestepnej rundzie smiecia... liniowy tez taki ch** zlomany ale tego sk***ysyna nikaj niy wyczytolek nazwiska
- forrest
- Kontakt:
koledzy uspokójmy nerwy... myślę że niepotrzebnie się stresować. Najlepiej to załatwić drogą prawną i tutaj właśnie klub pomimo problemów na drodze sądowej z zus-em powinien złożyć wniosek do komisji dyscyplinarnej pzpn a także do sądu. Po drugie napisać wniosek jako klub o sprawdzenie w.w. sędziego czy prawidłowo spełnia swoje obowiązki służbowe. Takie ma zadanie klub... amica poznań jakoś mogła GW wypowiedzieć "wojne" i możliwe że w sądzie się spotkają za oczernianie klubu. Więc nie widzę przeszkody żeby Ruch złożył taki wniosek za brutalny faul i nie sportowe sędziowanie.
mam kilka pytan kto może niech mi odpowie
1.Czy coś ruszyło w sprawie auta Sobiecha?
2.Jakim powodem było wystawienie żółtej kartki jeśli zawodnik był poza boiskiem
3.Czy ktoś wie kiedy postępowanie pzpn w sprawie meczu lechia- piast ruszy?
4.KTO WYGRA MECZ W WTOREK?!!!
mam kilka pytan kto może niech mi odpowie
1.Czy coś ruszyło w sprawie auta Sobiecha?
2.Jakim powodem było wystawienie żółtej kartki jeśli zawodnik był poza boiskiem
3.Czy ktoś wie kiedy postępowanie pzpn w sprawie meczu lechia- piast ruszy?
4.KTO WYGRA MECZ W WTOREK?!!!

GRZYBEK DO MŁYNA!!!

-
2. Andrzej dostał kartkę od razu po tym jak się podniósł i podszedł do sędziego i coś mu powiedział, później dopiero zszedł i rzucał bidonem.
-
- Kontakt:
Legię muszą przepchnąć do pucharów, Dyskopolo muszą uratowć przed spadkiem, ojciec sędziego jest działaczem klubowym, mecz był ustawiony, a sędzia kupiony, Warszawka nie lubi Ślązaków a Ruchu wręcz nienawidzi, jedni odpuszczą drugim a inni nie będą zmobilizowani.
Ludzie, jeśli Wy tak na to wszystko patrzycie, to po co chodzicie na mecze? Po co się interesować tym co się dzieje na boisku przez 90 minut, jak to jest najmniej ważne, bo wszystko jest załatwione albo kupione?
I tylko my jedyni sprawiedliwi na tym morzu draństwa, opieramy się samotnie całemu układowi. Takie myślenie, to jest niestety przejaw Waszych kompleksów wobec Wisły, Legii i Lecha - syndrom oblężonej twierdzy.
A Ruch nie ma najmniejszych powodów do kompleksów i ja też ich nie mam. Jesteśmy tak dobrzy jak oni, a historię mamy napewno bogatszą. Prawdopodobnie skończymy ligę na trzecim miejscu, zagramy w pucharach doszliśmy do półfinału PP, gdzie pechowo powinęła się nam noga. Mamy dobrych, młodych piłkarzy, bardzo obiecujących zawodników w ME więc kolejne sukcesy przed nami. A wy tu biadolicie o przekrętach i oszustwach.
Ludzie, jeśli Wy tak na to wszystko patrzycie, to po co chodzicie na mecze? Po co się interesować tym co się dzieje na boisku przez 90 minut, jak to jest najmniej ważne, bo wszystko jest załatwione albo kupione?
I tylko my jedyni sprawiedliwi na tym morzu draństwa, opieramy się samotnie całemu układowi. Takie myślenie, to jest niestety przejaw Waszych kompleksów wobec Wisły, Legii i Lecha - syndrom oblężonej twierdzy.
A Ruch nie ma najmniejszych powodów do kompleksów i ja też ich nie mam. Jesteśmy tak dobrzy jak oni, a historię mamy napewno bogatszą. Prawdopodobnie skończymy ligę na trzecim miejscu, zagramy w pucharach doszliśmy do półfinału PP, gdzie pechowo powinęła się nam noga. Mamy dobrych, młodych piłkarzy, bardzo obiecujących zawodników w ME więc kolejne sukcesy przed nami. A wy tu biadolicie o przekrętach i oszustwach.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
właśnie to miałem napisaćMirek pisze:Jego ojciec pracuje w Dyskopolo.kris.mu pisze:Piast - Wisła sędzia Szulc Warszawa (choćtu akurat pod Wisła gwizdołmoże za PW był)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).