Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Thoth
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
KolotKoko pisze:Jaaa pewnie to przez niego my przegrali wszystkie przegrane mecze w tym sezonie. jak słucham tego pierd**** to aż mnie dźwiga.. Szanujecie tak bardzo Fornalika , tak?! Czyli obrażając Grodka że jest beznadziejny obrażacie też p. Waldka!! bo to on ma do niego zaufanie
litości

Fornalik mo do niego takie zaufanie że gowa boli

poprostu z braku laku go wstawio na dzien dzisiejszy jeszcze nikt nie wymyslił czegoś innego niż gra tym co sie nazywo kadra meczowo. Wszystkich meczy my przez niego nie przegrali ale conajmniej dwa i jako kibic Ruchu powinienes dobrze wiedziec kere chyba że trza ci przypomniec i to mnie własnie dźwigało w trakcie tych meczów jak widziałem "cudowne" zagrania Grodzickiego abo za co mu chcioł Perdijić pr***ierdolic na Podbeskidziu?? a napisanie że ktos jest beznadziejny to zodno obraza tylko czysty fakt obrazą by było wyzwanie go od ch... i c.... co nie miało miejsca. mnie jeszcze dodatkowo dzwigo jak ktos pi***oli bez sensu.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
west72
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
naprowdy nie mocie sie o co spierać ino o Grodka.
Co by nie pisać jak na nasze polskie warunki to lepiej grających piłkarzy na tej pozycji w naszej lidze jest niewielu.wiekszość to poziom zbliżony do Grodka a spoglądając z perspektywy szerszej niż ostatnia (słabsza runda)można powiedzieć ,że to nasz pierwszy środkowy obrońca od paru sezonów i mimo wszystko postrzegany jako jeden z solidniejszych w lidze.Nie pamietocie już jakie błędy popełnioł Sadloczek,jakie popełnio w Disco polo.Kożdy mo prawo do słabszej rundy ,może na wiosna Grodek wróci do poprzedniej dyspozycji i zaś podniesie sie lamynt ,że taki chop a podpisali ino na pół roku.Jak sie nie poprawi ,lub przegro rywalizacja z Żelkiem albo Lewińskim to pewnie odejdzie,jeśli Ruch stanie na nogi finansowo to bydzie błagoł o przedłużenie kontraktu

.
To jest ino piłkarz (najemnik) jak kożdy inny gorol czy obcokrajowiec grający w RUCHU.
Dopóki jest naszym piłkarzem należy mu sie szacunek .Tyla ode mnie

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
KolotKoko
-
Kontakt:
tommy tauzen pisze:KolotKoko pisze:Jaaa pewnie to przez niego my przegrali wszystkie przegrane mecze w tym sezonie. jak słucham tego pierd**** to aż mnie dźwiga.. Szanujecie tak bardzo Fornalika , tak?! Czyli obrażając Grodka że jest beznadziejny obrażacie też p. Waldka!! bo to on ma do niego zaufanie
litości

Fornalik mo do niego takie zaufanie że gowa boli

poprostu z braku laku go wstawio na dzien dzisiejszy jeszcze nikt nie wymyslił czegoś innego niż gra tym co sie nazywo kadra meczowo. Wszystkich meczy my przez niego nie przegrali ale conajmniej dwa i jako kibic Ruchu powinienes dobrze wiedziec kere chyba że trza ci przypomniec i to mnie własnie dźwigało w trakcie tych meczów jak widziałem "cudowne" zagrania Grodzickiego abo za co mu chcioł Perdijić pr***ierdolic na Podbeskidziu?? a napisanie że ktos jest beznadziejny to zodno obraza tylko czysty fakt obrazą by było wyzwanie go od ch... i c.... co nie miało miejsca. mnie jeszcze dodatkowo dzwigo jak ktos pi***oli bez sensu.
Widać jakie masz pojęcie o piłce. powiedz jaka pozycja jest najbardziej narażona na błędy? to właśnie obrońcy środowi. jak by chłop nigdy nie popełniał błędów i złych decyzji z pośród wielokrotnych interwencji to by groł w Barcelonie a nie w Ruchu! Widzicie tylko te złe strony zresztą to jest ludzki . bez odbioru
-
Thoth
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
a znosz stare przyslowie pszczół jakby babka miała wąsy to by była...?? za to ty mosz fest pojecie

bo chyba żeś o tormanach zapomnioł w tej pozycji najbardziej narazonej na błedy

a Grodzicki jak mo tyla błedów popełniać kere koncza sie takimi konsekwencjami to niech sie zajmie gra ale w bierki podwodne.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
adamo_R
tommy tauzen pisze:a znosz stare przyslowie pszczół jakby babka miała wąsy to by była...?? za to ty mosz fest pojecie

bo chyba żeś o tormanach zapomnioł w tej pozycji najbardziej narazonej na błedy

a Grodzicki jak mo tyla błedów popełniać kere koncza sie takimi konsekwencjami to niech sie zajmie gra ale w bierki podwodne.
do tego dochodzi tyn cołki cyrk z kontraktem , ftoś tu sie cieszoł ze prziszed na zot i jo coniyktórym przipomna ich zadowolenie, ale ino do pierwszego bledu "jegomościa"

pra tommy

-
Witek46
-
Kontakt:
Jak ćwierkają wróbelki najpoważniejszym "wzmocnieniem" ma być w tym okienku samopowołanie się strażnika na prezesa. Sprawdzimy zorientowanie wróbelków podczas najbliżego posiedzenia Rady Nadzorczej. Jeszcze zapłaczemy za Panią prezes.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
Yego
simonsays pisze:heh, a prawda jest taka ze gdyby nie cyrk z kontraktem, to kozdy by narzekol na chopa, ale czekolby na decyzje Kinga. Jak King by na niego stawiol, to by sie ludzie nie odzywali jak w tym temacie. A tak to se Grodek nagrabil tym calym zamieszaniem i musi porzadnie podniesc poziom i nie popelniac bledow zeby mu to kibice zapomnieli. oby...
Widze w tym poscie wazny watek:
"...ale czekolby na decyzje Kinga. Jak King by na niego stawiol..."
Tak jak w ManU jest Fergusson taki ma byc Waldek?
JA JESTEM ZA!
Oby nasz Waldek-King pozostal z nami na dlugie lata, i oby zarzad klubu wynagradzal mu ciezka prace równie ciezkimi pieniedzmi
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać
-
Fazid
-
Kontakt:
Witek46 pisze:Jak ćwierkają wróbelki najpoważniejszym "wzmocnieniem" ma być w tym okienku samopowołanie się strażnika na prezesa. Sprawdzimy zorientowanie wróbelków podczas najbliżego posiedzenia Rady Nadzorczej. Jeszcze zapłaczemy za Panią prezes.
Co by nie mówić jaka jest taka jest, ale sercem i rozumem jestem całkowicie za gorolicą!
Daj Panie boże abyśmy nie uświadczyli zmiany prezesury bez zmiany właściciela to nie wróży dobrze...
P.S Chciałbym aby wykazała się w niezależnej spółce a nie sterowanej z góry
Wydaje mi się że kobieta każdą prace którą podejmie, tak naprawdę kocha i daje z siebie wszystko co pozwoliło by jej się wykazać gdyby nikt jej nie machał wypowiedzeniem przed nosem.
-
JoK3r
-
Kontakt:
jak ja wyrzuca drzwiami to wejdzie nazot oknem

-
bluett
0 transferów nawet głupie szczewa się porobiły transfery Telichowski,Zieliński - średnio wiekowi, szybcy są, no i u nas by się też taki Telichowski przydał na lewą strone. Tak samo w Podbeskidziu młody Reiman,Mierzejewski i z Chorwacji napastnik. I liga to już lepsze składy ma patrz Pogoń,Zawisza. Na dodatek Zawisza teraz sprowadziła super snajpera który w Bundeslidze kupe kupe czasu grał... i nie piszcie mi tu że mamy dobrą kadre bo raz na pół roku z 2-3 transfery sie przydadzą przyciąga to ludzi. Ale jak tak dalej pójdzie to popatrzymy ale na I liga bo ci co są to wiecznie nie będą za pół roku już sie kończą kontrakty kilku zawodnikom.
-
ObeRschlesien
-
Kontakt:
autor: ObeRschlesien » 23 sty 2012, o 16:58
Chopie po ch** ci transfery jakis pedzli co sie nie miesci w slabym Zaglebie L Telichowski czy taki Zielinski co przeskakuje z klubu do klubu ... traca Kwieka wiec to raczej bardziej sie oslabiom niz wzmocniom zreszta ch** z nimi ..... unos by sie ktos przydol na Środek pomocy bo jak Straka zas kontuzja to z Lisowskim nie strzymi a... wiem ze go nie ktorzy lubia ale w mojim gronie to jakos nikt go nie lubi tzn jakos nie widac gry u niego ino bala tyl albo bala bok moze Grzelak sie przgotuje bo widac u niego technika np. mecz Ruch-Craxa jak podol do Zielinskiego inny to by ciul copa na brama.
-
Mirek
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Arkadiusz Lewiński został nowym piłkarzem Ruchu Chorzów. Obrońca będzie wypożyczony do 30 czerwca 2012.
Lewiński jest wychowankiem Wisły Niepołomice. Następnie trafił do juniorów krakowskiej Wisły. Od sezonu 2007/08 występuje w Puszczy Niepołomice. W trwających rozgrywkach II ligi rozegrał czternaście meczów, zdobył jedną bramkę.
90minut.pl
-
HKSADIK
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
GW pisze:GieKSa sięga po młodego gracza Ruchu Chorzów
Z katowickim zespołem będzie trenował Patryk Stefański.
21-letni zawodnik był ostatnio wypożyczony do Zagłębia Sosnowiec. Zimowe przygotowania rozpoczął jednak z niebieskimi. Obecnie ma małe szanse na występy w drużynie Waldemara Fornalika, więc klub postanowił go wypożyczyć. Stefański trafi do GKS-u Katowice, którego jest... wychowankiem.
GW pisze:Testowany piłkarz nie skorzystał z oferty trenera Ruchu
Robert Chwastek nie ma już szans na podpisanie kontraktu z niebieskimi
24-letni pomocnik trenował na Cichej na początku okresu przygotowawczego. Potem zabrakło jednak dla niego miejsca w kadrze drużyny na pierwszy zimowy obóz w Kamieniu koło Rybnika.
Trener Waldemar Fornalik zaproponował piłkarzowi, który grał jesienią w Wiśle Płock, by ten trenował z drużyną Młodej Ekstraklasy niebieskich.
- Nie ma go z nami, więc chyba wybrał inne rozwiązanie - mówi Ireneusz Psykała, trener młodej drużyny niebieskich. - Nie ma już tematu - przesądza Mirosław Mosór, dyrektor sportowy klubu.
Chwastek pochodzi z Chorzowa. Jest wychowankiem Stadionu Śląskiego.
-
kattowitz
-
Kontakt:
Transfer Jankowskiego do West Ham. "Etap bardzo wstępny"
- Trudno nie mieć powodów do dumy, gdy tej klasy klub interesuje się naszym piłkarzem - mówi Dariusz Smagorowicz, główny udziałowiec niebieskich.
Działaczy Ruchu trudno namówić na rozmowę o ewentualnym transferze Macieja Jankowskiego do Anglii. Na pewno jednak Smagorowicz i dyrektor sportowy klubu, Mirosław Mosór byli w Londynie, i nie wybrali się tam tylko na mecz Chelsea - Sunderland.
Przypomnijmy, że Ruch wypatrzył 22-letniego Jankowskiego w Piasecznie. Wytypowano, że piłkarz młodzieżowej reprezentacji Polski zastąpi na Cichej Artura Sobiecha, który właśnie przenosił się do Polonii Warszawa.
Osoby, które jeździły obserwować Jankowskiego podkreślały, że jego potencjał jest jeszcze większy od Sobiecha, który został sprzedany za milion euro.
Jankowski, który trafił do Chorzowa po ciężkiej kontuzji kolana powoli dochodził do wysokiej formy, a do tej pory strzelił dla niebieskich dwadzieścia bramek w ekstraklasie.
W grudniu ubiegłego roku dostał szansę debiutu w reprezentacji Polski. Franciszek Smuda postawił na niego w towarzyskim meczu z Bośnią i Hercegowiną.
Działacze niebieskich wyceniają Jankowskiego na 2,5 miliona euro? Czy angielski pierwszoligowiec jest w stanie tyle zapłacić? - Na razie rozmowy są na tak wstępnym etapie, że nie ma w ogóle o czym mówić. Dziś możemy się tylko cieszyć z tego, że klub z tak silnej ligi w ogóle zainteresował się piłkarzem Ruchu. To wyróżnienie nie tylko dla Maćka, ale i dla całej drużyny i trenerów. Jestem z tego dumny, ale podkreślam, że do ewentualnego transferu jeszcze daleka droga - mówi Smagorowicz.
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], WolnyLogin i 56 gości