Transfery sezon 2011/2012
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Transfery sezon 2011/2012
Wszystko było ustalone, dopięte na ostatni guzik, zawodnik nawet jednego wieczoru przysłał mi smsa: "Trenerze, jestem z wami".
Grodzicki robi z siebie błazna , boiska mam nadzieję że nie powącha
Grodzicki robi z siebie błazna , boiska mam nadzieję że nie powącha
-
- Kontakt:
kibicow bydzie za ch*** robiol,jo by z nim kontrakt przedluzol,ale na pucowanie bali
NRŚL GANG
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy byłbych taki ostry w ocenach. Grodek to wyrobnik jak prawie kożdy u nos. Chcioł sie poprawić i jak kożdy kto zmiynioł robota szukoł nojlepszy opcji - co go niy dyskwalifikuje jako piłkarza, na pewno dyskwalifikuje go jako kapitana.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- andrzejn64
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak szuka roboty to sie chwali ze chce sie rozwijać itd...ale jak ktoś
1- przez pół roku zwodzi i nie podpisuje kontraktu mówiąc wprost, że podpisze jak nie dostanie lepszej oferty
2- wymyśla w mediach, że dzialacze go oszukali bo dają inną umowe
3- mówi, że odłazi
4- potem, że to jednak dziennikarze wymyślili a on był na urlopie i z nikim nie rozmawiał bo miał wyłączony teleonf
5-potem, że rozmawiał z innymi klubami ale praca z waldkiem to spełnienie marzeń
6- a na końcu sie okazuje ze już by7ł dogadany z pogonia
powiedzialby ze byl dogadany ale jednak po rozmowie z rodzina postanowil zostac ze tu jest jego miesjce i ok...a nie zmysla i godo jak tu nie jest dobrze
1- przez pół roku zwodzi i nie podpisuje kontraktu mówiąc wprost, że podpisze jak nie dostanie lepszej oferty
2- wymyśla w mediach, że dzialacze go oszukali bo dają inną umowe
3- mówi, że odłazi
4- potem, że to jednak dziennikarze wymyślili a on był na urlopie i z nikim nie rozmawiał bo miał wyłączony teleonf
5-potem, że rozmawiał z innymi klubami ale praca z waldkiem to spełnienie marzeń
6- a na końcu sie okazuje ze już by7ł dogadany z pogonia
powiedzialby ze byl dogadany ale jednak po rozmowie z rodzina postanowil zostac ze tu jest jego miesjce i ok...a nie zmysla i godo jak tu nie jest dobrze
-
- Kontakt:
już od dawna kręcił niech pita do tego szczecina tam mu będą wiwatować
-
- Kontakt:
jeden Sasal coś pierdnie i zaraz wielkie halo. Tak jak pisałem w innym temacie: nie wierzę w słowa tego człowieka. Może rozmowy były, ale nikt Grodzickiemu tego nie bronił. Ale że był zdecydowany odejść do Pogoni to nie wierzę. Akurat do Pogoni. Jasne...
Żeby było jasne, nie bronię Grodzickiego. Uważam, że Ruch stać na lepszego kapitana niż on. Ale nie podniecajcie się jednym hasłem jakiegoś srasala. W ogóle od kiedy informacje o przejściu do klubu pisze się sms-em? Może przez gg jeszcze pisali, albo na naszej klasie korespondowali?

Żeby było jasne, nie bronię Grodzickiego. Uważam, że Ruch stać na lepszego kapitana niż on. Ale nie podniecajcie się jednym hasłem jakiegoś srasala. W ogóle od kiedy informacje o przejściu do klubu pisze się sms-em? Może przez gg jeszcze pisali, albo na naszej klasie korespondowali?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Elmer mo recht przez nk i gg ustalali wszystko
dejcie juz pokoj Grodzickiemu, bydzie wiosna to pokoże co jes wart, a jak nie to bez żalu puszczom...
a kapitana niech wybiere drużyna, a Autorytety w szatni są co pokierują drużyna tak żeby wybrała najlepij

dejcie juz pokoj Grodzickiemu, bydzie wiosna to pokoże co jes wart, a jak nie to bez żalu puszczom...
a kapitana niech wybiere drużyna, a Autorytety w szatni są co pokierują drużyna tak żeby wybrała najlepij
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rafał Grodzicki odszedł? Nie...
Więc dajcie spokój! Pewnie 90% naszej kadry rozmawia przez swoich menedżerów z innymi klubami.
Nastały czasy pieniądza i wszyscy o tym wiecie.
Co nas obchodzi z kim gadał prywatnie, i komu pisał smsy? Jakie miał plany i jak chciał ułożyć sobie kariere/życie. Co to plotek.pl?!
Ważne że został. Kwestie opaski rozstrzygnie szatnia. Kwestie jego gry rozstrzygnie Waldek King.
Jedziecie Grodzickiemu bo miał kilka wpadek i podpadł, zawsze jeden taki musi być.
Mam nadzieję że jeszcze w niejednej akcji nas uratuję i strzeli decydującą bramkę. A wtedy będziecie go nosić na rękach jak Szyndrowskiego.
Więc dajcie spokój! Pewnie 90% naszej kadry rozmawia przez swoich menedżerów z innymi klubami.
Co nas obchodzi z kim gadał prywatnie, i komu pisał smsy? Jakie miał plany i jak chciał ułożyć sobie kariere/życie. Co to plotek.pl?!
Ważne że został. Kwestie opaski rozstrzygnie szatnia. Kwestie jego gry rozstrzygnie Waldek King.
Jedziecie Grodzickiemu bo miał kilka wpadek i podpadł, zawsze jeden taki musi być.
Mam nadzieję że jeszcze w niejednej akcji nas uratuję i strzeli decydującą bramkę. A wtedy będziecie go nosić na rękach jak Szyndrowskiego.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
Jakoś nie jestem przekonany, ale Daj Bożemulan pisze:Rafał Grodzicki odszedł? Nie...

Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
Popatrzcie na to z drugi strony
Mógł odejsc do druzyny kero za rok bydzie grala w ekstraklasie i miec pewnie tako samo oraz regularnie wyplacano kasa a jednak... wybral WIELKI RUCH
wiec chyba nie ma tak zle z nami jak to niyktorzy by chcieli
Mógł odejsc do druzyny kero za rok bydzie grala w ekstraklasie i miec pewnie tako samo oraz regularnie wyplacano kasa a jednak... wybral WIELKI RUCH
wiec chyba nie ma tak zle z nami jak to niyktorzy by chcieli
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a w tym czasie po jego indywidulanych błedach i niefrasobliwej grze stracymy kilka razy wiecej torów, podyktuja nom kilka karnych, a przez gupie zachowanie chyci pora czerwonych kartekmulan pisze:Mam nadzieję że jeszcze w niejednej akcji nas uratuję i strzeli decydującą bramkę. A wtedy będziecie go nosić na rękach jak Szyndrowskiego.

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Jaaa pewnie to przez niego my przegrali wszystkie przegrane mecze w tym sezonie. jak słucham tego pierd**** to aż mnie dźwiga.. Szanujecie tak bardzo Fornalika , tak?! Czyli obrażając Grodka że jest beznadziejny obrażacie też p. Waldka!! bo to on ma do niego zaufanietommy tauzen pisze:a w tym czasie po jego indywidulanych błedach i niefrasobliwej grze stracymy kilka razy wiecej torów, podyktuja nom kilka karnych, a przez gupie zachowanie chyci pora czerwonych kartekmulan pisze:Mam nadzieję że jeszcze w niejednej akcji nas uratuję i strzeli decydującą bramkę. A wtedy będziecie go nosić na rękach jak Szyndrowskiego.
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy wszystkie to nie pamietam ale to jak zamiast wybic bal dol sie wykiwac chyba caniemu z dyskopolo to na pewno...
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Grodzicki popełnia błędy, jak każdy. Ostatnio trochę więcej ich było, ale to nie on był przyczyną porażek. Dajcie już spokój z tą polemiką, narazie nic ciekawego się nie dzieje w temacie transferów, a bezsensownych stron przybywa.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!