Ecik je***e z głowyBartorus pisze:Nie wierzę, że Zagłębie meczu Arce nie odpuści. W najlepszym wypadku będzie jak w 2012. Nasi jakimś cudem wygrają, ale inni się podstawią.

Ecik je***e z głowyBartorus pisze:Nie wierzę, że Zagłębie meczu Arce nie odpuści. W najlepszym wypadku będzie jak w 2012. Nasi jakimś cudem wygrają, ale inni się podstawią.
W Lubinie mamy swoich ludzi, więc nie wiem. Niby jakaś sztama, ale Arka jest tak słaba jak Ruch, a Lubin idzie w górę z formą.Kuchtizo pisze:Zagłębie puści mecz Arce i pozamiatane.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]19JeRRy20 pisze:Arka - Ruch 0:1
Łęczna - Zagłębie 1:2
Ruch - Łęczna 3:0
Zagłębie - Arka 1:0
Tak bydzie i ku*** ida piechty na Czestochowa
oni myślą? Hmmm.... Chyba jak dowalić klubowi, z weteranem na czele. Ruch kiedyś wyciągnął po niego rękę z Wisły, potem dał szansę zrobić rekord i ta menda najpierw robiła krecią robotę przy poprzednim trenerze, a teraz to samo przy nowych władzach. Mogłeś być bohaterem, a jesteś ZEREM!disorder pisze:Wiecie co oni sobie myślą teraz?
Oj Ty. Oj Ty... tu nie wolno namawiac do czynow niezgodnych z prawemdisorder pisze:Ludzie, czy wy k.... macie swoje głowy?
Nawet jakby Łęczna i Arka z Lubinem przegrały, to żadnego dla nas znaczenia mieć nie będzie.
Milion ludzi mówi wam, że nasi ("nasi") grają tak by qklub spadł a Wy nadal wierzycie w tych ci...?
Wiecie co oni sobie myślą teraz?
"kur.., szkoda, że znowu będziemy musieli parodiować grę w Gdyni"
ZROZUMCIE!
Zanim zostalem odarty ze zludzen o dzialaniach kurtyzan przebranych za pilkarzy Ruchu Chorzow tez pomyslalem, ze byli zawodnicy Ruchu nam pomoga. Tymczasem okazalo sie, ze taki np. Iwanski lub Hanzel sa w stanie zrobic wszystko, zeby nas dobic.Elmer pisze:W Lubinie mamy swoich ludzi, więc nie wiem.Kuchtizo pisze:Zagłębie puści mecz Arce i pozamiatane.
Ja... Dziwka mowi ze kocha.disorder pisze:Przeciez Konczkowski powiedzial "skandal". A kilku innych o tym, ze "walcza".
Tu nie o slowa chodzi a o czyny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], jajo, kibol-siem-ce, Majestic-12 [Bot] i 62 gości