PP: Wisła Kraków - Ruch Chorzów 8.11.2006, godz. 18:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19krz20
Kontakt:

#286 Post autor: 19krz20 » 8 lis 2006, o 22:44

jo czuja ogromna radosc pomieszana z zalem ze nie moglech tam byc RUCH RUCH HKS!! PUCHAR JEST NASZ....

tomek_ks_ruch_1920

#287 Post autor: tomek_ks_ruch_1920 » 8 lis 2006, o 22:49

Tak to musi byc!!!! RUCH RUCH HKS!!!!
szkoda ze tak daleko miyszkom i na kozdym szpilu niy moga byc!!!!!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#288 Post autor: Mirek » 8 lis 2006, o 22:54

Ze strony Wisły:
"Drugoligowy Ruch wyeliminował lidera pierwszoligowej tabeli i to zasłużenie. Goście rozegrali świetne spotkanie, a za ich zaangażowanie i wolę walki należą się im ogromne brawa."
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=1356
I tak ma być!!!
Marek Wleciałowski (trener Ruchu Chorzów): – Przyjechaliśmy tutaj z myślą o dobrym zaprezentowaniu się. Cieszyliśmy się, że mogliśmy rozegrać spotkanie w dobrych warunkach, co sprzyjało dobrej grze. Myśle, że w pierwszej połowie nasza gra mogła się podobać. W drugiej połowie przewagę optyczną mieli gospodarze. Cieszę się że udało nam się awansować dalej.

Drogomir Okuka (trener Wisły Kraków): - Ruch wygrał dziś zasłużenie, kto oglądał ten mecz widział kto był lepszym zespołem. Na końcu próbowaliśmy zdobyć bramkę ale nie udało się.

wojtas 81

#289 Post autor: wojtas 81 » 8 lis 2006, o 22:58

Jutro o 17 wszyscy na Cichą na spotkanie z pilkarzami i podziekujemy im za to co dzisiaj zrobili. Pokazmy im ze zawsze jestesmy z nimi , nie tylko na szpilu, sa naszymi Idolami i niech poczuja co znaczy byc w Niebieskiej Rodzinie!!!

ZIBI13
Kontakt:

#290 Post autor: ZIBI13 » 8 lis 2006, o 23:05

Wlasnie wrocilem z Krakowa SZOKKKKKKKKKKKKKKKK,jak nasi kipice rozebrali sie wszyscy z 1000 ludzi na tym zimnie do pasa i zaczeli spiewac to caly stadin Krakusow zbaranial,ja siedzialem na glownej ,widok niesamowity,doping naszych fantastyczny,krakusy co kolo mnie siedzieli poobgryzali pazury ,siedzieli pod koniec z otwartymi gebami i nie wierzyli.Dla takiej chwili warto zyc. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :super: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:

Goliat

#291 Post autor: Goliat » 8 lis 2006, o 23:29

Jaaaaaaaa, takiej chwili chciałem!!!!! na kibice.net krakusy same płaczą że Ruch ich zmiażdżył!!!!

arcio
Kontakt:

#292 Post autor: arcio » 8 lis 2006, o 23:35

wielki szacunek dla trenera za ustawienie zespołu
wielki szacunek dla piłkarzy za wygranie tego meczu

wielgachny ale to naprawde wielgachny saacunek dla wszystkich kibiców którzy przyjechali (około 1000 głów) - to było piękne jak sie widziało cały sektor gości za***any niebieskimi barwami!!
nigdy nie jest za późno

Goliat

#293 Post autor: Goliat » 8 lis 2006, o 23:40

Jak ktoś mo ściepnięty tyn szpil z tv na kompa to jo chca kupić!!! zrobia 3 kopie, jedna do sejfu, druga w obrazek i na ściana a czeciu na stale otdwarzano bydzie:)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#294 Post autor: wolfik » 8 lis 2006, o 23:41

Cos niesamowitego, na takie chwile czekalismy latami, ten sezon jest nasz, to jest nasze niebieskie odRodzenie. Dziekuje pilkarzom za te wspaniale chwile, takie mecze jak z Hydro i ten z Wisla na dlugo pozostana w pamieci. I tak jak juz ktos pisal trzeba im jutro na Cichej podziekowac

A kibicow to mamy najlepszych na swiecie :P

:flaga: :flaga: :flaga:

Chcialbym jeszcze korzystajac z okazji pozdrowic pana krystiana rogale 8)
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Ucho

#295 Post autor: Ucho » 8 lis 2006, o 23:44

Teroz zech wrocil ze szpilu.... ale bylo za***iscie.... wielki szacunek dla calego zespolu i dla tych wszystkich co byli razem zemna w Krakowie.... Jak bydziecie juz mieli na kompach foty i filmiki z wyjazdu to wciepcie je kajs abo dejcie znac.. PozRo

ZIBI13
Kontakt:

#296 Post autor: ZIBI13 » 8 lis 2006, o 23:50

A tak na poważnie zastanawia mnie kiedy Cupi zrozumie wreszcze, że obecna sytuacja jest wynikiem braku transferów. W ten sposób nic się nie zdziała. Mieliśmy szczęście, że przyszedł do nas Cleber, mieliśmy szczęscie z Dolhą (Thwaite'a za mało widziałem, więc się nie wypowiadam). Ale na dłuższą metę taka taktyka (?) g***wno daje!
Aż przykro patrzeć jak Ruch, mimo wszystko DRUGOLIGOWIEC, leje nas przy Reymonta. I to w dodatku nie fartownie tylko będąc drużyną zdecydowanie lepszą. Na dzisiejszym meczu mialem poważne wątpliwości która z drużyn jest najlepszą polską drużyną

TO FRAGMENT Z FORUM WISLY

Sebol1985

#297 Post autor: Sebol1985 » 8 lis 2006, o 23:52

pieronie downo żech sie jusz tak niy radowoł jak tam w krakowie gryfnie było.Respect do Naszych fusbalerof za za***isty szpil i pokonanie wisły na ich boisku

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#298 Post autor: Raul22 » 8 lis 2006, o 23:55

Cos pieknego wszystko mnie boli z tej jazdy i wogole, ale warto bylo cos pieknego patrzec jak Wisla przegrywa z NAMI :D

arcio
Kontakt:

#299 Post autor: arcio » 8 lis 2006, o 23:55

Obrazek
nigdy nie jest za późno

knoxville

#300 Post autor: knoxville » 8 lis 2006, o 23:56

" Nie ma co się żalić. Czego wyście się spodziewali po PP. To są rozgrywki dla frajerów, którzy nie moga osiągnąć nic w lidze. Legia w zeszłym sezonie skoncentrowała się tylko na lidze i jak widać dobrze na tym wyszła. Ja i tak byłem zaskoczony że tyle ludzi przyszło. Dla Ruchu to był najważniejszy mecz od lat, w dodatku wyjazd bardzo bliski i najlepszy sektor dla przyjezdnych w Polsce. Jedyna szansa dla nich wyleźć z ponurych familoków i znaleźć się po 1,5 h jazdy w cywilizacji na trybunie o której będą jeszcze swoim dzieciom opowiadać że mieli taką okazję w życiu. A dla nas nie oszukujmy się. Ta nazwa już nie przyciąga, tym bardziej że plątają się kolejny sezon w 2 lidze. A i Chorzów też nie jest tak urokliwym miejscem na ziemi i ich archaiczny stadion na 5 rzędów żeby w przyszłości był dla nas magnesem "

tez urywek z forum wisly ... ; ] frustracja bierze gore :D chyba poczuli sie oszukani :<

ODPOWIEDZ