Ruch Chorzów - Odra OPOLE
- cisiu
- Kontakt:
dokładnie downo taki publiki my niy mjeli na pewno było ponad 7.5 tysionca yno jedyn sektor buforowy pusty a stołków jest 7,5 tysionca i dołażom ludzie kere stoli na koronie!!!!!!!! PJYKNIE PJYKNIE yno szkoda ty sytuacji kole jedynki:/// ehh richtig mogymy stracić dużo modych kibiców!!!!
Ostatnio zmieniony 11 sie 2006, o 23:52 przez cisiu, łącznie zmieniany 1 raz.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jeszcze najlepsze jest to ze na oficjalce pisze widzów: 6000 :lol: ku*** podawana frekfencja ro***erdala mnie juz od pewnego czasu :twisted: czymu nie podaja normalnie na moje oko 8 tys. bylo lekko !! stadion posiada 7,5 tys. krzeselek !! a krzeselka byly wszystkie zajete + ludzie stojocy dookola stadiony wiec 8 tys. lekko
-
- Kontakt:
Zmiencie te 6 tys na oficjalnej bo patrzec na to nie umiem. I nie dupcie ze tyle biletow poszlo itd to juz nie jest smieszne z ta frekwencja a zaczyna sie robic zalosne kupcie se bryle lepiej. Stadion ma 7,5 tys krzeselek praktycznie wszystkie poza sektorem 3 byly zajete ile ludzi stalo na koronie i na przejsciach chyba nie trzeba mowic. Inni podaja liczby zawyzone kto jezdzi na wyjazdy widzi ile jest ludzi czasami na stadionie a ile podaja na stronach innych klubow czy w prasie a my zawsze zanizamy a potem placzemy ze malo nas chodzi a prawda jest taka ze chodzi caly czas duzo ludzi ale zawsze trzeba zanizyc lepiej juz nie podawajcie wcale na oficjalnej niech kazdy pisze ile uwaza
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja siedziałem na trybunie i przede mną siedział ojciec i czworo dzieci (w wieku 4-8 lat). Po t,m gazie to wszystkie dzieci zaczęły płakac, dusic się i kaszleć. Tak trudno było pomysleć, że wiatr wieje w stronę kibiców? A jakby komus co się stało to kto za to odpowie?Policja z naszych podatków? Są inne metody niż gazowanie kibiców. Ktoś pisał, że ktoś Opola wniósł gaz. To ja się pytam kto go z tym gazem wpuścił? Pamiętam, że kiedyś w Radzionkowie albo w Wodzisławiu to paski ze spodni kazali dawać do depozytu, a teraz tak trudno skontrolować co kto wnosi? Zgadzam się że sektor rodzinny jest w niefortunnnym miejscu, ale tak naparwde to nie ma gdzie go zrobić. Z drugiej strony "10", dalej młyn.
A ochrona to jest p...
A ochrona to jest p...
Ostatnio zmieniony 11 sie 2006, o 23:58 przez Elmer, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
ja było 20 tyśMkF pisze:jeszcze najlepsze jest to ze na oficjalce pisze widzów: 6000 :lol: ku*** podawana frekfencja ro***erdala mnie juz od pewnego czasu :twisted: czymu nie podaja normalnie na moje oko 8 tys. bylo lekko !! stadion posiada 7,5 tys. krzeselek !! a krzeselka byly wszystkie zajete + ludzie stojocy dookola stadiony wiec 8 tys. lekko

tyle sie podaje ile sprzedali biletów
zawsze to było mniej niż "na oko"
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
juz lepi podac te 20 niz 6 :lol: przynajmniej tak to sie robi w innych klubach...i jakos zle na tym nikt nie wylazi !! tak czy inaczej 8 tys. bylo na banqarcio pisze:ja było 20 tyśMkF pisze:jeszcze najlepsze jest to ze na oficjalce pisze widzów: 6000 :lol: ku*** podawana frekfencja ro***erdala mnie juz od pewnego czasu :twisted: czymu nie podaja normalnie na moje oko 8 tys. bylo lekko !! stadion posiada 7,5 tys. krzeselek !! a krzeselka byly wszystkie zajete + ludzie stojocy dookola stadiony wiec 8 tys. lekko
tyle sie podaje ile sprzedali biletów
zawsze to było mniej niż "na oko"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeśli chodzi o dym Odry z ochroną to zaczeło sie od tego że te gnoje wyciągnęły flage Niemiec i chcieli ja podpolić na płocie. Ochrona - całkiem słusznie zresztą - nie chciała do tego dopuścić więc potomkowie repatriantów spod Lwowa zaczęli dymic. Wtedy jeden z ochroniarzy zerwał flage Odry w barwach Polski. Wydaje mi sie że chodziło im tylko o to żeby flaga nie zasłaniała tych badylarzy. Potem jeden z Odry zaczął psikać gazem w ochroniarzy - on go chyba raczej musiał wyrwać komuś z ochrony.... Stąd całe zamieszanie.
A tym gnojom z Opola ..uj w dupe za te pierd...one prowokacje przez cały mecz. Zamiast dopingować swój klub to cały czas jechali Polska, Polska, jeszcze se hymn strzelili... chyba im sie mecze pomyliły. Na szczęście nasi kibice olali ich totalnie i nie dali sie sprowokowac.
Swoją droge te ciuliki flage Niemiec i tak spaliły co uważam za szczyt tępoty, głupoty i szczeniactwa.
Co by nie mówić o naszych nastrojach antypolskich to jakos nikomu na Ruchu nie przyszło nigdy na myśl żeby spalic Polska flage... No ale cóż wymagać od wnuków wieśniaków ukraińskich...
A tym gnojom z Opola ..uj w dupe za te pierd...one prowokacje przez cały mecz. Zamiast dopingować swój klub to cały czas jechali Polska, Polska, jeszcze se hymn strzelili... chyba im sie mecze pomyliły. Na szczęście nasi kibice olali ich totalnie i nie dali sie sprowokowac.
Swoją droge te ciuliki flage Niemiec i tak spaliły co uważam za szczyt tępoty, głupoty i szczeniactwa.
Co by nie mówić o naszych nastrojach antypolskich to jakos nikomu na Ruchu nie przyszło nigdy na myśl żeby spalic Polska flage... No ale cóż wymagać od wnuków wieśniaków ukraińskich...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- cisiu
- Kontakt:
wjysz co wydaje mi się że to niy idzie porównać... a co nos łopodzi jakoś fana niymiecko??a że to som wnuki wiesniaków ukraińskich to mosz recht pozdrawiomTomSky pisze:Jeśli chodzi o dym Odry z ochroną to zaczeło sie od tego że te gnoje wyciągnęły flage Niemiec i chcieli ja podpolić na płocie. Ochrona - całkiem słusznie zresztą - nie chciała do tego dopuścić więc potomkowie repatriantów spod Lwowa zaczęli dymic. Wtedy jeden z ochroniarzy zerwał flage Odry w barwach Polski. Wydaje mi sie że chodziło im tylko o to żeby flaga nie zasłaniała tych badylarzy. Potem jeden z Odry zaczął psikać gazem w ochroniarzy - on go chyba raczej musiał wyrwać komuś z ochrony.... Stąd całe zamieszanie.

--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
-
- Kontakt:
Chlopie co Ty kur.. piszesz przeciez byl caly stadion nawet wiecej ludzi bylo niz jest krzeselek Zrozum to ze ludzie nie beda siadac na krzeselkach na samym dole jak jest ch**... widocznosc zobacz ile ludzi siedzialo na betonie na przejsciach ile stalo na koronie po kilka rzedow ludzi bylo ale piszcie dalej swoje juz sie przyzwyczailiscie do zanizania ja napisze ze bylo conajmniej 7,5 tys i moge sie z Toba zalozyc o co sobie tylko zyczysz tylko jest jeden problem jak Ci to udowodnic
ale nie robcie szopek z tymi biletami skoro twierdzisz ze wg biletow to dodaj karnety vipy kobiety i bajtli i podawajcie prawdziwa liczbe albo sie nie kompromitujcie najbardziej mnie w tym wku... ze duzo ludzi lapie wasze liczby ktore wy podajecie i puszczaja je dalej a tak naprawde chodzi o wiele wiecej niz sie niektorym wydaje ze wzgledu marketingowego te zanizanie liczby widzow to jest naprawde nieporozumienie co wy chcecie tym osiagnac?? nie mozna podac ze sprzedanych zostalo 6 tys a mecz ogladalo 8 tys?? i prosze Cie nie mow ze ludzie nie zapelniliby wszystkich krzeselek a jest ich 7.5 tys czy nie ??

- mumin1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
po dluzszej przerwie - chyba z 1.5 roku wlazlem na forum i daje linka do fotek: wyrazie widac ciula ochroniarza ktory nie wpuscil zaplakanych bajtli z rodzicami na glowna
foty sa tutaj - jako ze menu na moje stronie www.ruch-chorzow.prv.pl cos chujowo dziala...
foty wybrane tak na szybko: http://uranos.cto.us.edu.pl/~twantula/r ... n_2006.htm
pozdrawiam
Tomek W
Aha co do ilosci, na konferencji podali minimum 6 kola ale z zastrzezeniem ze to minimum i dalej licza, wg mnie bylo w sumie ok 7.5 - 8 kola. z tego ok 700-1000 odry...
foty sa tutaj - jako ze menu na moje stronie www.ruch-chorzow.prv.pl cos chujowo dziala...
foty wybrane tak na szybko: http://uranos.cto.us.edu.pl/~twantula/r ... n_2006.htm
pozdrawiam
Tomek W
Aha co do ilosci, na konferencji podali minimum 6 kola ale z zastrzezeniem ze to minimum i dalej licza, wg mnie bylo w sumie ok 7.5 - 8 kola. z tego ok 700-1000 odry...
-
- Kontakt: