Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
- Bytom20
- Kontakt:
Ale i tak nic sie nie dzieje same dyskusje kazdy ino godo ze selekcja mo byc a tu sie nic nie dzieje albo kazdy godo jo z tym nic nie zrobia bo i tak nic nie zdziałom ...jedna osoba nic nie zrobi z tym sie zgodza ale wieceij osob jak nos bydzie 100 500 czy 1000 czy nawet 10 osób zawsze idzie spróbowac a nie jo nic ne zdziałom bo nie nienaleza do NU i takie inne godki ...moje zdanie jest takie ...1h przed szpilem sie spotkac i sie pogodac o tym a nie ino dyskusje najlepiej pogodac na tym na LIve..i mysla ze wtedy cos zdziałomy
niebyłech na szpilu bo musiołech byc na zebaniu w GOPR-ze,wynik zech poznoł po drodze i mom jedno pytanie do grajków CZYM MY KIBICE SE ZASŁUZYLI NA TAKIE TRAKTOWANIE?????????NA OGLADANIE TEJ MIERNOTY,BRAKU JAKIEGOKOLWIEK POMYSŁU NA GRE?????????Tak jak z Poloni sie smiali i innych tak teroz DZIEKI WASZEJ WSPANIAŁEJ GRY Z NOS SIE SMIEJA I Z NASZEGO POWTARZOM NASZEGO KLUBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 19r20
- Kontakt:
nie chce mi się już wypowiadać na forum, zresztą wszystkiego mi się odechciało
zdjęcia z tego meczu będą na stronie www.gorny.slask.prv.pl
a co do wydarzeń przed meczem... nic się nie wydarzyło oprócz tego że dzieciaki pitneły przed ochroną i policja w sile ok 40 sztuk z 6 szotganami....
mam też film z części "zajścia" ale nie bede go umieszczać bo i po co
zdjęcia z tego meczu będą na stronie www.gorny.slask.prv.pl
a co do wydarzeń przed meczem... nic się nie wydarzyło oprócz tego że dzieciaki pitneły przed ochroną i policja w sile ok 40 sztuk z 6 szotganami....
mam też film z części "zajścia" ale nie bede go umieszczać bo i po co
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo zech sie na szpilu nie wkurwioł bo zech widzioł ze graja bez jaj,jedyny plus baran.srutwa w przerwie sie tak rozgrzewoł chocby wcale mu nie zalezalo.wstawic kontuzjowanego bonka do juz byl szczyt umiejetnosci mgr.wleciała.a o dzieciarni to mi sie niechce pisac. jestem w tych 10% kere bydą jezdzic
-
- Kontakt:
A jo znom pana Cześka z trybuny krytej(Ganol chyba tyz), i co z tego ? ku*** mac jeszcze trocha i bydymy mieli 2 sektor rodzinny :?BluE GiRls pisze:Cisiu Co ty ku*** odpierdalasz jo ku*** zawsze łaziłach na 7 i byda łaziła zawsze spiewom i moje kumpele t\ak samo i 3 ch*** w bok bo sam lasek nie bydzies łobrazac łobrazac to sie mozes siebie znom Hermana Ganola i se ku*** byda łaziła na 7 hahaha PozdrOoo
Młyn bez dziolch i bajtli !!!
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt: