RUCH Chorzów - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 29.10.2005
- radzion
- Kontakt:
nasz wizerunek?a jaki on jest??????co ty pi***olisz!zal mi ciebie i tobie podobnych!kompleksiarze!i tyla w temacie!nudziarz pisze:wasz wizerunek a jaki on jest co pol roku inny hehehhehehe polaczkowo i tyle
od teroz kzody kto napisze posta nie na temat kozdy post kasowany, i ostzrezenie!i ch**!!!!!!!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co ty koleś pi***olisz? My jesteśmy od tego żeby na meczach była zabawa, żeby było kolorowo. I tak powinno być. A cały czas nam wbijacie że to my ściągamy fany, że jesteśmy śmieszni, że to że tamto. NU powinno sie zajmować tylko oprawami i to robimy. My zapierdalamy w tygodniu po kilka godzin żeby było fajnie, żeby sie ludziom podobało. Nie mamy nic wspólnego ze ściąganim fan. I tyle. Każdy wie do kogo ma iść z pretensjami. Wiec idźcie do niego a od nas sie odstosunkujcie.
P.S. A co do meczu to ciężko cokolwiek powiedzieć bo widziałem bramke, poprzeczke i w zasadzie tylko urywki spotkania. Cieszy przede wszystkim walka, determinacja. Tylko żeby starczyło tego zapału do końca rundy.
pozdRawiam
P.S. A co do meczu to ciężko cokolwiek powiedzieć bo widziałem bramke, poprzeczke i w zasadzie tylko urywki spotkania. Cieszy przede wszystkim walka, determinacja. Tylko żeby starczyło tego zapału do końca rundy.
pozdRawiam
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie wiedziałem kto stoł za tym że została wtedy ściagnięta fana FCD....wczoraj też mnie zdziwiło to, dlaczego została ściagnięta fana Oberschlesien....ale teroski już wiem, że to komus na Ruchu zawodzo, pomyłiłem się broniąc pewną osobę, po prostu nie wiedziałem o wszystkim i tyle,..ale nie forum je od tego by najeżdzac sam na kogoś, byda mieć okazja to powiem mu co o nim myśla prosto w oczy a nie na forum byda rewolta robiół...Nudziarz i inni krzykacze, powiedzcie mu to prosto w oczy, no chyba że nie stać was na to. Jak narazie wbijacie nuż w plecy NU osądzaniem chopców za to, że to łoni ta fana ściągneli 

za Tobą pójde w ogień, wode..
- radzion
- Kontakt:
dokaldnie, kogo najlpeiej zj***c?nas, bo tak jest tym ludzikom najlatwiej!i to jeszcze najleoiuej przed kompem!ale zodyn z nich som nie przyjdzie np do hetmana i mu tego nie powie!kaj byli ku*** ci, jak sie zaczla chaja o ta fana?oczywiscie siedzieli cicho jak myszko na dziesionie i boli sie odezwac a teroz ku*** na necie wielce sie ciepia!
- radzion
- Kontakt:
aha nudiarz, krzyz na droga, ale odpowiedz mi na jedno pytanie:
DOBZRE WIECIE ZE Z TA FANA OS TO BYLA WIZJA HETMANA I JEGO SPRZYMIERZENCOW!! CZEMU W TAKIM RAZIE SAMI DO NIEGO NIE PODLEZIECIE I MU NIE PWOEICIE TEGO W PYSK TYLKO CZEKOCIE AZ PRZIDZIECIE DO DOM I ZACZNEICIE NA NECIE JEZDZIC PO NOS!!BO CO?BO TAK JEST BEZPIECZNIJ?KAJ ZESCIE BYLI JAK FANA SCIAGLI?MIELISCIE TO W du*** I SIEDZIELISCIE SIE NA TEJ WASZEJ DZIESIONIE!I ZAMIAST PRZYJSC, SPROBOWAC COS ZROBIC TO W du*** TO MIELISCIE!BO PRZECA LEPIEJ JEZDZIC PO SYNKACH ch*** TEMU WINNYCH NIZ PO HETMANIE!!NIE???SPEKALISCIE I TYLA!!!
IDA DO BUDY!bo widza ze sam nie dolezymy do porozumienia, niekotrzy maja klapki na loczy i wola niczego nie dopuszczac do siebie faktow
DOBZRE WIECIE ZE Z TA FANA OS TO BYLA WIZJA HETMANA I JEGO SPRZYMIERZENCOW!! CZEMU W TAKIM RAZIE SAMI DO NIEGO NIE PODLEZIECIE I MU NIE PWOEICIE TEGO W PYSK TYLKO CZEKOCIE AZ PRZIDZIECIE DO DOM I ZACZNEICIE NA NECIE JEZDZIC PO NOS!!BO CO?BO TAK JEST BEZPIECZNIJ?KAJ ZESCIE BYLI JAK FANA SCIAGLI?MIELISCIE TO W du*** I SIEDZIELISCIE SIE NA TEJ WASZEJ DZIESIONIE!I ZAMIAST PRZYJSC, SPROBOWAC COS ZROBIC TO W du*** TO MIELISCIE!BO PRZECA LEPIEJ JEZDZIC PO SYNKACH ch*** TEMU WINNYCH NIZ PO HETMANIE!!NIE???SPEKALISCIE I TYLA!!!
IDA DO BUDY!bo widza ze sam nie dolezymy do porozumienia, niekotrzy maja klapki na loczy i wola niczego nie dopuszczac do siebie faktow
radzion tak sie sklado ze z wami rozmawiac sie nie do miolech kiedys okazja chodzilo o otwracie 10 ... tys najwiecej fukol i to nie bezposrednio do mnie jak zech godol z h ino za moimi plecami wiec mi nie pi***ol a zrozum ze tu chodzi o to ze robiac oprawy wieszajac fany pomogocie h (z kerym sie ponoc nie zgodzocie) wiec jo zech sie juz calkiem potracil a odwagi chyba styko 10 skoro potrafila sie sprzeciwic a ze nie zrobila tego piesciami co caly czas sugerujecie to inna sprawa momy swoje lata i widzymy poki co inne mozliwosci
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
napisz to jeszcze roz bo nie wiem o co ci lazinudziarz pisze:radzion tak sie sklado ze z wami rozmawiac sie nie do miolech kiedys okazja chodzilo o otwracie 10 ... tys najwiecej fukol i to nie bezposrednio do mnie jak zech godol z h ino za moimi plecami wiec mi nie pi***ol a zrozum ze tu chodzi o to ze robiac oprawy wieszajac fany pomogocie h (z kerym sie ponoc nie zgodzocie) wiec jo zech sie juz calkiem potracil a odwagi chyba styko 10 skoro potrafila sie sprzeciwic a ze nie zrobila tego piesciami co caly czas sugerujecie to inna sprawa momy swoje lata i widzymy poki co inne mozliwosci
co to mo znaczyc!sie sklado ze z wami rozmawiac sie nie do miolech kiedys
i na koniec. czy my to robimy dla siebie czy do hetmana?bo wydaj mi sie ze dla nas samych i dla innych kibicow, a fakt jest taki ze jesli chodzi o nasze oprawy to hetman nie mo przy tym nic do godki!
ale mnie nie chodzilo o piesci, tzreba bylo przyjsc i to powiedziec ofen a nie spierwac cosik tam na 10!