Brak słow by opisać ta postawa.vahanara pisze:http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3273086.html
Bardziej nadaje się do tematu o sponsorze ale jest zamkniety...
W każdym razie teraz juz wiadomo kto nam nie pomoże :oops:
Słowa P. Cieślika o ojcu "co sie w grobie przewraco", to wręcz delikatno pieszczota dla ty......... /cenzored/
czytej, zabrali mi darmowy karnet, kery wręczoł najuboższym, takim jak jo, moj kolega RogalaNoras pisze:Na stadionie przy ulicy Cichej, wciąż na tym samym miejscu, spędziłem 44 lata! Od półtora roku już tam nie bywam. Nie mam czasu, nie chcę... Nie fascynuje mnie już piłka
to może z tobą powinien porozmawiać prokurator, bo skoro wiysz o przestepstwie i niy informujesz to znaczy, że chcesz utaić.Noras pisze:Dla których uczciwa piłka nie istnieje. Oni wciąż biegają po polskich boiskach. Brakuje mi w tym sporcie jasnych reguł.
to niy brzmi okrutnie, to brzmi debilnie. Jakby niy kłopoty finasowe i długi kerych narobiyli ci, kerych żes ty po plecach klepoł, to Ruch niy bołby w ogonie II ligi tylko znacznie wyży a wtedy na pewno twoje ochłapy z PAŃSTWOWY firmy nikomu by potrzebne niy były, ..............zresztąNoras pisze:Może zabrzmi to okrutnie, ale nie interesuje mnie angażowanie się w pomoc Ruchowi, który ciągnie się w ogonie drugiej ligi.
zresztą !!! .....jeżeś jak Rogala - niysłowny i niywypłacalny :-)Noras pisze:Fakt, złożyłem kolejną deklarację, ale wtedy jeszcze nie wiedziałem, że ceny koksu spadną