W WIELKA SOBOTE ZE SZCZAKOWIANKA!!!!!!!o 14.30 na CICHĄ!!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wracajac do Sibika, to niektorzy jakby od poczatku nastawili sie do niego negatywnie. jedna z peirwszych akcji meczu...prowadzi pilke z prawego skrzydla do srodka i w tyl (to od razu na trybunie okrzyki te strony ci sie pomyloly itp) po tym Sibik daje super pile do Smarzyka, a jego ruch w tyl byl wiocznie uzasadniony bo dal Smarzykowi czas na wyjscie na pozycje. Zagral jeszcze chyba z 2 takie dobre pilki, niestety tracil (bledy w przyjeciu) takie pilki, ktoremu pilkarzowi tej klasy nie przystoi. To samo jak ogladalem Ediego z Rakowem, to bardzo dobra technika, a wczoraj bledy szkolne... Pilka podskakiwala troche na murawie, co jest pewnym usprawiedliwieniem....
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Neo
- Kontakt:
Według mnie wejście Pokładowskiego to nieporozumienie. Wtedy na ławce siedzieli np Wawrzyńczok i Foszmańczyk.
Kutschma zagrał bardzo pewnie. Pilnował tak jak trzeba 8)
Moja propozycja, żeby z Radomiakiem zamiast Moskita zagrał Bartos. Ale sie zoboczy.
Zauważyliście może, chyba na biletach jest błąd. Jak są rozrysowane sektory. To jadąc od trybuny krytej są: 1, 2, 3, 3A, 6, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Tam chyba powinno być 4 no nie?
Kutschma zagrał bardzo pewnie. Pilnował tak jak trzeba 8)
Moja propozycja, żeby z Radomiakiem zamiast Moskita zagrał Bartos. Ale sie zoboczy.
Zauważyliście może, chyba na biletach jest błąd. Jak są rozrysowane sektory. To jadąc od trybuny krytej są: 1, 2, 3, 3A, 6, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Tam chyba powinno być 4 no nie?
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiecie czego najbardziej żałuję ,tych ludzi co przyszli pierwszy raz na mecz od dluższego czasu,oni mieli nadzieję że zobaczą nowy odmieniony Ruch taki jak pamiętają z dobrych lat .Widziałem na tym meczu osoby niewidziane tam od lat które miały nadzieję na lepsze czasy.Widziałem ich zawiedzione miny,tego najbardziej mi szkoda po raz kolejny zapowiadało się dobrze ale panowie pilkarze niestety pewnego poziomu już nie przeskoczą.
-
- Kontakt:
Jak zaczna dobrze grać i "wygrywać" to zoboczysz ze bydzie wiecej ludzi laziloOzor pisze:Wiecie czego najbardziej żałuję ,tych ludzi co przyszli pierwszy raz na mecz od dluższego czasu,oni mieli nadzieję że zobaczą nowy odmieniony Ruch taki jak pamiętają z dobrych lat .Widziałem na tym meczu osoby niewidziane tam od lat które miały nadzieję na lepsze czasy.Widziałem ich zawiedzione miny,tego najbardziej mi szkoda po raz kolejny zapowiadało się dobrze ale panowie pilkarze niestety pewnego poziomu już nie przeskoczą.
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pio17 pisze:Te fotki juz są lepisze...ale niema to jak fotki pana Tomasza...z murawy...pozdro dla fotografów
fotki Tomka z boiska sa super ale zdjecia z trybun sa beznadziejne.
Zdjecie danej choreografi robi sie w calosci a nie zbliza na maxa kilka fanek
Na nastepne mecz postaram sie ,zeby robic foty z murawy.
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
-
- Kontakt:
panowie PIERWSZE SLIMKI-ROBACZYWKI OLEJCIE TO I TAK NIC JUZ NIE ZROBIMY I SKADZCIE NAJEZDZAC NA BIZAKA -PO JEDNYM MECZU NAWET NA FORUM GALAKTIKOS Z MADRYTU NIEMA NIE MA T5AKICH AKCJI JAK U NOS ..... NO ALE WQ KONCU ONI GRAJA O LIGA MISTRZOW JAK CHOCY WYGRAJA 3-0 Z ZIELONYMI NIKT NIE BYDZIE PAMIETOL O SOBOCIE
WSZYSCY PRZECA CHCEMY TEGO SAMEGO
PS SORKI ZA BLEDY ALE WLASNIE ZECH WROCIL OD TESCIA..............
WSZYSCY PRZECA CHCEMY TEGO SAMEGO
PS SORKI ZA BLEDY ALE WLASNIE ZECH WROCIL OD TESCIA..............