Spiker na Ruchu
- markomaniak
- Kontakt:
Jak juz pisalem wczesniej. Ja uwazam te zdazenie jako prowokacja,Ale ofiara tej prowokacji staj sie p.Kalus. Dlaczego prowokacja? Ano aby tylko narobic zwady miedzy kibicami niebieskimi i wlasnie te "i" Bagdanem Kalusem. No i komus sie to dobrze udalo. Gdyby p.Bogdan byl tylko zwyklym stadionowem spikierem to by sie obeszlo po kosciach, ale ze jest aktorem , ma pewna pozycje to co za problem zrobic afere wokuj jego osoby, no i ma chlop problem. Ale zastanawiam sie nad jednym to znaczy ,"tolerancja" . Gdzie jest ta tolerancja wsrod kibicow. Moje zdanie to takie "bylo minelo" .Wyjasnil , przeprosil i po sprawie.
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Odpowiadam AndRe: oczywiście słowa zostało "nieco" przekręcone. Powiedziałem, że w tej chwili częściej jestem na Polonii Warszawa niż na Ruchu. Z przyczyn wiadomych (praca w Warszawie) poza tym gra tam "Jaro" czyli Jarczyk i mam od niego wejściówkę. Jakoś na Legię mi "za daleko" jak już jestem w Warszawie. Na Polonii jest można powiedzieć bardziej ruchowsko. Pozdrawiam.
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeszcze jedno na koniec. Wojtek Grzyb grając w Odrze niejednokrotnie dawał do zrozumienia jakie ma serce i słowem i czynem i nikt go w Odrze za to nie ganił. Piotrek Lech pod koszulką meczową Górnika również nosił koszulkę Ruchu bodaj z napisem "Naszym honorem jest nasz klub" i co? I nic, bo Ci dwaj panowie robili tam po prostu swoje.
- 19r20
- Kontakt:
Bogdan to nasz człowiek i nic tego nie zmieni no chyba ze on sam (w co nie wierze)
prowokacja gejów z Katowic wyszła im perfekcyjnie i oni się z tego śmieją
ja mam do Kalusa ogromny szacunek i oczekuje go jako spikera!
Bogdan Kalus KS Ruch
prowokacja gejów z Katowic wyszła im perfekcyjnie i oni się z tego śmieją
ja mam do Kalusa ogromny szacunek i oczekuje go jako spikera!
Bogdan Kalus KS Ruch
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Ja tez nic nie mam do Kalusa ale mimo wszystko pozostanie pewien niesmak i gdzies w podswiadomosci ten incydent zostanie zapamietany. A co do Srutwy moze i zostal przygarniety ale zyskal sobie swoich przeciwnikow i zle mu zrobila ta przeprowadzka do legii. Z czasem ta sprawa sama ucichnie ale plama na honorze pana Kalusa zostanie.
PozdRo
PozdRo
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Uważam, że trzeba wybaczyć to, co się stało... tak jak napisał Bogdan... Lech w Górniku, Grzyb w Odrze, robią swoje, a dalej są "niebiescy"! On też jako osoba publiczna musi robić różne rzeczy. Również mam troche żalu po tym co zrobił, ale On jest niebieski!!!
Bogdan Kalus KS RUCH!!!
Bogdan Kalus KS RUCH!!!
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
p.Bogdanie prosze nie zrozumieć mnie źle ,pisze oczywiscie wyłącznie w swoim imieniu,jest pan w porządku gosciem powiem wiecej jest pan nawet dobrym aktorem(to nie kurtuazja)ale ja nie widze juz pana w roli spikera na Cichej.Powód buda buda buda... I jeszcze jedno pytanie czy dostał pan za ta fotografie pieniadze?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mnie tylko dziwi roznica tonu wypowiedzi z tych ostatnich 2 dni a z tym co bylo z 10 dni temu... chociaz ani dziwic nie powinno, bo na tym forum (i nie tylko) dosc czesto wypisywane sa rzeczy idiotyczne czy po prostu nie przemyslane (mam nadzieje ze to kwestia impulsu), ktorych autorzy po paru dniach maja odmienne zdanie do tego, ktore wczesniej propagowali... dlatego tez ta zmiennosc pogladow co poniektorych nie dziwi juz mnie, ale tylko z tego powodu, iz do neta ma dostep kazdy - nawet ponizej pewnych poziomow (kultury czy inteligencji)... to tako uwaga do wszyskich do rozwazenia.
a co do calej sprawy przyznaje ze dlugo zdania nie mialem, totez sie nie odzywalem... jak kazdego i mnie uderzylo to zdjecie, ale dalej trudno jest mi jednoznacznie potepiac czy usprawiedliwac zdarzenie - wiadomo ze ruch ponad wszystko, ale ma sie tez swoje zycie... i pamietajmy o tym.
i nauczka dla wszytkich, by do lba nie palnelo nikomu brac obcego szalika na kark...
a co do calej sprawy przyznaje ze dlugo zdania nie mialem, totez sie nie odzywalem... jak kazdego i mnie uderzylo to zdjecie, ale dalej trudno jest mi jednoznacznie potepiac czy usprawiedliwac zdarzenie - wiadomo ze ruch ponad wszystko, ale ma sie tez swoje zycie... i pamietajmy o tym.
i nauczka dla wszytkich, by do lba nie palnelo nikomu brac obcego szalika na kark...
- Patton
- Kontakt: