Sezon 2019/2020
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2019/2020
Nie powinnismy byc w tych realiach tak ciezko to zrozumiec Gipcu? I sory nie bede skakal z radosci ogrywajac jakis Rekord Bielsko Biala.. chyba ze to dla Ciebie sukces to sory.. a po wygranej z rezerwami szczew mamy fete robic? Ta liga jak i dwie wyzej to wstyd dla takiej marki jak Ruch . Tego trzeba byc swiadomym . Trzeba doceniac swoja wartosc i dokonania pokolen. Ci co nas wpakowali w to szmabo powinni byc nabici na pale przed budynkiem klubowym ku przestrodze dla innych pseudo dzialaczy.
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Naprawde sie cieszycie z tej wygranej?
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z czego?
Mnie cieszą wygrane z Wisłą, Cracovią, CWKSem, Amikorzem i resztą w drodze po tytuł.
To gdzie teraz jesteśmy to wstyd i potwarz (z całym szacunkiem do klubów grających na tym poziomie rozgrywek).
Wynik mi wisi i powiewa.
-
- Kontakt:
Czyli jeśli powstanie Nowy Ruch to dopóki nie będą w Eklasie będzie Ci to powiewać? Dej Boże oby kiedyś my jeszcze zagrali w ekstraklasie.Darth Kabut pisze: ↑4 wrz 2019, o 21:23Z czego?
Mnie cieszą wygrane z Wisłą, Cracovią, CWKSem, Amikorzem i resztą w drodze po tytuł.
To gdzie teraz jesteśmy to wstyd i potwarz (z całym szacunkiem do klubów grających na tym poziomie rozgrywek).
Wynik mi wisi i powiewa.
-
- Kontakt:
Jesli dlugi przestana rosnac lawinowo i jednoczesnie ustabilizujemy poziom sportowy... Ani jednego, ani drugiego poki co nie widac.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale wiesz, że UKS to nie Ekstraklasa?Darth Kabut pisze: ↑4 wrz 2019, o 21:23Z czego?
Wynik mi wisi i powiewa.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Ci co byli widzieli jaki poziom jest ty ligi. Elegancki doping. Szacunek do Simona i niebieskich bajtli
I Kotala z nami szpil obejrzoł z trybun, a godaliście że mo nos kajś 

- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chyba kolegi nie zrozumieliscie. Ruch to ekstraklasa i nawet w Bklasie zwyciestwa beda cieszyc tylko i wylacznie jesli beda stawka awansu. Jesli bedziemy na ostatnim miejscu i pod koniec sezonu zaczniemy wygrywac to NIE. Takie zwyciestwa nie ciesza.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
-
- Kontakt:
Jesli ktos zobaczyl dzis powiew optymizmu i zapowiedz lepszych czasow to ja nie mam z tym problemu. Ja nie podzielam tego entuzjazmu, poniewaz nic istotnego sie nie zmienilo w funkcjonowaniu klubu. Efekt musi byc taki sam.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Oj to do najszczesliwszych ludzi na tym swiecie nie nalezysz i za szybko do nich nalezec nie bedziesz niestety.Jak wszyscy my kibice Ruchu.Ale jak sie niema to co lubi to sie lubi to co ma wiec chyba lepiej wygrac raz na jakis czas i mimo wszystko poprawic sobie nastroj niz przegrywac co mecz z jakimis burakami.Darth Kabut pisze: ↑4 wrz 2019, o 21:23Z czego?
Wynik mi wisi i powiewa.
-
- Kontakt:
https://youtu.be/FPkcnPK78NI
Skrót. Radzę ściszyć dźwięk. Pan bardzo krzykliwy jest.
Edit. Już nie ma. Prywatny zrobili. Może potem ajtywują.
Skrót. Radzę ściszyć dźwięk. Pan bardzo krzykliwy jest.
Edit. Już nie ma. Prywatny zrobili. Może potem ajtywują.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nic dodać, nic ująćsomebody_correct pisze: ↑4 wrz 2019, o 21:43Chyba kolegi nie zrozumieliscie. Ruch to ekstraklasa i nawet w Bklasie zwyciestwa beda cieszyc tylko i wylacznie jesli beda stawka awansu. Jesli bedziemy na ostatnim miejscu i pod koniec sezonu zaczniemy wygrywac to NIE. Takie zwyciestwa nie ciesza.

Mnie cieszy każde zwycięstwo Ruchu ale cieszyć się z badziewia i bylejakości, wybaczcie ale to nie tędy droga.
Podpowiem Wam jedno:
Wygraliśmy w Szczewogrodzie na otwarcie крикет арена, ale spadliśmy,
Wygraliśmy na taborze sezon później i pocisnęliśmy "wiecznie niepokalanych" u siebie i spadliśmy.
O kolejnym żałosnym sezonie nawet nie wspomnę.
Jedna jaskółka wiosny nie czyni i nawet ślepej kurze trafi się ziarnko...
Do czego to doszło, żeby cieszyć się raz do roku i to jeszcze po meczach z Rozwojem lub Rekordem...?
QUO VADIS RUCHU?
- stillimatic82
- Kontakt:
Puki Łysy jest u sterów w Chorzowie ten klub nie zajdzie nigdzie.. wystrczy spojrzeć na Zabrze...brrr.. czy chodzby na Łódż.. ramonty Mielec Rzeszów.. Tychy same potęgi piłkarskie i kibicowskie.. jedna osoba przy stołku nawet miasta z dużym długiem robi swoje..w Chorzowie stadion powien stać już dawno..ino same jełopy przy włądzy...
-
- Kontakt:
UN dajcie jakas informacje do bojkotu w sprawie nie ogladania materialow z logiem akcji promocyjnej miasta. Nie nabijajmy ogladalnosci i mozliwosci do wyplacania kasy z miasta na S.A.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tych od podkowy zweryfikują najbliższe 2-3 sezonystillimatic82 pisze: ↑4 wrz 2019, o 23:42Puki Łysy jest u sterów w Chorzowie ten klub nie zajdzie nigdzie.. wystrczy spojrzeć na Zabrze...brrr.. czy chodzby na Łódż.. ramonty Mielec Rzeszów.. Tychy same potęgi piłkarskie i kibicowskie.. jedna osoba przy stołku nawet miasta z dużym długiem robi swoje..w Chorzowie stadion powien stać już dawno..ino same jełopy przy włądzy...
Tam żyją jak w Ruchu SA na garnuszku a ich miasto będzie miało największy deficyt na Śląsku z związku z zmianami podatkowymi.