Sezon 2014/15
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2014/15
W Zabrzu richtig biyda,jak nawet na stroje do zawodników niy mają-z pyska podobny do Zachary:p
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- monisia2812
- Kontakt:
Rok nie płacą, a 4 pkt mają jak to możliwe?szczewa przeklęte.
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ku pokrzepieniu serca przypomnę zeszły sezon ile to oni nad nami mieli przewagi 12-14 pkt? i jak się skonczyłomonisia2812 pisze:Rok nie płacą, a 4 pkt mają jak to możliwe?szczewa przeklęte.

-
Tłusty wieprz co wbiegł na murawa, przyczynił sie do tego ze szczewka wytargali 1 punkt
Sezon długi bydom za nami.

- monisia2812
- Kontakt:
No w sumie racja,w końcu odpalą i się pozytywnie zaskoczymy:)Ozor pisze:ku pokrzepieniu serca przypomnę zeszły sezon ile to oni nad nami mieli przewagi 12-14 pkt? i jak się skonczyłomonisia2812 pisze:Rok nie płacą, a 4 pkt mają jak to możliwe?szczewa przeklęte.
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
- Kontakt:
W Polsce to standard, jak pilkarzom nie placa i poczuja, ze moze bedzie trzeba odejsc to graja dobrze zeby ktos ich chcial zatrudnic.
Ile bylo takich przypadkow juz.
Ile bylo takich przypadkow juz.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
a Jankowski strzelo brama ciekawi mnie czemu w Ruchu tak nie walczył
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
u nos marnowoł seta za setąeNeRKa pisze:ale pierw nie trafil setki

- MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
Kaj sa ci co dupili ze odejscie Jankesa,Sadloka,Smektały i Buchalika to zadne straty?Jak narazie Jankes i Sadlok tory.Czekajcie jak sie Smektała rozkreci.Dobrze ze poszli bo u nas byly i beda wzmocnienia pra:)Szczególnie Rzuchowski i Karahmet:)
-
- Kontakt:
Jankowski gówno gro.Wiadomo,że głową zawsze dobrze groł i do nos tyż pora takich torów strzelił,a tak był cienki jak dupa węża.Buchalika szkoda.COBRA pisze:Kaj sa ci co dupili ze odejscie Jankesa,Sadloka,Smektały i Buchalika to zadne straty?Jak narazie Jankes i Sadlok tory.Czekajcie jak sie Smektała rozkreci.Dobrze ze poszli bo u nas byly i beda wzmocnienia pra:)Szczególnie Rzuchowski i Karahmet:)
A Sadlok gro choby mu motorek wrazili...Wygląda to tak,jakby miał oddać życie za Wisła(tak groł w Ruchu na początku!)-co do mnie jest tyle dziwne,co smutne.Dla Ruchu,ani w połowie się tak nie angażowoł!(przy drugim pobycie)
-
- Kontakt:
COBRA TUTAJ JESTEM i teraz oczekuje od ciebie odpowiedzi
Co do Jankowskiego - Bardzo go lubilem i czesto w sezonie 12/13 bronilem ale mozesz mi cos wytlumaczyc ? Co pokazal Jankes w rundzie wiosennej 2014 ? Tylko nie przypominaj meczu z Slaskiem
Sprawa kolejna jest to jego drugi mecz i powiedz mi jak podobal ci sie jego mecz z Leczna ? Podpowiadam zagral tragicznie dzisiaj tez tragicznie do pustej nie potrafi trafic a to ze strzelil z glowki to gratulacje zawsze to potrafil robic. Prawda jest taka ze gdyby byl silny psychicznie i mial troche ambicji to juz dawno gralby w powaznej lidze
Smektala ? Ty tak kur,wa powaznie mowisz ? Smektala sie rozkreci ? Fornalik/Tomasz Fornalik/Jacek Zielinski/Jan Kocian kazdy z tych trenerow widzial go przez 3 lata na treningach i co ? Kazdy specjalnie go nie bral do pierwszego skladu ? Mial przeblyski (dobry mecz z Lechem 6 pkt zrobil z Zaglebiem ) i to wszystko. A jeszcze jedno gdzie gra obecnie ten genialny Smektala ktory umiejetnosci techniczne ma mniejsze od mlodych z UKSu
Buchalik ? Bardzo solidny bramkarz ale mamy 2 na tym samym poziomie a Kaminski w dobrej formie
Sadlok ? Mozesz mi powiedziec co ci sie podoba w jego grze ?? no wymien mi kilka jego zalet !
Dosrodkowania ? Ile dzisiaj mial celnych dosrodkowan ?
W pojedynkach 1na1 beznadziejny
Dzisiaj bardzo duzo fauli
Od meczu z Pogonia tylko marudzisz
Albo boli sukces albo nie wiem co
Jak odpadniemy z pucharow i po nastepnych 2 kolejkach dalej bedzie tak zle to wtedy przyznam ci racje
Co do Jankowskiego - Bardzo go lubilem i czesto w sezonie 12/13 bronilem ale mozesz mi cos wytlumaczyc ? Co pokazal Jankes w rundzie wiosennej 2014 ? Tylko nie przypominaj meczu z Slaskiem
Sprawa kolejna jest to jego drugi mecz i powiedz mi jak podobal ci sie jego mecz z Leczna ? Podpowiadam zagral tragicznie dzisiaj tez tragicznie do pustej nie potrafi trafic a to ze strzelil z glowki to gratulacje zawsze to potrafil robic. Prawda jest taka ze gdyby byl silny psychicznie i mial troche ambicji to juz dawno gralby w powaznej lidze
Smektala ? Ty tak kur,wa powaznie mowisz ? Smektala sie rozkreci ? Fornalik/Tomasz Fornalik/Jacek Zielinski/Jan Kocian kazdy z tych trenerow widzial go przez 3 lata na treningach i co ? Kazdy specjalnie go nie bral do pierwszego skladu ? Mial przeblyski (dobry mecz z Lechem 6 pkt zrobil z Zaglebiem ) i to wszystko. A jeszcze jedno gdzie gra obecnie ten genialny Smektala ktory umiejetnosci techniczne ma mniejsze od mlodych z UKSu
Buchalik ? Bardzo solidny bramkarz ale mamy 2 na tym samym poziomie a Kaminski w dobrej formie
Sadlok ? Mozesz mi powiedziec co ci sie podoba w jego grze ?? no wymien mi kilka jego zalet !
Dosrodkowania ? Ile dzisiaj mial celnych dosrodkowan ?
W pojedynkach 1na1 beznadziejny
Dzisiaj bardzo duzo fauli
Od meczu z Pogonia tylko marudzisz
Albo boli sukces albo nie wiem co
Jak odpadniemy z pucharow i po nastepnych 2 kolejkach dalej bedzie tak zle to wtedy przyznam ci racje
-
- Kontakt: