VLEPKI DO ZAKUPU!!!!
-
- Kontakt:
mam pytanie czy wyszły już nowe wlepy?? pytam sie bo dzis odkleiłem z przystanku :oops: "bytków I" za***ista wlepke
Ostatnio zmieniony 16 gru 2004, o 16:36 przez wacha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gdzie mozna zakupic wlepy!!
odpowiedzcie mi czy są jzu vlepy z 3 edycji i kaj mozna kupic cza by bylo Bykowine oblecpic i w mej budzie bym ponalepial mimo zełaza do budusa na brynowie a jak ktos lazi do (budusa) :!!!!: niech mi napisze dobrze wiedziec kto lazi z CHorzowskich do mej budy jeszcze pozdro czekam na odpowiedz!!!!!!
:!!!!: :r: :szal: :flaga: BYKOWINA K.S.RUCH Chorzów
:!!!!: :r: :szal: :flaga: BYKOWINA K.S.RUCH Chorzów
sa te wlepy w sklepie na batorym bo jak tak to tam jutro
piszcie kto lazi do budusa na brynów byłbym wdzieczny kto tam lazi niech napisze bynajmniej niebyda sam w tej budzie!!!! :faja: :r: :fana: :!!!!: :!!!!:
NA ZAWSZE WIERNI NA ZAWSZE ODDANI BYKOWINSCY RUCHU Chorzów FANI!!!! :!!!!:
Re: sa te wlepy w sklepie na batorym bo jak tak to tam j
i kolejny nabity postBlue Fan! pisze:piszcie kto lazi do budusa na brynów byłbym wdzieczny kto tam lazi niech napisze bynajmniej niebyda sam w tej budzie!!!! :faja: :r: :fana: :!!!!: :!!!!:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stojąc z boku obserwując życie- żabskie wlepki są praktycznie wszędzie zauważalne w Rudzie Śląskiej, począwszy od przystanków a na siłowni kończąc. Fakt, jedyną ich bronią wydają się być owe wlepki, może to i dobrze
Kompleksy kompleksami ale warto troche przyjrzeć się działalności ultras na Ruchu i poświęcić kilka godzin dziennie ażeby stworzyć coś konkretnego dla klubu Ruchu Chorzów. Pomysły nie rodzą się same.
pozdRawiam przedmówców!

Kompleksy kompleksami ale warto troche przyjrzeć się działalności ultras na Ruchu i poświęcić kilka godzin dziennie ażeby stworzyć coś konkretnego dla klubu Ruchu Chorzów. Pomysły nie rodzą się same.
pozdRawiam przedmówców!