Niekiedy sie wypowiadalem ale bez przesady kazdy ma jeszcze jakies zycie poza forumheli pisze:Matex tyś jest jakiś "specjalista" od strojów czy jaki? Bo od nie mal roku gówno pisałeś, nie interesowały cię wypowiedzi po meczu, nie wypowiadałeś się w trakcie sezonów, transferów, a tu zapszeproszeniem dupisz jak potrzaskany już piąty post o tym samym.
Jo już kiedyś pisoł, że Adidasa nie lubia po prostu z zasady;) i pewnie z tegoż powodu stroje mi się nie podobają, ale też bez przesady.
Czy to stroje tylko treningowe, czy na mecze LE, czy już docelowe na ligę pewnie się dopiero dowiemy, ale nawet jakby to były takie stroje to nie bardzo rozumia tekst w stylu, że ktoś nam wcisnął stare stroje, po prostu wtedy można napisać, że takie sobie wybraliśmy i takie zakupiliśmy, przecież tu chyba o trzech miechów każdy pisał, że będą to stroje standardowe z katalogu ino z odpowiednim rabatem.
Ale to jest tylko, rzecz gustu mnie np. co zawsze podkreślałem stroje Lotto się bardzo podobały, a problemem jedynie dla mnie była ich cena i asortyment w sklepiku.

Sprawa strojow to tez sprawa marketingu ,tego jak nasz klub sie prezentuje ,jak jest postrzegany a niestety ktos przy zamowieniu strojow poszedl ewidentnie po kosztach