Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
- janusz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
bylech dzis o 15 karty wyrobiaja na 4 maszynki a raja caly czos
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A czy nie byloby prosciej zajrzec na ktoras z stron internetowych Niebiescy.pl lub ruchchorzow.com?entiendo pisze:kulturalnie pytam, rzadko czytam forum i przejrzalem tylko 3 pierwsze strony tematu. ale dzieki za pomoc
- DingChavez
- Kontakt:
U mnie przebiegło wszystko bez problemu.Karnet dla mnie i kolegi oraz kilka sztuk kart kibica wykonane.W dniu mojej wizyty na Cichej 6 sporo ludzi widziałem w kolejce.Pozostaje czekać na pierwszy mecz 

Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

-
- Kontakt:
ogólnie tragedia z karnetami i kartami
ale nie ma się co dziwić
ale nie ma się co dziwić
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
arcio pisze:ogólnie tragedia z karnetami i kartami
ale nie ma się co dziwić
mosz jakos informacja ze takie cos podajesz? zoboczymy po meczu z wislom, nie siej fermyntu
-
- Kontakt:
ferment to będzie jak w niedziela przed meczem 3 tyś osób będzie chciało wyrobić karta kibica
nigdy nie jest za późno
- Kotlet
- Kontakt:
A mało mają czasu w tym tygodniu ?? To ich problem ze robią to na ostatnią chwilę.
-
- Kontakt:
Uwierz mi ze ludzie od wieku 30 lot zwyz rzadko siedza na forum czy cos i im styknie informacja o kerej mecz i ida!
to nie godej czy maja malo czasu czy cos.
- ch-R
Ferment to może być jak sie okaże że ktoś se nabił na karta mecz np. ten najbliższy i go czytnik nie przeczyto i to będzie ferment . Tak samo z karnetami . Ponoć trza trzymać paragon .........jo już go kajś posioł
ale zoboczymy.

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
coś więcej na temat paRagonuch-R pisze:. Tak samo z karnetami . Ponoć trza trzymać paragon .........jo już go kajś posiołale zoboczymy.

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Paragon jest to dokument potwierdzający dokonanie zakupu. Przez sprzedawców posiadających kasy fiskalne wydawany jest paragon fiskalny, zawierający m.in. dane sprzedawcy, informacje o cenie produktu oraz naliczonym podatku od towarów i usług (VAT). Powinien być wydawany przy każdej transakcji bez potrzeby dodatkowych starań ze strony klienta.west72 pisze:coś więcej na temat paRagonuch-R pisze:. Tak samo z karnetami . Ponoć trza trzymać paragon .........jo już go kajś posiołale zoboczymy.
![]()
![]()
W języku potocznym mianem paragonu określa się dowolny dokument, zwykle wydrukowany na papierze z rolki, potwierdzający dokonanie transakcji, np. stanowiący dowód zapłaty za kupiony towar, wykonaną usługę lub potwierdzenie pobrania gotówki drukowane przez bankomaty.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
dobra Panowie, przejrzałem temat, do klubu nie idzie się dodzwonić. Krótko: miałem karnet w ubiegłych sezonach, czy kumpel może kupic mi karnet? co musi mieć ze sobą?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Kotlet
- Kontakt:
Kolego, po pierwsze ludzie od 30-50 są obecnie bardzo dobrze zorientowani zarówno w internecie jak i innych środkach masowego przekazu czego ja sam jestem przykłademSiakol20 pisze:Uwierz mi ze ludzie od wieku 30 lot zwyz rzadko siedza na forum czy cos i im styknie informacja o kerej mecz i ida!

Może, wystarczy wypełniony wniosek - ściągniesz ze strony oraz twój dowód - sam wyrabiałem połowie rodzinyscaneRboy pisze:dobra Panowie, przejrzałem temat, do klubu nie idzie się dodzwonić. Krótko: miałem karnet w ubiegłych sezonach, czy kumpel może kupic mi karnet? co musi mieć ze sobą?

- 79Świony
- Kontakt:
te,te bez takich,ja?Siakol20 pisze:Uwierz mi ze ludzie od wieku 30 lot zwyz rzadko siedza na forum czy cos

- jabolgo
- Kontakt:
Chyba nos obrażo79Świony pisze:te,te bez takich,ja?Siakol20 pisze:Uwierz mi ze ludzie od wieku 30 lot zwyz rzadko siedza na forum czy cos![]()
![]()

Jak jo dostoł piyrwszy komputer na komunia to tyś łojcu z jajka na jakjko skokoł

Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.