Mnie się szampan chłodzi , ale jakos niedane mi jest go otworzyć i się upić:) może za pół godz.adamo_R pisze:Dogrywka, czas zeby skoczyć po biyr

Mnie się szampan chłodzi , ale jakos niedane mi jest go otworzyć i się upić:) może za pół godz.adamo_R pisze:Dogrywka, czas zeby skoczyć po biyr
I tak ze w tej dziurze jest internetPanteros pisze:Mom urlop siedza u siebie na dzialce w Kucobach - pija i to nic nie daje, ostatnio takie nerwy miołech jak mgr broniłech
(To była Ironia)eNeRKa pisze:o Matko...mpapmp pisze:Na karne wpuścić Matko :p
Monika, jak bydzie awans to jada do Ciebie, przeciwności mie nie interesujommonisia2812 pisze:Mnie się szampan chłodzi , ale jakos niedane mi jest go otworzyć i się upić:) może za pół godz.adamo_R pisze:Dogrywka, czas zeby skoczyć po biyr
Właśnie. Zwłaszcza wch*jograjcy z Amici powinni być dzisiaj czerwoni ze wstydu.danory23 pisze:Dla mnie chłopaki już wygrali!!!
Magister_Mag pisze:Oni szykują się na 120 minut gry
OK. Zapraszom, bo nie mom z kim świętować;-padamo_R pisze:Monika, jak bydzie awans to jada do Ciebie, przeciwności mie nie interesujommonisia2812 pisze:Mnie się szampan chłodzi , ale jakos niedane mi jest go otworzyć i się upić:) może za pół godz.adamo_R pisze:Dogrywka, czas zeby skoczyć po biyr![]()
do mie to dali je Cud, oby do końca !
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 116 gości