Transfery sezon 2011/2012
-
- Kontakt:
Re: Transfery sezon 2011/2012
Ja i tak mimo tego że szanse na transfer Wtorka są minimalne mam nadzieje iż jednak on wróci.Największym błędem działaczy było "odpuszczenie" powrotu Baszcza latem.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kontrakt na 40tys. płacić 34-latkowi...? Ruch wolał płacić takie kwoty Zającowi w MEStrozykow pisze:Ja i tak mimo tego że szanse na transfer Wtorka są minimalne mam nadzieje iż jednak on wróci.Największym błędem działaczy było "odpuszczenie" powrotu Baszcza latem.

-
- Kontakt:
ale Niedzielan na początku by zrobił frekwencję
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Skonczcie juz z tym Niedzielanem. Byl roz i przy piyrszy lepszy okazji pitnol za kasom. A poza tym ewentualne przyjscie spowrotym Niedzielana wiaze sie ze stratom Arka Piecha, a jo wola jego bardzi oglondac w Ruchu niz wypolonego Wtorka. Momy 3 napastnikow kere regularnie szczylajom tory, a niykere z Wos dali placzom po Niedzielanie. Godocie, ze poprawi frekwyncja????? Niych ludzie zacznom lazic na Ruch, a niy na Niedzielana. Ruch to zawsze byla przedewszystkim druzyna, a pozni dopiyro indywidualnosci. I tak jest w tym sezonie, w jakze dobrym do Nos sezonie. I niych tak poozostanie.
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chyba ci się coś pomieszało bo w zimę jakoś nie poszedł do discopolo mimo że miał duży wyższy kontrakt zaproponowany, umowe miał na rok wypełnił kontrakt i odszedł... a raczej działacze odpuścili wtedy...Rafal1920 pisze:Skonczcie juz z tym Niedzielanem. Byl roz i przy piyrszy lepszy okazji pitnol za kasom. A poza tym ewentualne przyjscie spowrotym Niedzielana wiaze sie ze stratom Arka Piecha, a jo wola jego bardzi oglondac w Ruchu niz wypolonego Wtorka. Momy 3 napastnikow kere regularnie szczylajom tory, a niykere z Wos dali placzom po Niedzielanie. Godocie, ze poprawi frekwyncja????? Niych ludzie zacznom lazic na Ruch, a niy na Niedzielana. Ruch to zawsze byla przedewszystkim druzyna, a pozni dopiyro indywidualnosci. I tak jest w tym sezonie, w jakze dobrym do Nos sezonie. I niych tak poozostanie.
moje zdanie jest takie że jak teraz trener go nie chce to znaczy że ma nie wracać
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na tych wałach powodziowych to Messi by frekwencji nawet nie zrobiłElmer pisze:ale Niedzielan na początku by zrobił frekwencję

-
- Kontakt:
witam wszystkich sympatyków i kibiców NIEBIESKICH!!
Na początku chcę Wam powiedzieć że niestety nie mieszkam w Chorzowie tylko na opolszczyźnie ale odkąd pamiętam zawsze kibicuję drużynie NIEBIESKICH! Jak tylko znajduję czas to jestem na meczu czy to w Chorzowie czy też na wyjeździe. Mamy tu nawet taki własny fanklub (nieoficjalny oczywiście) i wspólnie przeżywamy mecze RUCHU i te wygrane i te przegrane! zdecydowałem się napisać na forum bo niepodoba mi się postawa co niektórych kibiców względem kapitana drużyny - Grodzickiego. Nie jestem pewien co do tego że powinien oddać opaskę kapitańską przez to że jakieś dziennikarzyny pisały ploty wyssane z palca i nabruździły tylko całej sytuacji! podczas całego zamieszania codziennie przeglądałem strony i szukałem nowych wiadomości na ten temat i non stop znalazł sie jakieś piasarz co to wiedział nagle o niby transferze tu czy tu! A przecież ani zagłębie ani nawet sam RUCH nie potwierdzał tego że grodek odchodzi!! według mnie co niektórzy ulegli presji dziennikarzy ja zresztą też "zamotałem" się w tym wszystkim, ale na szczęście podpisał dalej z RUCHEM i dla mnie to się liczy!! Facet gra raz lepiej raz gorzej ale jest nadal w RUCHU!!
podrawiam wszystkich i sorry jak kogoś uraziłem
ROSOLAK
Na początku chcę Wam powiedzieć że niestety nie mieszkam w Chorzowie tylko na opolszczyźnie ale odkąd pamiętam zawsze kibicuję drużynie NIEBIESKICH! Jak tylko znajduję czas to jestem na meczu czy to w Chorzowie czy też na wyjeździe. Mamy tu nawet taki własny fanklub (nieoficjalny oczywiście) i wspólnie przeżywamy mecze RUCHU i te wygrane i te przegrane! zdecydowałem się napisać na forum bo niepodoba mi się postawa co niektórych kibiców względem kapitana drużyny - Grodzickiego. Nie jestem pewien co do tego że powinien oddać opaskę kapitańską przez to że jakieś dziennikarzyny pisały ploty wyssane z palca i nabruździły tylko całej sytuacji! podczas całego zamieszania codziennie przeglądałem strony i szukałem nowych wiadomości na ten temat i non stop znalazł sie jakieś piasarz co to wiedział nagle o niby transferze tu czy tu! A przecież ani zagłębie ani nawet sam RUCH nie potwierdzał tego że grodek odchodzi!! według mnie co niektórzy ulegli presji dziennikarzy ja zresztą też "zamotałem" się w tym wszystkim, ale na szczęście podpisał dalej z RUCHEM i dla mnie to się liczy!! Facet gra raz lepiej raz gorzej ale jest nadal w RUCHU!!
podrawiam wszystkich i sorry jak kogoś uraziłem
ROSOLAK
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Informacje te szły od dobrze zorientowanych ludzi.
-
- Kontakt:
figielek - od rzeczy dupcys. Idz pobiegac.
PS. Post do usuniecia.

- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A czy ten cały figielek to nie jest czasem sam Grodek 

-
- Kontakt:
Ze dwa miesiące temu był na weszlo.com wywiad z Piotrkiem Ćwielongiem.Nasz chop.Zapytany o to czy nie denerwuje go że jak grając w zabrzu wołali na niego [ale ze mnie gangster netowy ;( ] powiedział:JESTEM Z TEGO DUMNY.TO ZNACZY ŻE WIEDZĄ Z KĄD JESTEM I KOMU KIBICUJĘ.
On by sie nam przydał.
On by sie nam przydał.
-
- Kontakt:
Oto link do wywiadu z Piotrkiem Ćwielongiem:
http://www.weszlo.com/news/8643-Piotr_C ... eci_slonce" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.weszlo.com/news/8643-Piotr_C ... eci_slonce" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
wielko szkoda że już go niy ma z nami . Dobry chop bou z niego . Może jeszcze przydzie nazot
Waldek , Waldek Jak Cie Błaga Lud
Podpisz Kontrakt Już ,
I MistRza Z Nami Zrób .
-
- Kontakt:
Przemyslaw Kanarek zaczal treningi z Gornikiem Leczna - moze tam dostanie szansa na ogranie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ćwielong by sie nom fest przydoł, chyba razem z Olszarem do podowania bidonów. 1 gol w cołkij rundzie.
ZAWSZE NIYBIESKI