Gdyby Piast miał Patermana, to jakieś trzy kolejki do końca trenerem zostałby np. Bodzioch i dostaliby ze dwa razy po 0-6monisia2812 pisze:Jednak Waldemar utrzymał Piasta.
tym bardziej nowy Ruch nalezy budować na zawodnikach do 25 roku życia a nie ogranych ligowych wyjadaczach co 10 lat grają w 1 lidze i nie w głowie im awans i co 2 lat zmieniają klub.. nam potrzeba młodych głodnych wilków.MNCH pisze:latynosi z bukowej nigdy nie wlezom .
Tako jest polityka UM KATOWICE.
Ino Rudy chce ich w Ekstralkapie .
Reszta lesnych ich nie chce to Vendetta za Dziurowicza modego.
PS.Tako ciekawostka w UM KATOWICE większość ludzi pochodzi altreichu.
To jeszcze za czasów komuny by ślązoki sami nie rządziły łoni dziedziczą stanowiska.
Wystarczylo zeby wowczas nie przegrala. Ech. Zgoda o 4 lata za poznokobrrra pisze:Też kiedyś chciałem żeby Wisła wygrała
Przecież Ekstraklasa się nawet nie kryje z tym, że Legia ma to mistrzostwo zdobyć. Dzisiaj to w Cafe Futbol poruszali - poruszany był tylko temat wręczania medali za mistrzostwo i celebry w Warszawie, olano temat co gdy Jaga zdobywa mistrzostwo, olano nawet temat jak ma wyglądać wręczenie brązowych medali Lechowimonisia2812 pisze:Jestem ciekawa czy Jaga sobie poradzi dziś,czy już wszystko ustawione pod Legię?Mam nadzieję, że Jaga i Wisła Kraków wygrają.
Użytkownicy przeglądający to forum: 19gorek20, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], jajo, KikoMaćki, koperniol1984, Mavo1920, pko, Rickenn10, tynbydziedobry i 91 gości