PP: Wisła Kraków - Ruch Chorzów 8.11.2006, godz. 18:30
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- bara2
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do jakich odwetów? Człowieku uspokój się ty mi nic złego nie zrobiłeś. Pamietam tylko twoja niechęc do pana B. i nie twierdze że Bonk gra zawsze rewelacyjnie, bo zdarzaja mu się słabsze mecze, chciałem tylko w ten sam sposób udowodnić Ci jak ty Oakowi ,że czasami lepiej wstrzymać się od radykalnych komentarzy i ocen. Jeśli chodzi o to czy potrafię sie cieszyć po zwyciestwie uwież mi że nawet niewyobrażasz sobie jak bardzo potrafię.slavo++ pisze:wysmiewanym ? - jak masz kłopot z rozumieniu znaczenia słow to ich nie uzywajwojt pisze: Wszyscy bez wyjatku grali za***iscie z Bonkiem wysmiewanym przez Slavo na czele. !!!
To, że nie przekonał mnie w zadnym meczu to jeszcze nie powód do twej żałosnej napinki. Byc może ten mecz zagrał rewelacyjnie, a byc moze dla tego, ze ktos zaczął krytykowac jego spacery, kółeczka i unikanie kontaktu z przeciwnikiem w poprzednich meczach. Jesli teraz zaczął grać to super, zobaczymy na ile trwała to tendencja.
Za samo nazwisko Bonk - nie mam obowiazku go chwalić.
Widac nie wszyscy umieją się cieszyć, niektórzy z takich świąt jak dzis czynią sobie okazje do jakichs odwetów etc.
(oak'a sie czep albo innych specjalistów od "sreciała")
PozdRawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="wojt Pamietam tylko twoja niechęc do pana B. i nie twierdze że Bonk gra zawsze rewelacyjnie, bo zdarzaja mu się słabsze mecze, [/quote]
no wiec ty uwazasz, że zdarzaja mu się słabsze mecze, ja odwrotnie. Dziś uwierzę ci na słowo, że dziś zagrał dobry (dla mnie moze drugi w czasie wystepów w Ruchu) i na tym poprzestańmy, gdzie tu wysmiewanie, gdzie tu niecheć.
Nie mam osobistej niecheci do p. Bonka, tylko twierdze że gra per saldo cienko, nawet jesli dzis byłby man of match.
na zdar ! bo dzisiaj jest dzien który.....
no wiec ty uwazasz, że zdarzaja mu się słabsze mecze, ja odwrotnie. Dziś uwierzę ci na słowo, że dziś zagrał dobry (dla mnie moze drugi w czasie wystepów w Ruchu) i na tym poprzestańmy, gdzie tu wysmiewanie, gdzie tu niecheć.
Nie mam osobistej niecheci do p. Bonka, tylko twierdze że gra per saldo cienko, nawet jesli dzis byłby man of match.
na zdar ! bo dzisiaj jest dzien który.....
-
- Kontakt:
- bara2
- Kontakt:
-
- Kontakt: