£KS £om¿a - Ruch Chorzów sob.23.09 godzina 19:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
darkman

#271 Post autor: darkman » 24 wrz 2006, o 14:32

Bizak16 pisze:Do Bogasa - jak wisz zawsze łaża na młyn, ale muszemy tam dużo poprawić, bo tera winkszość ciśnie na "10" zamiast do młyna! :/ Byłech wczorej przez chwila na "5" i młyn było ledwie co słychać, a jak "10" spiewała to aż sie echo niosło. Skuli mie to na młynie garstka ludzi drze ryja, a reszta ino mamrocze pod nosem, niechca już marudzic ale połowa nawet piosenek dobrze nie zno:/ Trza to zmienić bo teroski "10" jest o niebo lepszo od Nos, a tak ni może byc, to "10" powinna sie dołanczac do Nos a ni na opak. No ale pozyjemy zoboczymy. PozdRo
dobrze godosz jak 10 zacznie ryczec to az dreszcze przelaza...

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#272 Post autor: cisiu » 24 wrz 2006, o 15:22

Jo proponuja żeby od nostympnego szpilu tacy panowie jak min. Amra od razu dupnonć szczał w ryj bez oszczerzynio komuś wto zaczyno włazić na płot...jo wczoraj ino stoł przi płocie jak Ruch szczeloł na 2-2(synek z opatrunkym na rynce w bluzie Reportera z Ruchu) i żech dostoł zjebka od kolesia w bluzie Klizmowiec i od Amry, za to że stoja za blisko płotu , trocha żech sie o to wkurzył ale po chwili żech zrozumioł że PORZONDEK MUSI BYć!!!! POZDRAWIOM
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2006, o 15:25 przez cisiu, łącznie zmieniany 1 raz.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Darth Kabut

#273 Post autor: Darth Kabut » 24 wrz 2006, o 15:24

Bogas pisze:
NIe dupc flekow ze z mlyna chopcy robia burdel uwas. MY sie unas swietnie bawimy i ekstra dopingujemy. A co do tych co wbijosz na nich co chcieli przeskoczyc przez plot to k... zamist pisac na necie i wbijac im to im najeb na meczu zeby takich zeczy nie robili.

Jo nie dupca flekow ino stwierdzom fakty
A ten co bez plot przelozl liscia dostol.
Jo nie pija i nie wbijom nikomu ino chca pedziec ze szanujmy sie to co momy bo zamiast lepij zawsze moge byc gorzyj.
Lepij sie normalnie zachowywac i spiewac a bydom piykne efekty.

A Ci kerzy nie rozumieja i za normalnosc uwazajom ze trza przycis na murawa bo sie cos mu niy podobo to niech sie w doma posiedzi
Mom dosyc na szpilach tych popierdolcow
To wszystko w tym temacie...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#274 Post autor: Simone » 24 wrz 2006, o 15:25

Ja nierozumiem po co wy sie tam pchacie obok tego plotku nawet bez zamiaru przeskoczenia , przeciez tam nic nie widac :?:

Esiu.

#275 Post autor: Esiu. » 24 wrz 2006, o 15:56

Młyna na prostej nigdy nie bydzie slychać tak jak 10 bo jest do ch.. obok !! to roz.
Dwa, na cyjnie jest dużo wincyj ludzi jak w młynie. Wszyscy chcieli zeby młyn był mynszy ale za to bardzij "muzykalny" bez bluzgów itd. Na młynie przyśpiewki z niefajnymi słowami są ograniczone do minimum, jest tam z 300-400 chopa i winkszość z nich zdziero gardło...

Zamiast jechać po mlynie przidź tam jeden z drugim, sie pośpiewocie tak jak na 10 , a repertuar to chyba jest szerszy niż na sektorze od "stary gwardii" , kery jak widza jest tam może z 50%.

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#276 Post autor: Bytom20 » 24 wrz 2006, o 16:07

Esiu. pisze:Młyna na prostej nigdy nie bydzie slychać tak jak 10 bo jest do ch.. obok !! to roz.
Dwa, na cyjnie jest dużo wincyj ludzi jak w młynie. Wszyscy chcieli zeby młyn był mynszy ale za to bardzij "muzykalny" bez bluzgów itd. Na młynie przyśpiewki z niefajnymi słowami są ograniczone do minimum, jest tam z 300-400 chopa i winkszość z nich zdziero gardło...

Zamiast jechać po mlynie przidź tam jeden z drugim, sie pośpiewocie tak jak na 10 , a repertuar to chyba jest szerszy niż na sektorze od "stary gwardii" , kery jak widza jest tam może z 50%.
Co myślicie o połączeniu młyna 7 z 10 przez sektory 8 i 9 ??? Na meczu napewno będzie sporo ludzi. Wyeleminowałoby to nierówny doping i zrobiło napewno fajny efekt. A może na takie łączenia jest jeszcze za wczesniej ???

Johnny Walker
Kontakt:

#277 Post autor: Johnny Walker » 24 wrz 2006, o 16:13

nie gadaj glupot, ze mlyna nie slychac bo za blisko siedza :roll:
14

gregor/os

#278 Post autor: gregor/os » 24 wrz 2006, o 16:24

ni wydaje mi sie coby te gnoje kere robiom sztucne zamieszanie na 10 to byli chopcy z mlyna te lebry kere probujom cos na 10"majstrowac" w mlynie by ni zaistnieli a ze na 10 ni ma zodny ekipy prziwodczy to wlazom tam rozne wynolazki kere probujom szumiec ale wcoraj im sie ni udalo a wielko zasuga w tym starszych karlusow wcoraj bolo samo EXTRA: mlyn , 10 szpil i tyn sprawdzian generalny przed Zawiszom zdali wszyscy a drugo kwestia je tako skoro zamykajom sztadiony skuli kibicow to mozno zawrzic tego ch*** co podleciol po szczylyniu drugiego tora do "bezdomnych" pod 10 przeca to bolo istne prowokowanie tlumu pozdRawiom i do widzynio na Zawiszy bydzie supeR

JEDI_V
Kontakt:

#279 Post autor: JEDI_V » 24 wrz 2006, o 17:25

dyscyplina,dyscyplina i jesce roz dyscyplina,lod prowadzynio dopingu jest mlyn a niy ku*** na***ane ci*** na dziesionie(siedza na 10),a takich gosci jak na 10 tyn srogi lysy co potym pilnuwol porzadku na dole to powinno byc porostawianych na sektorze wiyncyj,niy moze byc tak ze ku*** co jakis ciul lopity wstanie i zaspiywo to pol sektora zacyno,potym robi sie burdel.A ci co godajom ze doping bol za***isty to chyba byli na innym szpilu,doping sie zacol rowny i za***isty jak by zacli przegrywac 1-2 i zato chwala ze my na grajkow niy bluzgali,oby na hydrozlodziejach bylo lepij
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

PhAnToM

#280 Post autor: PhAnToM » 24 wrz 2006, o 17:53

a co do polaczenia mlyna i 10 przez 8-9 to nie je madry pomysl :/ wez sie tero wyobraz jak bydzie to wyglondac :/
a) nierówno jak nasze polskie drogi
b)zas bydzie 5 swpiywek w tym samym czasie spiewanych na 5 roznych strefach sektora :/

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#281 Post autor: uRodzony na sektoRze » 24 wrz 2006, o 18:22

Dobra wytrzecwiałem to moge podzielić się swoimi uwagami. Mecz piłkarsko prawdziwy thriller - no ale to jest właśnie to co nas tak ciagnie na te stadiony. Powinni te krzesełka na 7 zdemontowac bo kiedyś zabije się po bramce
PhAnToM pisze:co do tych co wyskoczyli zas na boisko to nie mom slow

Ja mam dla nich pare słów - ja rozumiem że czasem góre biorą emocje bo mecz był nerwowy i dramtyczny ale bez przesady.. Jaki jest cel wbijania na murawe? Chcecie w 20 zlać sędziego? A może piłkarzy przyjezdnych? To tak dla Waszej wiadomości - oni z reguły nie oddają, jeśli rozpiera Was energia to zawsze możecie ustawić się na kibiców jakiegoś innego klubu i sprawdzic swoje umiejętności z kims kto sie postawi.

Mik20 pisze:a mnie coraz bardziej dziwi dlaczego wszyscy z mlyna przelaza na 10 ?

Też nie do końca to rozumiem, no ale trudno - mam nadzieje że na hydrozagadce i na jadze wszyscy spotkamy się w naszym "siódmym niebie". I uwaga którą już pisałem na tym forum: Lepsza atmosfera na stadionie jest gdy młyn pęka w szwach i dużo lepiej wyglądają oprawy - które notabene potem oglądacie wszyscy a nie tylko chłopaki z 7. Kiedyś na tym forum spotkałem się z motywem ze koleś krytykował młyn, mówił ze nigdy tam nie bedzie chodził bo jest przymus spiewania (i przytoczył jeszcze pare innych zarzutów których już dokładnie nie pamiętam) a w podpisie miał zdjęcia opraw siódemki. To moim zdaniem nie fair - gdy młyn jest mały lub doping sie nie klei to wiekszośc mówi "mało ich było", natomiast gdy zrobiona jest jakaś fajna oprawa to słysze i czytam "ale mieliśmy fajna oprawe.. Rozumiem że cięzko wymagać aby chłopy które przekroczyły 30 chodziły do młyna (choć nie mam nic przeciwko), ale ja mam 24 lata i od 10 niezmiennie siedze w młynie. Ktoś napisał że tam są same małolaty - z tym sie nie zgodze, wiadomo że czasem się jakiś trafi ale bez przesady "domowego przedszkola" tak nie ma.

slavo pisze:Dopóki ochrona nie będzie wywalać na zbity pysk nabitych jak stodoła po żniwach, dopóty takie zdarzenia będą miały miejsce (łacznie z bluzgami na Paśnika Grzyba czy kogokolwiek.

Bo pic - to tzreba umieć, ja przed meczem lubie dziabnąć pare piwek czy tawet obrucic jakąs halbe bo fajnie potem sie dopinguje, oczywiście wszystko w granicach rozsądku, nie mam na myśli nachlania się do zgonu :wink:

Darth Kabut pisze:Jak downij bylo grifnie chopy z gory spiewki zarzucali to my sie fajnie bawili.
Teraz jak Ci z mlynu widza ze my sie lepij bawimy przylarza na 10 i robia bajzel.
wy***rdalac do mlyna!!!
Rozgryzłes nas - taaaaak! robimy samotaż :lol: Nie moge :lol: Ach ci zli chłopcy z młyna, pozazdrościli dziesionie i poszli ro***bac wszystko :lol:
Teraz cała kasa z NU bedzie szła na akcje sabotażowe... :lol:
Na hydrozagadce wszyscy z 7 na 10 i psujemy atmosfere :lol:

Człowieku, daj sobie na wstrzymanie, siedz sobie na 10, my posiedzimy na 7 i będziemy nawzajem się uzupełniać bo chyba jesteśmy po tej samej niebieskiej stronie!

Blaszany pisze:no i dziynka za te:
NASZE ŻYCIE!
JEST NIYBIYSKIE! ;]
No i - "Nasze piwo..."
:P Fajnie wychodzi współpraca młyna z 10, szkoda że już nie macha sie flagami za bramkami między 7 a nie 10 bo z chęcią posłuchałbym słuchac z murawy "wielką, wielką, wielką..." czy "nasze zycie...". Jest jeden minus odległości między 7 a 10, a mianowicie nieówne tempo spiewania, ale nie da się tego uniknąćbo w czasie spiewania my nie słyszymy 10 a ona nas... No ale nie bede marudził bo Slawko fajnie to podsumował:

slavo pisze:Dopóki ochrona nie będzie wywalać na zbity pysk nabitych jak stodoła po żniwach, dopóty takie zdarzenia będą miały miejsce (łacznie z bluzgami na Paśnika Grzyba czy kogokolwiek.
Bo pic - to trzeba umieć, ja przed meczem lubie dziabnąć pare piwek czy tawet obrucic jakąs halbe bo fajnie potem sie dopinguje, oczywiście wszystko w granicach rozsądku, nie mam na myśli nachlania się do zgonu, do zgonu można po meczu.
I czy to takie dziwne nieść 3 skrzynki naszego piwa po wygranym meczu? Bo niektórzy mieli ciekawe miny

Slawko pisze:ku*** mac, Ruch wygrol, atmosfera byla za***ista... a wy ino potraficie narzekac, wieczni malkontenci.

Nic dodać nic ująć!
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

evn
Kontakt:

#282 Post autor: evn » 24 wrz 2006, o 18:28

Urodzony zes juz chyba cały temat podsumowoł :>
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

Damiano
Kontakt:

#283 Post autor: Damiano » 24 wrz 2006, o 20:07

Co do wczorajszego meczu byłem na sektorze rodzinnym z moim bajtlem i powiem jeszcze jedno na tym sektorze też trzeba zrobić porządek. Tam było kupa bajtli prawie wszystkie z nich w szalikach naprawdę fajny widok. Ale zachowanie jakiś podciepów było karygodnie co chwila ino próbowali śpiywać gorole raus, zawsze i wszędzie policja itd. Jak sektor dopingowoł to siedzieli cicho. Następnym razem dostanom po pysku i ich som wyrąbia za brama stadionu.
A i jeszcze jedno mały wybryk na Świonach. Jakiś trzech debili w naszych barwach po szpilu okradło sklep (okradło mocne słowa zawinęli zapalniczki ale rozwalili szklaną lade). Oczywiście już jest hasło że na sklep napadli kibice Ruchu. Tak nie może być
A jeszcze wracając do sektora rodzinnego 15 minut przed meczem nie było miejsca żeby sie siednąć ludzie siedzieli na kamieniach. Co do tych piłkarzy przeciwnej drużyny to jeden z nich pokozoł w stronę sektora rodzinnego fucka. Za taki gest Effeenberg wylecioł z kadry Niemiec nie wspominając o karach
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Niebieska
Kontakt:

#284 Post autor: Niebieska » 24 wrz 2006, o 21:15

Damiano dokładnie - rodzinny pęka w szwach - stanie na koronie to na tym sektorze nie tradycja tylko konieczność. Boję się, że za tydzień nawet o te stojące może być trudno. A te dzieciaki to naprawdę super widok, już widziałam oczami wyobraźni Kingę jak goni z nimi na dole ;-)

PS. Damiano to kiedy zabieramy na mecz nasze córeczki :?:, bo ja myślę, że na wiosnę przyszłego roku na decydujące mecze to już obowiązkowo ;-)
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

ricco1974

#285 Post autor: ricco1974 » 24 wrz 2006, o 21:26

problym 10 jest taki że niy ma nikogo co by poprowadzioł doping i wielu niy zno piosynek cza by jakies stare odnowic najlepiej napisać je na forum abo rozdać w ulotkach i niych bydzie jedyn na srodku 10 co pokieruje całym dopingiem na szpilu boł taki jedyn co chcioł zrobic porzadek ale go jakies epki wysmioli a chop mioł dobry pomysł na fajny doping pozdrowienia do niego a po drugie to morze jakies nowe fajne szlagry cza by wymyslic zeby nie spiewać w kolko to samo pozdrowienia do wszystkich nara do szpilu z zawisza

ODPOWIEDZ