PP: RUCH Chorzów - POLONIA WARSZAWA
Meczyk cos piyknego!Normalnie czulech sie choby dzis Barca oglondoł. Po meczu zas popis dali debilne małolaty w banie. Nie dosc ze popsuli drzwi to jeszcze szyba z partyzanta chcieli wy***ac,ale im cosik niy wyszło.Niy godom juz o zacionganiu hamulca awaryjnego bo to standart jest.Normalnie wstyd mi bylo.A jakby sie psiorze do bany wjebali to by zas potym larmo bylo,ze policja ich bez przyczyny atakuje.Aha i niy trzymia wcale strona policji,ale som pewne granice.No bo jo niy wiym co on z tego mo, ze bana ro***bie? Czuje sie dowartosciowany? Moze Wy mi sam odpowiecie bo moze jo jest jakis dziwny.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co do dopingu na 10 to byl by on lepszy gdyby nie bylo tych wrednych prymitywnych odzywek ze strony dwóch trzech wypitych debili typu -" śpiwać ku*** kaj zescie som ci*** gupie" w tym momencie mie sie colkiem odechciewo spiewanio klaskanio i wszyskiego. A jak sie zdazy ze przyjdom czezwi to juz zodyn nie zaczyno spiewac. I te wieczne "gorole raus..." i "zawsze i wszedzie policja..."kiedy to ochrona a nie policja! Momentami te spiewki sa zenujace. Mom nadzieja ze to sie juz od soboty zmieni. Jak juz wlazom wypite na sektor to niych sie zachowuja spokojnie a nie gupiejom i przez plot przelarzom!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moze wątek nieco odbiegający od meczu, choć niecałkiem... Mam na myśli bilet jak był na ten mecz a dokładniej zdjęcie jakie się na nim znajdowało. Jak dla mnie było powalająco dobre i dlatego rodzie sie we mnie pytanie, czy ktoś posiada je w większej rozdzielczości ? Proponuje aby powstały takie plakaty, gdyż niepamietam kiedy Ruch miał tak dobre zdjęcie druzyny.
Z góry dzięki za pomoc
Z góry dzięki za pomoc

- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
no wlasnie po co i do kogo bylo spiewane co chwile te gorole raus, no i bluzganie do polonie. Jest jedna metoda zeby to wyplenic, po prostu jak slyszymy cos takiego to trzeba zaintonowac hej niebiescy ole, albo lolololo hej niebiescy
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
Gratulacje za awans do następnej rundy!!! Jestem ciekawy jak Niebiescy wypadną w meczu z Wisłą,mam nadzieję że zagrają bez kompleksów i wisełka popłynie z nami...A więc szykuje się nam arcyciekawy wyjazd do Krakowa!!! PuchaR jest Nasz ...bo puchaR Nam się należy...nie damy nikomu....nikomu nie damy bo puchaR Nam się należy..... :flaga: :flaga: :flaga: :faja: :flaga: :flaga: :flaga: