to by było dobre muszom w końcu zrozumieć o co w tym wszyskim łazi!!!!!!Pavlique pisze:Jo z meczów na Cichej je wylyczony juz łod downa... wyjazdy czamu niy jak mom czas to jada;
A co do grajków to tak - natychmiast zmiana trynera - jest wolny Stawowy!!!! bo wczorajsze wyniki mie zmroziły, z dołu wszyscy z punktami nawek sciekowianki i lwowioki, oraz radomiak na widzewie a my zaś z kapsy :? (ale przinajmnij bołch na handbalu na zgodzie i dziołszki gryfne, doping, emocje i zwyciynstwo na przekór syndziom i układowi...)
A co do kibiców możno zrobić tak, jak kibice interu: wywiesić fana Nos dzisioj sam niy ma bo Wos tukej już ni ma łod poru lat;
Zebrać się kajś kupom poza boiskiym i pośpiywac idzie, połosprawiać i takie tam... a wynik i tak z telegazety bydymy wiedzieć...
Zaszporujymy przinajmnij nerwów
Pzodr
Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
- cisiu
- Kontakt:
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
Witam wszystkich na forum
Bylem wczoraj pierwszy raz w młynie od meczu z łks i musze przyznac ze ten co prowadzil doping w pierwszej polowie robil to bardzo dobrze, w drugiej polowie na krzesełko weszło jakis dwoch osobnikow co wedlug mnie zrobili z siebie pośmiewisko, czemu w drugiej polowie nie prowadzil dopingu dalej ten co robil to w pierwszej?
Musze powiedziec ze mecz nie był złym widowiskiem ale co z tego jak przegrywamy?
pozdrawiam wszystkich wiernych kibiców
Bylem wczoraj pierwszy raz w młynie od meczu z łks i musze przyznac ze ten co prowadzil doping w pierwszej polowie robil to bardzo dobrze, w drugiej polowie na krzesełko weszło jakis dwoch osobnikow co wedlug mnie zrobili z siebie pośmiewisko, czemu w drugiej polowie nie prowadzil dopingu dalej ten co robil to w pierwszej?
Musze powiedziec ze mecz nie był złym widowiskiem ale co z tego jak przegrywamy?
- mumin1920
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jo powiem tak: chodza na Ruch od 8-ego roku życia, a mom teraz 18 lot. Najpierw łaziłech na sektor nr1. i młyn to było moje marzenie, chociaż wiedziołech że to jeszcze nie miejsce dla mnie. Jak miołech 11 lot przeciepłech sie na sektor nr 5. A mając lot 13 wlozłech pierwszy ros do młyna, spodobało mi sie jak niwim. Jako że byłech bajtel to duzo sie tam ze mnie śmiało, alejo przynajmniej grzecznie stołech i darłech sie moim piskliwym (wtedy) głosem. I taki bajtli jak jo było tam wtedy bardzo mało. Wszystko miało ręce i nogi, doping był prowadzony bez zarzutu. I tak chodza na młyn od tamtego czasu, ale niesamowicie widać brak wspomnianego ''D'' odkąd go i tamtej ekipy niema to wszystko sie zaczeło sypac. Myśle że duzo osób sie ze mną zgodzi. A jeszcze co do wyjazdów...ktoś napisał że powinno sie bajtli na dzieńdobry wyciepywać, niewiem czy sie z tym zgodzić, ale jo wiem i Ci co jeżdzą też wiedzą że pan "H" niemo nic przeciwko, żeby niepowiedziec że ich nakłanio. Tyla w temacie....jak już niektórzy pisali, teraz mozecie mnie zbesztać
- mumin1920
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=7503 co ło tym sądzicie ?
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- mumin1920
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to sprawa gustu i tego co sie w zyciu na oczy widzialopsychol1920 pisze:Witam wszystkich na forum
chyba z pierwszym Ci sie nie przelewo a z drugim to wydaje mi sie ze sprawa wieku mo tu znaczenie
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak tak czytom te wasze posty co do bajtli co wom przeszkadzaja w młynie to mnie szlak trafio. Przeciesz wszyscy co przychodzą na Ruch to jedna rodzina a wom przeszadzo że bajtle siedzą w młynie .Powiem krótko ZAPOMNIOŁ WÓŁ JAK CIELYNCIYM BOŁ. Ci co tu narzekają na to że w młynie są bajtle to juz zapomnieli że byli bajtlami a może wyście mieli od razu po 17 lot. Moim zdaniem niech sie bajtle śpiewaja na Ruchu kaj chcą czy to jest 10 czy 7 byle tyn doping był dopingiem a nie jakimis wyzwiskami.Jak tak dalej pujdzie to zrobicie segregacja wiekowo typu dzieci do lat 12 młodzież do lat 19 i dziadki do lat 65. A jak by był wyjadz na tako gieksa to jak byście mogli to pozbierali byście wszystkich bajtli z placu byle by pokozac że nos jest więcej to tyla w tymacie JESTEM Z WAMI BAJTLE
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: