Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#271 Post autor: cisiu » 23 kwie 2006, o 14:19

Pavlique pisze:Jo z meczów na Cichej je wylyczony juz łod downa... wyjazdy czamu niy jak mom czas to jada;
A co do grajków to tak - natychmiast zmiana trynera - jest wolny Stawowy!!!! bo wczorajsze wyniki mie zmroziły, z dołu wszyscy z punktami nawek sciekowianki i lwowioki, oraz radomiak na widzewie a my zaś z kapsy :? (ale przinajmnij bołch na handbalu na zgodzie i dziołszki gryfne, doping, emocje i zwyciynstwo na przekór syndziom i układowi...)
A co do kibiców możno zrobić tak, jak kibice interu: wywiesić fana Nos dzisioj sam niy ma bo Wos tukej już ni ma łod poru lat;
Zebrać się kajś kupom poza boiskiym i pośpiywac idzie, połosprawiać i takie tam... a wynik i tak z telegazety bydymy wiedzieć...
Zaszporujymy przinajmnij nerwów
Pzodr :wink:
to by było dobre muszom w końcu zrozumieć o co w tym wszyskim łazi!!!!!!
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

psychol1920

#272 Post autor: psychol1920 » 23 kwie 2006, o 14:20

Witam wszystkich na forum

Bylem wczoraj pierwszy raz w młynie od meczu z łks i musze przyznac ze ten co prowadzil doping w pierwszej polowie robil to bardzo dobrze, w drugiej polowie na krzesełko weszło jakis dwoch osobnikow co wedlug mnie zrobili z siebie pośmiewisko, czemu w drugiej polowie nie prowadzil dopingu dalej ten co robil to w pierwszej?
Musze powiedziec ze mecz nie był złym widowiskiem ale co z tego jak przegrywamy?

pozdrawiam wszystkich wiernych kibiców

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#273 Post autor: mumin1920 » 23 kwie 2006, o 14:34

dobrze sam wszyscy godaja 8) zrobic selekcja a potym w czasie szpilu polowa dziesiony cisnie do mlyna :lol: innego wyjscia niy ma
:evil: a bajtle niych ida na 5 i 6 i tam rozkrecac doping :evil:

ino je jedyn problem :? wto teroz przidzie na Heko :?: jak bydzie kobel ludzi to bydzie dobrze :?

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#274 Post autor: spyru » 23 kwie 2006, o 14:34

Obrazek
Obrazek
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Bizak16

#275 Post autor: Bizak16 » 23 kwie 2006, o 15:19

To jo powiem tak: chodza na Ruch od 8-ego roku życia, a mom teraz 18 lot. Najpierw łaziłech na sektor nr1. i młyn to było moje marzenie, chociaż wiedziołech że to jeszcze nie miejsce dla mnie. Jak miołech 11 lot przeciepłech sie na sektor nr 5. A mając lot 13 wlozłech pierwszy ros do młyna, spodobało mi sie jak niwim. Jako że byłech bajtel to duzo sie tam ze mnie śmiało, alejo przynajmniej grzecznie stołech i darłech sie moim piskliwym (wtedy) głosem. I taki bajtli jak jo było tam wtedy bardzo mało. Wszystko miało ręce i nogi, doping był prowadzony bez zarzutu. I tak chodza na młyn od tamtego czasu, ale niesamowicie widać brak wspomnianego ''D'' odkąd go i tamtej ekipy niema to wszystko sie zaczeło sypac. Myśle że duzo osób sie ze mną zgodzi. A jeszcze co do wyjazdów...ktoś napisał że powinno sie bajtli na dzieńdobry wyciepywać, niewiem czy sie z tym zgodzić, ale jo wiem i Ci co jeżdzą też wiedzą że pan "H" niemo nic przeciwko, żeby niepowiedziec że ich nakłanio. Tyla w temacie....jak już niektórzy pisali, teraz mozecie mnie zbesztać

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#276 Post autor: mumin1920 » 23 kwie 2006, o 15:27

jo wom powiiym ze to ino dziesiona moze zmienic 8) chopy trza sie zebrac i przelyz do 7 :!: i razem z dziesiona prowadzic doping :lol:

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#277 Post autor: Bytom20 » 23 kwie 2006, o 15:50

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#278 Post autor: Slawko » 23 kwie 2006, o 16:36

protesty przeciw kopaczom mialyby sens gdyby oni nie mieli nas gleboko gdzies. Niestety nawet najtrafniejsze haslo na fanie nic nie da i przejdzie im kolo dupy...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

ishateR

#279 Post autor: ishateR » 23 kwie 2006, o 16:52

to moze chopcy z 7 przejdom na 10 .... ?? bo watpia zeby z dziesiony przyszli do mlyna!
bydzie dobrze wypelniemy szczelnie dziesiona i jademy :-)

COBRA

#280 Post autor: COBRA » 23 kwie 2006, o 17:15

sadik pisze:to moze chopcy z 7 przejdom na 10 .... ?? bo watpia zeby z dziesiony przyszli do mlyna!
I to jest dobry pomysl!!Ale na przyszlosc bo teraz to przydal by sie jakis protest bo oni jawnie nas w hu** robia!

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#281 Post autor: mumin1920 » 23 kwie 2006, o 17:17

sadik pisze:to moze chopcy z 7 przejdom na 10 .... ?? bo watpia zeby z dziesiony przyszli do mlyna!
Niy wiym na kerym to bylo szpilu, ale roz juz tak bylo. Potym dziesiona juz tak samo niy spiewala jak zawsze :P

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#282 Post autor: gerhat » 23 kwie 2006, o 18:43

psychol1920 pisze:Witam wszystkich na forum

Musze powiedziec ze mecz nie był złym widowiskiem ale co z tego jak przegrywamy?

pozdrawiam wszystkich wiernych kibiców
to sprawa gustu i tego co sie w zyciu na oczy widzialo
chyba z pierwszym Ci sie nie przelewo a z drugim to wydaje mi sie ze sprawa wieku mo tu znaczenie

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#283 Post autor: jajo » 23 kwie 2006, o 19:08

pytanie jeszcze jedno:
Czy pozdrowienia do Zagłębia Lubin oznaczaly, ze jest juz cos wiecej niz uklad? Czy mialo to bardziej podenerwowac Slask?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

hanys1970

#284 Post autor: hanys1970 » 23 kwie 2006, o 19:12

Jak tak czytom te wasze posty co do bajtli co wom przeszkadzaja w młynie to mnie szlak trafio. Przeciesz wszyscy co przychodzą na Ruch to jedna rodzina a wom przeszadzo że bajtle siedzą w młynie .Powiem krótko ZAPOMNIOŁ WÓŁ JAK CIELYNCIYM BOŁ. Ci co tu narzekają na to że w młynie są bajtle to juz zapomnieli że byli bajtlami a może wyście mieli od razu po 17 lot. Moim zdaniem niech sie bajtle śpiewaja na Ruchu kaj chcą czy to jest 10 czy 7 byle tyn doping był dopingiem a nie jakimis wyzwiskami.Jak tak dalej pujdzie to zrobicie segregacja wiekowo typu dzieci do lat 12 młodzież do lat 19 i dziadki do lat 65. A jak by był wyjadz na tako gieksa to jak byście mogli to pozbierali byście wszystkich bajtli z placu byle by pokozac że nos jest więcej to tyla w tymacie JESTEM Z WAMI BAJTLE

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#285 Post autor: kibol-siem-ce » 23 kwie 2006, o 20:13

Ktoś tam pisoł że wspólczuje hetmanowi a co on qr** jest dno totalne!!! Niech przyjedzie do Siemianowic tu go nikt nie cierpi i od razu by dostoł od kibiców Ruchu!
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

ODPOWIEDZ