W WIELKA SOBOTE ZE SZCZAKOWIANKA!!!!!!!o 14.30 na CICHĄ!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
f@n

#271 Post autor: f@n » 27 mar 2005, o 01:13

szkoda punktów z takimi szczakusami bo byli cieńcy a jeśli chodzi o sedziego to niezły lol dla niego
naprawde widać było brak Dawida i nieudolność Bizy i Sibika który niema pomysłu na gre.złe ustawienie Ediego też nie pozwoliło mu pograć no a trener siedzi i zawija je w te sreberka :evil:
naprawde szkoda tego meczu i myśle że Niebiescy powinni mieć więcej treningów strzeleckich i stałych fragmentów gry bo jak na rezie to po tych obozach tylko dobrze sie dogadują a nie grają.
myśle sobie że w następnym meczu powinni zagrać w innym ustawieniu
4-4-2 z Bartosem w roli obrońcy i piątego pomocnika!
NOWAK- KUCZMA,MOSÓR,UNIERZYŃSKI,BARTOS - SMARZYK,SIBIK,KACZOR,EDI (lub MOLO)- PEPE I MARIO
Dawid Bartos na prawej stronie jako ofensywny obrońca.co wy na to?

pozdRo dla noRmalnych

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#272 Post autor: Ozor » 27 mar 2005, o 06:42

Patton napisał wszystko za mnie.
Mecz:ŻENADA :twisted: :twisted: :twisted:

ruby z kaliny

#273 Post autor: ruby z kaliny » 27 mar 2005, o 09:39

przydalo by sie wprowadzic stare metody tryningu takie jak za p.Vicana kiedy to grajki po meczu lotali kilka okrazen boiska abo lotali z workami piosku tak mi godali ze tak bylo i bylo bardzo dobrze

Gość

#274 Post autor: Gość » 27 mar 2005, o 09:43

A JA MYSLE
ZE POWINNI MONITOROWAC TRENINGI
I PODSLUCHIWAC CO NA NCIH GADAJA :d

Pepek
Kontakt:

#275 Post autor: Pepek » 27 mar 2005, o 09:50

ruby z kaliny pisze:przydalo by sie wprowadzic stare metody tryningu takie jak za p.Vicana kiedy to grajki po meczu lotali kilka okrazen boiska abo lotali z workami piosku tak mi godali ze tak bylo i bylo bardzo dobrze
A jestes na kazdym ich treningu ze wiesz co robia? :roll:

Luke

#276 Post autor: Luke » 27 mar 2005, o 10:16

PePeK pisze:
ruby z kaliny pisze:przydalo by sie wprowadzic stare metody tryningu takie jak za p.Vicana kiedy to grajki po meczu lotali kilka okrazen boiska abo lotali z workami piosku tak mi godali ze tak bylo i bylo bardzo dobrze
A jestes na kazdym ich treningu ze wiesz co robia? :roll:
Można się łatwo domyśleć jak musieli zapiepszać na treningu przed meczem ze Szczaksą... :roll:

arcio
Kontakt:

#277 Post autor: arcio » 27 mar 2005, o 10:22

mam nadzieję że p. Klimek nie robił nas wszystkich w balona z tą gadką o awansie
mam nadzieję że po góra 3 nieudanych meczach zadziała i wstrząśnie tą drużyną (a raczej "zbieraniną" bo tak wyglądali po ostatnim meczu)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#278 Post autor: Goscioo » 27 mar 2005, o 10:22

sa jakies fotki z tego szpilu oprocz tych na str Neo ?

Doboszek

#279 Post autor: Doboszek » 27 mar 2005, o 10:27

Ja wczoRaj sie nie wypowiadalem bo nic madrego bym nie napisol ;/ kurde wsciekly jestem;/ ten mecz to bylo totalne NIC!bez polotu i bez pomyslu!nie wiem jaka byla koncepcja tej taktyki ale nie wyszlo;/ Szczxksa grala wyjatkowo slabo!to mialy byc 3 pkt!tyle gadki tyle halasu!tyle nadzieji! po co ;/??

ps.Stan znowu zes stal kolo mnie chwila i my cie z toRtem wolali a ty nic! heh pozdRo ;)

dylo
Kontakt:

#280 Post autor: dylo » 27 mar 2005, o 10:31

1) Mecz %$%#%#$%#$%#$%#$%#%#%#%#%#%#%#$ - hm
2) Oprawa fajno + za bęben. Fajnie wyszły fany i te szale. Szkoda in o że te małe niebieskie maja inny kolor niż te wielkie.
Doping dobry ino w młynie ale to sie nie zmieni.

Wciepna zdjęcia na strona jutro.

Wesołych Świąt

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#281 Post autor: 19r20 » 27 mar 2005, o 11:15

obys sie mylił Viro co do Wyrobka
ja też go pamiętam z roku 96/97 gdy awansowaliśmy bez problemów do 1 ligi
ale od tamtego czasu "trochę" się w piłce zmieniło
marzy mi się na Cichej ktoś a'la Lorens kto potrafił baaardzo zmobilizować grajków
a pomysł Ch bardzo dobry - a potem kibicowska komisja śledcza - kto się przykłada do gry a kto leje na nas!
Ostatnio zmieniony 27 mar 2005, o 11:39 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Dallan Forgaill

#282 Post autor: Dallan Forgaill » 27 mar 2005, o 11:31

No jak dla mnie TRAGEDIA

poziom tego meczu był tragiczny, piłkarze nic nie umieli zrobić, żadnej akcji stworzyć, żadnego pomysłu. Biegali pomału bez werwy, wszystko było do d....

Też mam podobne zdanie z całym szacunkiem dla Jerzego Wyrobka, że jego metody szkoleniowe nie nadają sie już na dzisiejszy football. Chciałbym sie mylić.

Oprawa na kolana nie powaliła ale ogólnie dużo kibiców niezły doping i atmosfera ogólnie fajnie było szkoda tylko że Ruch grająć (jak dla mnie) z tak słabo dysponowaną Szczakową wyciągnął tylko 1:1

chca sie mylić, chca żeby to wszystko co wczoraj widziałem było pomyłką i wypadkiem przy pracy, czekam co będzie dalej, jescsze 2 mecze pokażą na co nas stać naprawde. A jeśli chodzi o awans jakoś w niego nie wierzyłem, i nie wierze nadal, choć pragnę go, narazie realia są takie że będziemy chyba musieli poczekać. CHCA SIE MYLIĆ!!!!!!!

figaro

#283 Post autor: figaro » 27 mar 2005, o 12:21

Obawiom sie ze tak bydzie ,mom nadzieja a nawet żech jest pszekonany że pan KLIMEK mówiac ze minima;izm go niy intersuje mioł na mysli dodatkowe zmotywowanie i pszywrócenie wiary w tyn klub a niy wywarcie dodatkowy presji na zwodnikach,bo druzyny sie niy buduje w dwa miesiące bestuz cza ino czekac a bydzie lepi nie moze tak byc że jak jednego z filarowych zawodników brakuje to juz jest powod do wytłumaczynia słabego wyniku wszyscy majom tyrac na 200% swoich mozliwosci to jest RUCH klub z tradycjami i nasze miyjsce jest w ekstraklasie a niy ino środek tabeli 2ligi DO BOJU NIEBIESCY!!!

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#284 Post autor: Slawko » 27 mar 2005, o 12:26

Tak dzisiej na spokojnie bo wczoraj top mnie qrwica caly wieczor brala...
Po 1 szpilu nie mozna jeszcze nic konkretnego powiedziec, oprocz tego ze chopcy przeszli obok meczu. Zobaczymy jak bedzie dalej. Personalnie mamy sklad na baraze ale wczoraj chyba psychicznie a moze tez kondycyjnie zesmy polegli.
Co do zawodnikow to Mosor na swoim poziomie, dobrze Kuczma i Cwielong. O Sibiku nie wiem co myslec bo albo jest taki cienki albo po prosty nie mial z kim grac. Stanford wg mnie zle ustawiony - powinien grac na skrzydle! Kaczorowski sie staral i pare razy szarpnal ale to za malo.
Aha no i te tragiczne zmiany... jak mozna sciagnac Pepe i puscic Pokladowskiego na 10 min przed koncem... rozumiem ze bronilismy remisu :?: :roll: Aha no imysle ze w koncu powinnismy przejsc na 4-4-2 bo 3-5-2 calkiem nie wychodzi.
A z tymi zamknietymi sektorami to paranoja, 1/3 ludzi stala na schodach albo przed sektorem
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

USH
Kontakt:

#285 Post autor: USH » 27 mar 2005, o 12:31

mnie tylko cieszy frekwencja ,a rezta to .....

ODPOWIEDZ