SSA RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I znowu dostalem na glowe wiadrem pomyj. LYSY masz swoje zasady, ale to forum tez ma swoje zasady. W regulaminie jest prosba o nie naruszanie punktow:
- prowadzenia prywatnych dyskusji
- ewidentnego zbaczania z tematu
Tak jak Ci pisalem na GG, prywatne zarzuty i ataki kieruj bezposrednio do Konrada, a nie rob tego publicznie na forum. I tyle mam tutaj do powiedzenia, przepraszam przy okazji za problemy z technicznym dzialaniem forum, byly one niezalezne ode mnie.
Wszystkich innych uzytkownikow, prosze o prowadzenie dyskusji w ramach tematu, bo widze ze znowu dyskusja zbacza.
- prowadzenia prywatnych dyskusji
- ewidentnego zbaczania z tematu
Tak jak Ci pisalem na GG, prywatne zarzuty i ataki kieruj bezposrednio do Konrada, a nie rob tego publicznie na forum. I tyle mam tutaj do powiedzenia, przepraszam przy okazji za problemy z technicznym dzialaniem forum, byly one niezalezne ode mnie.
Wszystkich innych uzytkownikow, prosze o prowadzenie dyskusji w ramach tematu, bo widze ze znowu dyskusja zbacza.
- Patton
- Kontakt:
Kolejny raz Krzysiek usuwasz posty, ktore sa niewygodne, lub poruszaja kwestie inne niz wartosci ktore sam uznajesz. Pamietaj, ze prawo do wypowiedzi tutaj maja wszyscy, niezaleznie od pogladow. Ja jestem mlodym kibicem, 90% tego forum rowniez i mysle, ze akurat my powinnismy miec duzy szacunek do Lysego, do Stan01 i innych starszych kibicow. A dyskusja dotyczyla 2 osob, a wpierza sie 15 innych i chce ustawiac Lysego i pokazywac mu jakim jest "tepakiem" itd. Sorry panowie, ale nam jeszcze troche brakuje do jego stazu na Ruchu. A Tobie panie Kubicki tymbardziej... I prosze Cie, nie rob z forum wlasnego eldorado, bo od pewnego czasu do tego zmierzasz straszac userow banami, upomnieniami, kasowaniem postow, podpisow i co tylko mozesz wymyslic. Pozdrawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- amra
- Kontakt:
zainteresowani zjaą moje przekonania - ale temat jest o ssa i tyla dyskusje w inym temacie . Łysy mo recht 8)
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to i ja cos naskrobia
Po czesci kazdy z wos mo racja ale takze KK na którego jedziecie: bo ja wchodza na ten temat, ktory jest o SSA (?) a czytom jakos zwada o poglodach, co nie ukrywam ze jest denerwujoce a KK jako moderator chce poprostu zeby byl porzodek a nie syf bo od tego m.in. chyba jest
wiec dziwi mnie to ze sie rzucacie na niego, a teraz moshecie na mnie sie troche powyzywac bo sam ostatnio jest taka mentalnoc
kto cos napisze od razu zjebany :roll:
Po czesci kazdy z wos mo racja ale takze KK na którego jedziecie: bo ja wchodza na ten temat, ktory jest o SSA (?) a czytom jakos zwada o poglodach, co nie ukrywam ze jest denerwujoce a KK jako moderator chce poprostu zeby byl porzodek a nie syf bo od tego m.in. chyba jest
wiec dziwi mnie to ze sie rzucacie na niego, a teraz moshecie na mnie sie troche powyzywac bo sam ostatnio jest taka mentalnoc
kto cos napisze od razu zjebany :roll:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- amra
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
Pokoj temu domowi i wszystkim mieszkancom.
Podajcie sobie rece i koniec sporu.Do szanownego pana moderatora Krzysztofa Kubickiego.
Zastanawia mnie jedna bardzo powazna sprawa. Czy niektore konflikty nie sa wina niedoinformowania nas wszystkich. Sa sprawy ktore gryzie wielu kibicow. Ja tez odluzszego czasu wtrzymuje sie aby napisac cos nie cos. Tez mam zal do Ciebie o dezinformacje jako dostalem od Ciebie. ( ale to juz historjia) minelo)
Mimo to serdecznym pozdrowienie
- Stary kibic -
Podajcie sobie rece i koniec sporu.Do szanownego pana moderatora Krzysztofa Kubickiego.
Zastanawia mnie jedna bardzo powazna sprawa. Czy niektore konflikty nie sa wina niedoinformowania nas wszystkich. Sa sprawy ktore gryzie wielu kibicow. Ja tez odluzszego czasu wtrzymuje sie aby napisac cos nie cos. Tez mam zal do Ciebie o dezinformacje jako dostalem od Ciebie. ( ale to juz historjia) minelo)
Mimo to serdecznym pozdrowienie
- Stary kibic -