Zagłębie 1-0 Ruch :(

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
KK
Kontakt:

#271 Post autor: KK » 15 paź 2004, o 15:07

Znam kilka osob na tym forum o niezwykle radykalnych, niektorych o bardzo proniemieckich pogladach. Ale oni nawet sobie ksywy poskracali, pozmieniali zeby nie manifestowac tego i tym samym nikogo nie gorszyc.
Szanuje poglady kazdego, ale po co je manifestowac na forum ktore jest o RUCHU CHORZOW i na ktore wchodza ludzie o przeroznych pogladach, z przeroznych stron Polski (mowie o kibicach Ruchu).

A na te slowa spotykam sie z krytyka, z oskarzeniami ze cenzuruje forum, ze kogos obrazam i ze wogole lepiej sobie mam dac spokoj...

Czy tak trudno jest zachowac poglady do siebie? Jest multum innych for na temat wojen rasowych, II wojny swiatowej... Tam gloscie swoje poglady, wklejajcie avatary z Hitlerem itp...

Bogu dzieki ze tego forum nie czyto np. pan Gerard Cieslik, bo chyba by mu cos puscilo momentalnie :cry:

A teraz stoje w zajebistej sytuacji. 3/4 forum oczekuje ode mnie zmian, czego efektem koncowym mialoby byc zbanowanie 1/3 kibicow Ruchu...
Sytuacja ze szkoda gadac... Wyjscie jest proste, ale ta 1/3 nie zamierza sie ugiac niestety...

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#272 Post autor: KOSTA » 15 paź 2004, o 15:16

Gott mit Uns , Gott mit KS Ruch Chorzow !!! Patton pozdRo 8)
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#273 Post autor: KOSTA » 15 paź 2004, o 15:24

aha herr Krzysiu jak 3/4 chce zmian to zostaje chyba 1/4 :roll:
a rok szkolny juz trwo..... pozdRo
Kattowitz Boerschachte

fuhr
Kontakt:

#274 Post autor: fuhr » 15 paź 2004, o 15:30

a ja poeiwm tak to MY CHOPCY ZE SLASKa i napewno niemcami nie jestesmy a czy polakami to juz zalezy od teo kim sie czje ale i tak najwazniejszy jest nasz RUCH
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#275 Post autor: Patton » 15 paź 2004, o 15:35

Kosta - nie podburzej, bo wybuchna. KK - czyli mam rozumiec, ze oni majac inne poglady maja prawo pisac tak? Przeciez sam piszesz, ze poglady nie powinny grac roli zadnej... Ktos tutaj sie niezle zakrecil a 3/4 i 1/3 to ile w koncu? 8) :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

fuhr
Kontakt:

#276 Post autor: fuhr » 15 paź 2004, o 15:36

JESTESMY CHOPAMI Z EUROPY WYCHOWANYMI W HAJDUKACH W SWIONAcH W .....
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#277 Post autor: Patton » 15 paź 2004, o 15:37

Zapomnialem - KK badz wreszcie konsekwentny i banuj... Jak narazie to tylko gadac potrafisz 8) PozdRo

P.S. Sam nakreciles ten temat na takie, a nie inne tory... :twisted:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#278 Post autor: 19r20 » 15 paź 2004, o 15:43

jak ktoś mówi żeby K Kubicki lub LMichalski dał se spokój to niech on lepiej da se spokój
mnie też rażą te sfastyli i hitlerki
w sumie może z 5 osób ma je w podpisach lub obrazkach
po co się szczuć na siebie nawzajem
do czego to ma doprowadzić?
ale najlepiej by było gdzby te sfastyki i krzyże znikneły ale nie te osoby!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#279 Post autor: Patton » 15 paź 2004, o 15:46

19r20 - to problem, bo avatar to pretekst tylko. Pozniej mi zabronia pisac Oberschlesien, a na koncu wogole sie wypowiadac - ot forum dla "rownych i rowniejszych" :roll:

Luke

#280 Post autor: Luke » 15 paź 2004, o 15:47

Patton pisze:19r20 - to problem, bo avatar to pretekst tylko. Pozniej mi zabronia pisac Oberschlesien, a na koncu wogole sie wypowiadac - ot forum dla "rownych i rowniejszych" :roll:
Zgadzam się!Co im to tak ku*** przeszkadza? :roll:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#281 Post autor: L_M » 15 paź 2004, o 15:48

Po co znow ten temat poruszac - w sumie to nie na temat wogole!

Juz raz byla dyskusja co z tego wyniklo dobrze wiemy. Czy 3/4 to bym sie wadzil nawet w tej pojebanej ankiecie bylo to bardziej rownomiernie rozlozone. Czy wam zalezy zeby zawsze dzien przed meczem sie o cos wadzic? Gratuluje nowej tradycji. KK mog zes sie dac na wstrzymanie z tym postem...

Ja juz swoje zdanie wyrazilem - je*** mnie co kto ma w avatarze avatar to miejsce dla usera i dopoki nie obraza nikogo jak dla mnie jest ok. Sami sie nakrecacie takimi dyskusjami nie bylo tematu byl spokoj to znow zwady miedzy soba.

Ps. Kto niby przestal sie udzielac na forum? i pewnie jeszcze z powodu czyjegos avatara...

pozdRo

stan01
Kontakt:

#282 Post autor: stan01 » 15 paź 2004, o 16:19

Brawo wojt i dzieki za Twoja wypowiedz. Jestem tego samego zdania co Ty. Pewne osoby zapomnialy jeszcze, ze JOZEF STALIN = KS Ruch Chorzow.
Rozumie zafascynowanie jakimis wojnami, osobistosciami czy to pozytywnymi czy negatywnymi w dziejach historii, ale nie rozumia tego, dlaczego to wszystko pojawia sie na Forum dotyczacym Ruchu Chorzow i naszych spraw kibicowskich.
A zreszta - Putin Ruch Chorzow.

psycho#1
Kontakt:

#283 Post autor: psycho#1 » 15 paź 2004, o 16:25

Troche hujwo wygląda Polski orzeł w awatarze Konrada z Zamościa a obok swasty w podpisie u kogos innego, jakby Konrad już mniej sie udzielał na naszym forum ostatnio. Lepiej niech kożdy mo cos niebieskiego w awatarze, jak dalej poglądy polityczne bedą manifestowane na szpilach i na forum to na nastepne derby nos pojedzie 200 bo ludzie to bydom miec to w ciuli.
Też mom poglądy prawicowe, może nie tak skrajne jak niektórzy, ale po hu* o tym na okroglo godac i odstraszac naszych ludzi co im sie źle kojarzą te "znaczki" i okrzyki.
===Ruchu Chorzów klubie nasz jesteś królem Śląskich miast===

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#284 Post autor: KOSTA » 15 paź 2004, o 16:42

przed szpilym z altreichem bylo wszystko ok zodnymu nic niy przeszkadzalo.gorole wom w gowach namiyszaly ! niych se kozdy mo w avatarze co chce (jak zodnego to niy obrazo) a tu niekierym sie nawet krzyz niy podobo :evil:
Kattowitz Boerschachte

Jura

#285 Post autor: Jura » 15 paź 2004, o 16:45

Te symbole i avatary sa jedynie pretekstem. Moje dolary przeciwko waszym orzechom, ze niektórzy nawet nie zdaja sobie sprawy jaki przekaz niesie obrazek kolo ich nicka. Przyklad pierwszy z brzegu - Klimzowiec. Ale my dotykamy tylko wierzcholka góry lodowej, a najgorsza jest cala reszta. Po naszych ostatnich wystepach w Sosnowcu, pól Polski traktuje nas jak niemców,a drugie pól jak hitlerowców. Czy ma to uzasadnienie, to inna sprawa. Nie oczekiwalbym jednak zrozumienia w glebi kraju naszej regionalnej specyfiki. A efektem tego jest odpowiedz mojego znajomego, którego chcialem zabrac na mecz w sobote: Nie pójde, bo nie chce byc kojarzony z faszystami. Tak oto czesc kibiców zadbala o podniesienie frekwencji na Cichej. Pewnie to nie jedyny taki przypadek.

Zablokowany