Spiker na Ruchu
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Kalus jest niebieski co do tego nie mam zadnej watpliwosci, udowodnil to zreszta nieraz nie slowami a czynami, zreszta wystarczy to, ze byl z tym klubem w najgorszym okresie jego historii.
Co do całej sprawy wyszlo bardzo niefajnie, szczegolnie zabolalo mnie to jako kibica z Katowic. Zgodze sie z wami honor to bardzo wazna rzecz, ale tez jest jeszcze jedna wartosc, ktora mozna okreslic popularnym zdaniem "nigdy nie bedziesz sam". I bardzo nie podoba mi sie to jak po jednym błędzie glupim wystepku Kalusa wszyscy sie od niego odwrocili
Co do całej sprawy wyszlo bardzo niefajnie, szczegolnie zabolalo mnie to jako kibica z Katowic. Zgodze sie z wami honor to bardzo wazna rzecz, ale tez jest jeszcze jedna wartosc, ktora mozna okreslic popularnym zdaniem "nigdy nie bedziesz sam". I bardzo nie podoba mi sie to jak po jednym błędzie glupim wystepku Kalusa wszyscy sie od niego odwrocili
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Problem w tym ze Kalus jest identyfikowany z Ruchem. Do tej pory wszyscy myslelismy ze jest jednym z nas i ze spokojnie moglby usiac obok nas na "10" czy gdzie indziej. Zakladajac ta szmatke na szyje udowodnil ze tak nie jest.
To nie powod zeby czlowieka zwyzywac od najgorszych, ale powod zeby zaczac inaczej o nim myslec.
To nie powod zeby czlowieka zwyzywac od najgorszych, ale powod zeby zaczac inaczej o nim myslec.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Witam wszystkich! Niestety nie mogłem wcześniej odwiedzić tego forum, bo miałem problemy z wejściem tutaj. Chciałbym się ustosunkować do tego co zrobiłem i co odbiło się tak szerokim echem na forum. Oczywiście przepraszam wszystkich, których to zdjęcie uraziło, natomiast tak jak było napisane w Gazecie Wyborczej takich fotek mam dość sporo, ponieważ bywając na różnych imprezach różni ludzie robią sobie zdjęcie z "małpą z TV" propozycję zrobienia zdjęcia przez kiboli Gieksy odebrałem dokładnie w ten sam sposób. Oczywiście nie przypuszczałem, że gdziekolwiek to opublikują. No cóż, stało się to co się stało, mogę jedynie posypać głowę popiołem, pójść na kolanach do Częstochowy itd., ale nic nie zmieni faktu, że nadal mam niebieskie podniebienie! Przykro natomiast mi trochę z powodu wypowiedzi kilku panów w tym temacie. Przekonałem się na własnej skórze, że łaska pańska na pstrym koniu jeździ. Nie mam najmniejszego zamiaru chodzić na Bukową (chyba, że będzie tam grał Ruch), a co do mojej spikerki na Ruchu to sprawa otwarta choć raczej nie będę miał na nią czasu (obowiązki zawodowe). Z tego co wiem to dyrektor Ziętek i nie tylko on, bardzo chce abym to robił dalej. Rozumiem, że nie ode mnie to zależy. Pozdrawiam serdecznie! P.S. Ci goście, którzy zrobili to zdjęcie bardzo mnie za to przeprosili po tym jak rozszalała się ta burza. Co oczywiście niczego nie tłumaczy!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak jak napisał Ch. Ja bym takiej szmaty nigdy nie założył. Chociaż mam zdjęcie z Cieślikiem wraz z moim kuzynem, który jest kibicem Gieksy i co sie z nim widze to mu to wypominam. A zdjęcie jest z poprzedniego pobytu Ruchu w drugiej lidze, czyli ma 10 lat.
Poza tym druga szansa sie każdemu należy.
Poza tym druga szansa sie każdemu należy.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bogdan - jedno dobre słowo w Twojej wypowiedzi "przepraszam"
i od tego należało zacząć w tych wszystkich wywiadach, gadu gadu itp. Mimo że nie miałeś dostępu do forum twoje wypowiedzi innymi kanałami docierały do nas i sprawy nie poprawiały.
Reszta, a zwłaszcza nawiązania do Papieża, Częstochowy tylko zaognia sprawę zamiast ją wyciszać.
Pamietaj, że jestes postrzegany tak jak inni Cię widzą, a nie jak byś chciał żeby Cię widzieli. Oczywiście chcieć mosz prawo, ale chęci powinny się przedkładac na czyny, a wówczas oceny same przyjdą a nie na słowa, pretensje i odgrażanie się.
Co do procesów, które chcailbyś wytoczyć, to moje wypowiedzi są tu w niezmienionej formie, jeżeli chcaiłbyś mi cos udowodnić na drodze sądowej, to w każdej chwili jestem gotów wysłać Ci na pw moje dane osobowe.
Proces Gerarda z Gerhatem to byłoby coś. Prawie jak u Kafki.
i od tego należało zacząć w tych wszystkich wywiadach, gadu gadu itp. Mimo że nie miałeś dostępu do forum twoje wypowiedzi innymi kanałami docierały do nas i sprawy nie poprawiały.
Reszta, a zwłaszcza nawiązania do Papieża, Częstochowy tylko zaognia sprawę zamiast ją wyciszać.
Pamietaj, że jestes postrzegany tak jak inni Cię widzą, a nie jak byś chciał żeby Cię widzieli. Oczywiście chcieć mosz prawo, ale chęci powinny się przedkładac na czyny, a wówczas oceny same przyjdą a nie na słowa, pretensje i odgrażanie się.
Co do procesów, które chcailbyś wytoczyć, to moje wypowiedzi są tu w niezmienionej formie, jeżeli chcaiłbyś mi cos udowodnić na drodze sądowej, to w każdej chwili jestem gotów wysłać Ci na pw moje dane osobowe.
Proces Gerarda z Gerhatem to byłoby coś. Prawie jak u Kafki.
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gerhat, akurat nie o Ciebie chodziło. Poza tym ja rozumiem, że większość z Was poczuła się urażona i rozumiem Wasze żale, ale to nie powód aby mnie obrażać i wypisywać niestworzone rzeczy na mój temat. Jeszcze jedno pewnie nigdy bym się nie zdobył na podanie kogokolwiek do sądu, to zdanie wynikało tylko z impulsu, przecież dokładnie tak samo jak Ty działamy porywczo i tyle. Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
Nie wiem czy chodzi o mnie czy nie
ale mozna bylo przeczytac ze P.Kalus wypowiedzial slowa...
"Jo jest za Ruchem tak samo jak za Polonią Warszawa"
wiec ponawiam po raz enty pytanie CZY PAN TO POWIEDZIAŁ
bo chyba nalezalo by to skorygowac jesli takie slowa nie padly......
ale mozna bylo przeczytac ze P.Kalus wypowiedzial slowa...
"Jo jest za Ruchem tak samo jak za Polonią Warszawa"
wiec ponawiam po raz enty pytanie CZY PAN TO POWIEDZIAŁ

bo chyba nalezalo by to skorygowac jesli takie slowa nie padly......
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Co do zdjecia to bol zech fest wkur*iony ale powiedzcie mi kiedy jest lepszo atmosfera na szpilu...jak jest Bogdan abo tyn drugi komentator
Fto sie odwazol pedziec co mysli o zarzadzie na szpilu
Chyba odpowiedzi sa jasne....To nie jest po to zebych go broniol bo takie zdjecie nie powinno miec miejsca
Ale drugo szansa mogymy mu chyba dac

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dlatego niemom ci tego zazle,kozdy kibic czy ciota na Slonsku czy w Polsce chce miec z toba fotka.mam dość sporo, ponieważ bywając na różnych imprezach różni ludzie robią sobie zdjęcie z "małpą z TV"
Mysla ze wszystkim lazi tu ino o szal gieksy a nie o fotka,szal innego klubu by tego tak nierozdmuchol.
Jestes,Byles i Bydziesz Niebieski
Trocha wiyncyj wyrozumialosci do Bogdana!
Pozdrawiom
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella
Ernst Otto Pradella
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
BAFista, nie wiem w czyim imieniu sie wypowadosz swoim czy trybun przy Cichej.
Lepiej nie dyktuj Bogdanowi co mo zrobić, bo stawiosz go pod ścianą w swoim imieniu i nie dosz mu gwarancji że to trybuny zaakcptują. Niech Bogdan czyni co uważo za stosowne aby wyjśc z tego miejsca w którym się znalozł, a życie pokaże jak zostanie to odebrane.
Samozwańcze propozycje togo co mo zrobić nic nie dadzą bo sa składane w niczyim imieniu.
Lepiej nie dyktuj Bogdanowi co mo zrobić, bo stawiosz go pod ścianą w swoim imieniu i nie dosz mu gwarancji że to trybuny zaakcptują. Niech Bogdan czyni co uważo za stosowne aby wyjśc z tego miejsca w którym się znalozł, a życie pokaże jak zostanie to odebrane.
Samozwańcze propozycje togo co mo zrobić nic nie dadzą bo sa składane w niczyim imieniu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo mom mieszane uczucia. Ciesza sie że pan Bogdan sie odezwoł i przeprosił. Szkoda ze tak późno, ale wiemy jakie byly ostatnio wały z forum.
Dalej zech je wkurwion* o ta fota, ale Bogdan pokoże charakter i niebieskie serce jeśli wlezie kiedyś do spikerki na RUCHU
i bedzie na jednym szpilu robił swoje, bez względu jak zostanie przyjęty.
Potem by sie zoboczyło co dali.
Tak mi sie zdaje, że to nojlepszo metoda na sprawdzenie nastrojów i stosunku kibiców do pana Kalusa.
Dalej zech je wkurwion* o ta fota, ale Bogdan pokoże charakter i niebieskie serce jeśli wlezie kiedyś do spikerki na RUCHU
i bedzie na jednym szpilu robił swoje, bez względu jak zostanie przyjęty.
Potem by sie zoboczyło co dali.
Tak mi sie zdaje, że to nojlepszo metoda na sprawdzenie nastrojów i stosunku kibiców do pana Kalusa.