Ruch Chorzów - ŁKS / 10.05.2024 Godz 19:30
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - ŁKS / 10.05.2024 Godz 19:30
Ten klub to w ostatnim czasie jedna wielka porażka w każdej dziedzinie a wy inwestora chcecie
-
- Kontakt:
Skrajni jesteśmy w ocenie ukochanego klubu ale mam wrażenie że niestety kibice mają dużo więcej do powiedzenia niż powinni
Zakaz wpuszczenia arki ? Żaden problem
Wnoszenie bez problemu środków pirotechniczych za przyzwoleniem władz ? Żaden problem
Młyn jednym głosem popierający trenera po kompromitacjach w 2025 ? Dziwne i nie do końca zrozumiałe
zamiast jednym głosem protestować wobec bika kurczyka wskazywać patologie organizacyjne w klubie naciskać na zmiany w gabinetach to bawimy się w nie to co trzeba.
Tak na koniec smutne pożegnanie ale nic się raczej nie zmieni
Nie załapaliśmy się na modę z nowymi stadionami
Nie załapaliśmy się i nic nie robimy w temacie profesjonalnego szkolenia młodzieży
Nie chcemy się załapać na budowę profesjonalnych obiektów treningowych
Przed Polska piłka prawdopodobnie okres dużych zmian właścicielskich a niektóre już się finalizują i dopinają tutaj też jesteśmy w lesie
Róbmy tak dalej to będziemy ekstraklase oglądać w Canal Plus a jak wejdziemy to nic więcej niż desperacka walka o utrzymanie nas nie przywita
Zakaz wpuszczenia arki ? Żaden problem
Wnoszenie bez problemu środków pirotechniczych za przyzwoleniem władz ? Żaden problem
Młyn jednym głosem popierający trenera po kompromitacjach w 2025 ? Dziwne i nie do końca zrozumiałe
zamiast jednym głosem protestować wobec bika kurczyka wskazywać patologie organizacyjne w klubie naciskać na zmiany w gabinetach to bawimy się w nie to co trzeba.
Tak na koniec smutne pożegnanie ale nic się raczej nie zmieni
Nie załapaliśmy się na modę z nowymi stadionami
Nie załapaliśmy się i nic nie robimy w temacie profesjonalnego szkolenia młodzieży
Nie chcemy się załapać na budowę profesjonalnych obiektów treningowych
Przed Polska piłka prawdopodobnie okres dużych zmian właścicielskich a niektóre już się finalizują i dopinają tutaj też jesteśmy w lesie
Róbmy tak dalej to będziemy ekstraklase oglądać w Canal Plus a jak wejdziemy to nic więcej niż desperacka walka o utrzymanie nas nie przywita
-
- Kontakt:
Lofs pisze: ↑11 maja 2025, o 20:56taaak, najlepiej wy***rdolić nowy narybek kibicowski, żeby za parę lat być mniejszością w samych Chorzowie i to tylko po to żeby banda patologicznych debili mogła bez przeszkód ro***erdolić stadion i się ponapinać, a potem sp***dolić i zostawić normalnych kibiców na pastwe takich samych troglodytów podszywających się pod barwy innego klubu.chorzowski_rsl pisze: ↑11 maja 2025, o 20:33ku*** skończcie lamentować,czego sie spodziewaliście,Łks to nie Termalica,Znicze i inni,moze od przyszłego sezonu zrobimy że mecze podwyższonego ryzyka bydom do osób od 30 lot,ja pi***ole co za lament
Od nowego sezonu żadnych meczów podwyższonego ryzyka. Zakaz przyjmowania przyjezdnych, ewentualnie w symbolicznej ilości wyłącznie z wiosek typu Grodzisk Mazowiecki czy Głogów. I obowiązkowy monitoring wszędzie oraz szczegółowe kontrole przy wejściu wraz z badaniem alkomatem.
Odgrodzić sektor gości płotem, podpiąć pod 230V i po kłopocie

- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wlaśnie przez takich ciuli jak Ty jest jak jest, liżcie dalej dupy naszym zgodom!!!chorzowski_rsl pisze: ↑11 maja 2025, o 20:33ku*** skończcie lamentować,czego sie spodziewaliście,Łks to nie Termalica,Znicze i inni,moze od przyszłego sezonu zrobimy że mecze podwyższonego ryzyka bydom do osób od 30 lot,ja pi***ole co za lament
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A może czas na cywilizację? XXI wiek a bydło się rzuca hot dogami i stołami, ganiają się po stadionie jak banda wygłodniałych hienLothar Ślązok pisze: ↑11 maja 2025, o 21:47Niestety Stadion Śląski nie jest przystosowany do meczy podwyższonego ryzyka.
Gramy tam już półtora roku i sektory dla gości albo są w przygotowaniu do ich przyjęcia albo w remoncie po ich przyjęciu...
Wyobrażacie sobie teraz np. derby z gieksą i przyznanie im 4-5 tys. biletów z takim zabezpieczeniem i ochroną... i niestety takim patologicznym zachowaniem części kibiców jak wczoraj...
Prezes powinien podjąć trudną ale jedyną możliwą decyzję i nie przyjmować kibiców gości z wyjątkiem KKN i ewentualnie takich ekip jak Puszcza, Nieciecza czy ew. Łęczna.
Przynajmniej zaoszczędzimy sobie wstydu a przy okazji trochę kasy na kary i remonty...

Chyba wojny brakuje, wtedy klubowi wojownicy mieliby szansę pokazać swe umiejętności na froncie.”, gdzie policja nie pomoże im uniknąć konfrontacji.
Czasem ciężko uwierzyć, że w kraju tak rozwiniętym jak Polska żyją ludzie tak zaślepieni nienawiścią, że narażają swoje dzieci w imię jakiegokolwiek klubu piłkarskiego.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
... Chciałbym wszystkim przypomnieć,. że taka znienawidzona (obustronnie) Legia przyjechała w siłę prawie 5 tys. i obyło się bez żadnych szkód i zadym.
Mozna?Można.
--------
Barmka na 1:3 to idealny obraz naszego sezonu.
Poza tym daje głowę, że jakby takie wyniki miał Niedzwiedz, Woś czy inny trener-- kibice już dawno by go zniszczyli.
Poparcie dla DS części naszych kibiców oraz władz kluby jest mega zastanawiające.
Ja tu widzę tylko jedna odpowiedź: jest tani i da się sterować.
Uważam, że to jest NAJGORSZY trener Ruchu od wielu lat i nie mam tu na myśli tylko ilości zdobytych pkt.. Całokształt.
Mozna?Można.
--------
Barmka na 1:3 to idealny obraz naszego sezonu.
Poza tym daje głowę, że jakby takie wyniki miał Niedzwiedz, Woś czy inny trener-- kibice już dawno by go zniszczyli.
Poparcie dla DS części naszych kibiców oraz władz kluby jest mega zastanawiające.
Ja tu widzę tylko jedna odpowiedź: jest tani i da się sterować.
Uważam, że to jest NAJGORSZY trener Ruchu od wielu lat i nie mam tu na myśli tylko ilości zdobytych pkt.. Całokształt.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Tys to jest dobrze odklejony.kroy pisze: ↑11 maja 2025, o 23:12A może czas na cywilizację? XXI wiek a bydło się rzuca hot dogami i stołami, ganiają się po stadionie jak banda wygłodniałych hienLothar Ślązok pisze: ↑11 maja 2025, o 21:47Niestety Stadion Śląski nie jest przystosowany do meczy podwyższonego ryzyka.
Gramy tam już półtora roku i sektory dla gości albo są w przygotowaniu do ich przyjęcia albo w remoncie po ich przyjęciu...
Wyobrażacie sobie teraz np. derby z gieksą i przyznanie im 4-5 tys. biletów z takim zabezpieczeniem i ochroną... i niestety takim patologicznym zachowaniem części kibiców jak wczoraj...
Prezes powinien podjąć trudną ale jedyną możliwą decyzję i nie przyjmować kibiców gości z wyjątkiem KKN i ewentualnie takich ekip jak Puszcza, Nieciecza czy ew. Łęczna.
Przynajmniej zaoszczędzimy sobie wstydu a przy okazji trochę kasy na kary i remonty...i mówię tu o wszystkich kibicach, niezależnie od stadionu i przynależności klubowej.
Chyba wojny brakuje, wtedy klubowi wojownicy mieliby szansę pokazać swe umiejętności na froncie.”, gdzie policja nie pomoże im uniknąć konfrontacji.
Czasem ciężko uwierzyć, że w kraju tak rozwiniętym jak Polska żyją ludzie tak zaślepieni nienawiścią, że narażają swoje dzieci w imię jakiegokolwiek klubu piłkarskiego.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak dla Ciebie takie sytuacje na stadionie są ok to mogę tylko współczuć. I wystarczy sobie porównać sytuację - dziś 750 Lecha na zakazie w Warszawie i jakoś nie było rozróby. Mecze na Narodowym - Puchar Polski, nie było rozróby. Tak jak ktoś wcześniej napisał, większość hai w 21 wieku były na meczach Ruchu i tu chyba problem jest większy. A jak uważasz że osoby które mają tego dość (jest ich większość, wliczając władze klubu i prezydenta) są odklejone to wspierasz wizję Ruchu jako 4 ligowego klubu grającego na Lompy._BiADACZ_ pisze: ↑12 maja 2025, o 00:09Tys to jest dobrze odklejony.kroy pisze: ↑11 maja 2025, o 23:12A może czas na cywilizację? XXI wiek a bydło się rzuca hot dogami i stołami, ganiają się po stadionie jak banda wygłodniałych hienLothar Ślązok pisze: ↑11 maja 2025, o 21:47Niestety Stadion Śląski nie jest przystosowany do meczy podwyższonego ryzyka.
Przynajmniej zaoszczędzimy sobie wstydu a przy okazji trochę kasy na kary i remonty...i mówię tu o wszystkich kibicach, niezależnie od stadionu i przynależności klubowej.
- vinc84
- Kontakt:
Pełne poparcie kroy. U nas niektórzy zatrzymali się na latach 90-tych.
GŮRNY ŚLŮNSK
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Ty zaś myślisz, że tylko w Polsce dzieją się takie rzeczy?kroy pisze: ↑12 maja 2025, o 00:20Jak dla Ciebie takie sytuacje na stadionie są ok to mogę tylko współczuć. I wystarczy sobie porównać sytuację - dziś 750 Lecha na zakazie w Warszawie i jakoś nie było rozróby. Mecze na Narodowym - Puchar Polski, nie było rozróby. Tak jak ktoś wcześniej napisał, większość hai w 21 wieku były na meczach Ruchu i tu chyba problem jest większy. A jak uważasz że osoby które mają tego dość (jest ich większość, wliczając władze klubu i prezydenta) są odklejone to wspierasz wizję Ruchu jako 4 ligowego klubu grającego na Lompy._BiADACZ_ pisze: ↑12 maja 2025, o 00:09Tys to jest dobrze odklejony.kroy pisze: ↑11 maja 2025, o 23:12A może czas na cywilizację? XXI wiek a bydło się rzuca hot dogami i stołami, ganiają się po stadionie jak banda wygłodniałych hienLothar Ślązok pisze: ↑11 maja 2025, o 21:47Niestety Stadion Śląski nie jest przystosowany do meczy podwyższonego ryzyka.

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pewnie się dzieją ale co z tego? Nawet w Polsce już takie sytuacje rzadko się dzieją, że dzieci i kobiety uciekają płyta boiska. Kiedy ostatnio widziałeś mecz w PL albo za granicą gdzie ludzie musieli uciekać po płycie boiska?_BiADACZ_ pisze: ↑12 maja 2025, o 07:52Ty zaś myślisz, że tylko w Polsce dzieją się takie rzeczy?kroy pisze: ↑12 maja 2025, o 00:20Jak dla Ciebie takie sytuacje na stadionie są ok to mogę tylko współczuć. I wystarczy sobie porównać sytuację - dziś 750 Lecha na zakazie w Warszawie i jakoś nie było rozróby. Mecze na Narodowym - Puchar Polski, nie było rozróby. Tak jak ktoś wcześniej napisał, większość hai w 21 wieku były na meczach Ruchu i tu chyba problem jest większy. A jak uważasz że osoby które mają tego dość (jest ich większość, wliczając władze klubu i prezydenta) są odklejone to wspierasz wizję Ruchu jako 4 ligowego klubu grającego na Lompy._BiADACZ_ pisze: ↑12 maja 2025, o 00:09Tys to jest dobrze odklejony.kroy pisze: ↑11 maja 2025, o 23:12A może czas na cywilizację? XXI wiek a bydło się rzuca hot dogami i stołami, ganiają się po stadionie jak banda wygłodniałych hienLothar Ślązok pisze: ↑11 maja 2025, o 21:47Niestety Stadion Śląski nie jest przystosowany do meczy podwyższonego ryzyka.
Czasem ciężko uwierzyć, że w kraju tak rozwiniętym jak Polska żyją ludzie tak zaślepieni nienawiścią, że narażają swoje dzieci w imię jakiegokolwiek klubu piłkarskiego.![]()
Ja rozumiem, że piłka nożna to jest sport i emocje są nieuniknione ale patologię trzeba jasno nazwać i oddzielić od sytuacji akceptowalnych. Mecz z ŁKS to było wydarzenie patologiczne.
- 19Wariat20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kolega Kroy mosz recht! Niszczenie stadionu na kerym sie szpilo to jest mega patologia.
Bo chyba mi żodyn sam niy powiy że nasi dążyli do bitki z żydkami
Na bieżni stoło 5-6 osób z ochrony i tam cza było sie przedostać pod sektory łksu. Jednak dwa psikniecia gazem i wszystkie bohatery wycofka nazot na sektor.
Ktoś sam szkryfloł o latach 90. Ekipa z lot 90 to by tych gwiazdorów przegoniła w 30 sekund
Bo chyba mi żodyn sam niy powiy że nasi dążyli do bitki z żydkami

Na bieżni stoło 5-6 osób z ochrony i tam cza było sie przedostać pod sektory łksu. Jednak dwa psikniecia gazem i wszystkie bohatery wycofka nazot na sektor.
Ktoś sam szkryfloł o latach 90. Ekipa z lot 90 to by tych gwiazdorów przegoniła w 30 sekund

-
- Kontakt:
a to jeśli gdzie indziej też się dzieje to ok. przecież my szczególnie możemy sobie pozwolić na kolejny z rzędu nagłówek rozpierdolu z udziałem Ruchu
-
- Kontakt:
Koniec czasu odbudowy... Nadszedł czas agonii. Widok ewakuacji sektora rodzinnego... Uciekających ludzi z trybuny VIP, którzy de facto już nie wrócili na drugą połowę. Perfekcyjnie rozjebane wszystko łącznie ze stadionem. Po za tym jak można oddzielić trybunę główną od sektora gości jednym płotem i 2 stewardami... Ładnie kogoś na tej ochronie popierdoliło
-
- Kontakt:
straty na SS plus pokrycie kosztow przyszlego stadionu Ruchu - LKS Lodz
walkower 3-0 dla Nas za zepsucie flow przez kibicow LKS - PZPN Warszawa
a tak serio
jesli w kolejnym meczy zobacze Monete zamiast ogrywania mlodych to chyba wyjde z siebie
walkower 3-0 dla Nas za zepsucie flow przez kibicow LKS - PZPN Warszawa
a tak serio
jesli w kolejnym meczy zobacze Monete zamiast ogrywania mlodych to chyba wyjde z siebie
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)