Widzę nawróciłeś się? Ja tak. Nie było łatwo na początku sezonu.HullCityFC pisze: ↑5 gru 2024, o 12:27Jak wygraja PP i awansuja do Ekstraklady to.moga nawet bimber tam lac.
taki Piast jest teraz w dolku i zakladam, ze bylibysmy faworytem.Mavo1920 pisze: ↑5 gru 2024, o 13:52
Nie przesadzajmy. Wiele się moim zdaniem nie zmieni do tego czasu. Bardziej martwią te kartki u nas...
Wydaje mi się, że pora skończyć z tą narracją. Profesjonalny piłkarz na samym starcie rundy, przy obecnych metodach regeneracyjnych nie powinien mieć najmniejszych problemów, żeby rozegrać 3 mecze w ciągu tygodnia. Kwestia tylko wyłącznie odpowiedniego mikrocyklu.
Wierzylem w awans Niedzwiedzia przed sezonem. Po 6 kolejkach przestalem wierzyc. Teraz wierze w awans i PPmaxior pisze: ↑5 gru 2024, o 13:35Widzę nawróciłeś się? Ja tak. Nie było łatwo na początku sezonu.HullCityFC pisze: ↑5 gru 2024, o 12:27Jak wygraja PP i awansuja do Ekstraklady to.moga nawet bimber tam lac.![]()
![]()
I dobrxe byloby wylosowac Legie wowczas.
Nie parował kubek z ciepła, to zwykła herbata nie była. Chyba ze mieli ją do zapicia
wg mnie to jest demagogia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Ejsi87, KamilPøl, kosau, Marciak i 82 gości