Ruch Chorzów - !Gormik Zabrze 16.03.24, sobota 17.30
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - !Gormik Zabrze 16.03.24, sobota 17.30
wjechał jak w masło.
troglodyty jak zwykle zaczynają zadyme tfuu
troglodyty jak zwykle zaczynają zadyme tfuu
- julko20
- Kontakt:
Ale piłka nożna to jest niewdzięczny sport!! Ciśnieniemy cały mecz, strzelamy nieprawidłową bramkę, marnujemy 2-3 sety...
A Górnik? Jak we mgle, dosłownie i w przenośni...jeden przebłysk na koniec meczu i przegrywamy..swoją drogą nasi zawodnicy powinni zachować się lepiej.
Myślę, że jak tak zagramy w drugiej połowie to strzelimy z 2 bramki...byle nie stracić
A Górnik? Jak we mgle, dosłownie i w przenośni...jeden przebłysk na koniec meczu i przegrywamy..swoją drogą nasi zawodnicy powinni zachować się lepiej.
Myślę, że jak tak zagramy w drugiej połowie to strzelimy z 2 bramki...byle nie stracić
Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
- Radvan138
- Kontakt:
Po pierwszej polowie byli my duzo lepsi. Jak zagramy tak w drugiej bez straty i glupich bledow to powinni my te ku*** pojechacjulko20 pisze: ↑16 mar 2024, o 18:32Ale piłka nożna to jest niewdzięczny sport!! Ciśnieniemy cały mecz, strzelamy nieprawidłową bramkę, marnujemy 2-3 sety...
-
- Kontakt:
Szczerze mówiąc nie rozumiem tego. To jest jakieś fatum.
Ekstraklasa błędów i nieskuteczności nie wybacza.
Ekstraklasa błędów i nieskuteczności nie wybacza.
-
- Kontakt:
PANIE BOŻE za co!!! Wierzę że jeszcze odwrócimy losy tego meczu bo gramy naprawdę dobrze
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I znowu przerwa w grze jak dobrze żarło
- Radvan138
- Kontakt:
Dramat. Zamac to w pi***. Stipica to jest amator jednak
-
- Kontakt:
Najlepszym grajkiem ciężko to powiedzieć był Starzyński ,, reszta to chyba dalej miała sraczkę ,, i po derbach , z gówna bata nie ukrecisz ,,,ktoś jeszcze wierzy w utrzymanie w extraklapie tego wozu cyrkowego , ,
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie dla nas ta liga. Jeszcze nie.

- julko20
- Kontakt:
Powinniśmy strzelić 3 bramki!!! Minimum. Górnik zagrał mega słaby mecz, nie oszukujmy się.
Starzyński nie wiem, jakaś blokada
Dadok nie udźwignął tego meczu niestety, a mógł się odgryźć na byłych kolegach...
Stipica...nie miał za dużo roboty, minus za sytuację przy bramce na 1-0 (bardzej zawalili obrońcy którzy zachowali się jak tyczki na treningu), ale z drugiej strony uratował nam stratę drugiej...A strzał tego Japończyka ciężko mi ocenić, musialbym obejrzeć w tv/
Milosz Kozak...sorry ekstraklasa nie jest dla niego, nie dziwię się, że wchodzi tylko z ławki, niby się wydwało, że mocny fizycznie zawodnik, walczak, idealny na Ekstraklase, ale psycha chyba nie siedzi.
Novothny mega, mega plus... Chłop zagral końcówkę, a pokazał się jakby w Ruchu grał już kilka dobrych lat... Jak gra tak rewelacyjne glową to ja się dziwię dlaczego tylko gra ogony, wytlumaczy mi ktoś?!?!? i jeszcze wyższy od Szczepana!
PLUS dla Ultrasów, za super oprawę!!!
Wielka pogarda dla "kibiców" kotrzy wychodzą w 82 minucie!!! To jest Święto, niektórzy sobie niezdają sprawy ile człowiek czekał na taki kolejny mecz...i ile znowu poczeka??
Tyle na gorąco, muszę ochłonnąć i obejrzeć skrót w C+.
Dziękuję Ci Boże, że jestem NIEBIESKI!! NA DOBRE I NA ZŁE!!!
Starzyński nie wiem, jakaś blokada

Dadok nie udźwignął tego meczu niestety, a mógł się odgryźć na byłych kolegach...
Stipica...nie miał za dużo roboty, minus za sytuację przy bramce na 1-0 (bardzej zawalili obrońcy którzy zachowali się jak tyczki na treningu), ale z drugiej strony uratował nam stratę drugiej...A strzał tego Japończyka ciężko mi ocenić, musialbym obejrzeć w tv/
Milosz Kozak...sorry ekstraklasa nie jest dla niego, nie dziwię się, że wchodzi tylko z ławki, niby się wydwało, że mocny fizycznie zawodnik, walczak, idealny na Ekstraklase, ale psycha chyba nie siedzi.
Novothny mega, mega plus... Chłop zagral końcówkę, a pokazał się jakby w Ruchu grał już kilka dobrych lat... Jak gra tak rewelacyjne glową to ja się dziwię dlaczego tylko gra ogony, wytlumaczy mi ktoś?!?!? i jeszcze wyższy od Szczepana!
PLUS dla Ultrasów, za super oprawę!!!
Wielka pogarda dla "kibiców" kotrzy wychodzą w 82 minucie!!! To jest Święto, niektórzy sobie niezdają sprawy ile człowiek czekał na taki kolejny mecz...i ile znowu poczeka??
Tyle na gorąco, muszę ochłonnąć i obejrzeć skrót w C+.
Dziękuję Ci Boże, że jestem NIEBIESKI!! NA DOBRE I NA ZŁE!!!
Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
-
- Kontakt:
ku***...Gramy za***ista piłke, a wyników brak...
Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Kontakt:
Fto stowio te reklamy koło kornerem?
A trampkarze tyz chyba spali...
Jescze 9 szpilow...
A trampkarze tyz chyba spali...
Jescze 9 szpilow...
-
- Kontakt:
Czy to byly dwa strzaly dwie bramki?
Ten Stiplica coraz mniej mi sie podoba
Podobnie jak fakt zerowego zagrozenia z wolnych/roznych
Ps o co chodzinz ta nie uznana bramka? Spalony byl?
Ten Stiplica coraz mniej mi sie podoba
Podobnie jak fakt zerowego zagrozenia z wolnych/roznych
Ps o co chodzinz ta nie uznana bramka? Spalony byl?
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- julko20
- Kontakt:
Faul był wcześniej... i niestety słuszny.
na fb już się zaczyna...
"Kozak tragiczny, Szczepan przez 90 minut nic nie pokazał, Novotny wchodzi na parę minut strzela bramkę i 4 celne strzały, i mecz po raz kolejny przegrany.."
Fakt gramy dobrze, a punktow nie ma...
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: