RUCH-CRACOVIA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Goliat

#271 Post autor: Goliat » 28 mar 2004, o 17:04

Zdjęć nie mom, ktoś przedemną co siedzioł robił non stop foty ale to boł chyba jakiś krakus, ale wyglądało to za***iście, 100 x szacunek dla NU i wszystkich zaangażowanych w oprawe. Wielkie brawa!!!!

Acid
Kontakt:

#272 Post autor: Acid » 28 mar 2004, o 17:08

........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........

Bolek
Kontakt:

#273 Post autor: Bolek » 28 mar 2004, o 17:22

musze ,przyznac ,ze ta kartoniada nie wyszla az tak zle
Ostatnio zmieniony 28 mar 2004, o 21:37 przez Bolek, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Bolek
Kontakt:

#274 Post autor: Bolek » 28 mar 2004, o 17:47

Obrazek
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

reden
Kontakt:

#275 Post autor: reden » 28 mar 2004, o 18:38

Na http://www.hajduki2004.republika.pl/ w dziale "Fusbal i inksze..." som zdjyncia ze szpilu.

Zaś sie zmiynioł adres na moja zajta.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#276 Post autor: Goscioo » 28 mar 2004, o 18:56

jeszcze odemnie duza pochwala dla naszych Ultrasow, respect.
Co do meczu zdenerwowala mnie tylko sytuacja przy kasach, nie szlo sie dopchac po bileta, co do gry naszych to tez bez zastrzezen, bo widac bylo ze nikt nie odpuszczal i kazdy walczyl na 110%, szkoda tylko niewykorzystanych setek, pozdRo.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#277 Post autor: radzion » 28 mar 2004, o 22:21

kurde nawet dosyc fajnie wyszla ta kartoniada, myslolch ze gorzej wyjdzie!!
jak na 1 naszo kartoniada to bylo ok!w koncu czlowiek na bledach sie uczy!teroz przynajmniej wiemy co i ajk nalezy zrobic

Goliat

#278 Post autor: Goliat » 28 mar 2004, o 23:24

Radzion, już nie być taki skromny, było super, co nie znaczy że nie da sie nic poprawić, ludziska początkowo mało zorganizowani, i nie pozajmowali wszystkich miejsc, ale po chwili pochytali. Zresztą na zdjęciach widać efekt!! Oby tak dalej. Aż sie zmobilizuja i do ciepna coś na oprawa na dniach. Pozdro!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#279 Post autor: wolfik » 28 mar 2004, o 23:29

A mi tam sie meczykj podobal, juz dawno nie widzialem takiego zaangazowania, choc w koncowce chopaki bronili juz remisu. Nawet obrona juz nie popelniala tylu bledow (chyba bedzie trzeba przeprosic Mosóra :D ). Ćwielong tez sie bardzo fajnie zaprezentowal. Tylko ten Loch, dobrze ze zostal zmieniony w przerwie, bo az zal bylo patrzec jak chlopak na boisku meczy. Szkoda tylko ze murawa byla w takim stanie bo moglibysmy ogladac calkiem niezly meczyk.

Co do oprawy to była super i ch** z tym ze przez race mialem cala kurtke z jakiegos popiolu i w doma dostalem porzadny opieprz. Kartoniada nie wyszla az tak zle, choc flagi ja troche zaslonily. A ludzi bylo duzo wiecej niz 3 tys.

A tu dwa wolne cytaty z forum Cracovii
Muszę przyznać, że byłem zbudowany kilkoma rzeczami:
- pomimo tego, że Ruszek grał kiszkę to parę razy obie strony zadarły dzioba "Niebieeeeeeescy" że ciary mi poszły - niezłe to mają,
- młyn Ruchu to nie jest tylko zagęszczenie w jednym miejscu, ale grupa chętnych do kibicowania i darcia się na cały regulator - duży +
- pomimo tego, że dawaliśmy się dość łatwo namierzać tubylcom, to nie było na nas ataków - ciekawe jak u nas np. wyglądałby gostek siadający na Dużej Trybunie w czapeczce /R\ - niestety chyba długo by nie pożył...
- flaga anty PZPN - czyli jest jakaś solidarność kibiców

Ogólnie - duży szacunek dla Chorzowian
Wspaniała chorzowska trybuna starego typu z wygodnymi krzesełkami, chyba nigdzie indziej już takiej nie ma. Wczoraj spełniła swoje zadanie na tym zimnie i deszczu ze śniegiem. ;-) I tak jak napisał klaros, duży szacunek dla przeciwnika i jego kibiców. Momentami ogłuszający doping "niebiescy!!", ale kiedy nasi faulowali to równie głośne skandowanie "gorole!!", ale niedaleko za naszym prezesem siedział na trybunie facet w biało-czerwonej czapeczce Cracovii... bez najmniejszego problemu. Pełna kultura.

Wiking Eryk

#280 Post autor: Wiking Eryk » 29 mar 2004, o 01:20

Oprawa w pyte!!! :D

Pozdro dla Znajomych/Ziomali!!!! i dla nie znajomych (jeszcze nei ziomali) tez :P

:pijaki:

WOJTEKK

#281 Post autor: WOJTEKK » 29 mar 2004, o 08:20

stałem na 10 i wygladało to super,gdyby tylko nie ten snieg w pewnych momentach mocno padajacy i ciut ciemniej efekt byłby jeszcze lepszy.Dawno nie widziałem takiego zaangazowania naszych graczy gdyby jeszcze te 100 wykorzystał Mario,ale gramy dalej i z taka gra jestem spokojny o wyniki oby tylko sił starczyło i zeby dalej sie tak wyniki innych druzyn przedstawiały

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#282 Post autor: gerhat » 29 mar 2004, o 09:45

Poraz kolejny Śrutwa udowodnił że jego miejsce jest na 10 w NU lub PF albo obojętnie gdzie ale nie w polu karnym.
Ktoś go usprawiedliwia że jeden mecz przecież moze mu nie wyjść, racja jeden mecz tak, ale nie 3 lata.
Ktoś pisze, że mimo to był najlepszy na bosiku bo się znalazł w tych sytuacjach, a kto się miał znaleźć jak juz przed sezonem Wyrobek powiedział że drużyna gra na niego, kto? Loch który był ustawiony w pomocy? Cwieląg, któremu nie ma kto odegrać?
Zgodziłbym się z tym zdaniem gdyby idol Śrutwa przebiegł z piłką 40m mijając trzech przeciwników, oddając niecelny strzał, akcja byłaby jego zasługą, ale facet dostał 4 tace (ta wrzutka na głowe Bartosa to taca jakich mało) i w kazdej wykazał się brakiem refleksu, szybkości i sprytu.
I jeszcze ten Wyrobek, który w wypowiedzi pomeczowej pierwsze co robi to usprawiedliwia Śrutwę. Rozumiem zaślepiongo fana, ale trener z jajami czgos takiego nie robi.
Poza tym brawa dla wszystkich za dobre widowisko pomimo niesprzyjającej aury.

ps
oprawa super, tylko fana white power to opowieść z innej bajki, nie wiem kto to wywiesza, ale chyba jest zdrowo pier.....

Gość

#283 Post autor: Gość » 29 mar 2004, o 10:29

gerhat pisze: ps
oprawa super, tylko fana white power to opowieść z innej bajki, nie wiem kto to wywiesza, ale chyba jest zdrowo pier.....

ja wywieszam a co ?? niepodoba sie to sie nie patrz a nie wkurwiaj ludzi takimi textami !!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#284 Post autor: gerhat » 29 mar 2004, o 11:38

bezdomny88 - nie podoba Ci się co piszę to nie czytaj, a tym bardziej nie odpowiadaj.
Ruch i rasizm to mieszanie miodu z gównem. Gratuluję jadłospisu.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#285 Post autor: vahanara » 29 mar 2004, o 11:44

Zgadzam się z Gerhatem. Wielki szacunek dla Mariusza ale nam potrzeba napastników "z życiem". Zespół ewidentnie ustawiony pod Śrutwę, wszyscy go szukają, wykładają piłkę a on wykłada się...

Bezdomny - no comments, żenada...

ODPOWIEDZ