Sezon 2015/2016
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2015/2016
ja sie spodziewalem wiecej po tym FK Sarajewo, chociaz zawsze mi sie wydawalo ze to Zeljeznicar jest mocniejszy.
-
- Kontakt:
trzeba przyznać, że amikorze zagrali dobrą piłe. Za bardzo nie szarpali, grali swoje, konsekwentnie i na spokoju wciśli dwie bramy. Na tym etapie eliminacji i sezonu jako takiego pokazali wyższość.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Duszello
- Kontakt:
jeszcze zauważ se że Skorża musioł już w 1 połowie zrobic 2 zmiany a wchodzacy zawodnicy nie byli gorsi od schodzacych ( Linetty i Kownacki ). Mocno ławka to podstawa chcąc grać w europie. Nom tego ostatnio zabrakło.scaneRboy pisze:trzeba przyznać, że amikorze zagrali dobrą piłe. Za bardzo nie szarpali, grali swoje, konsekwentnie i na spokoju wciśli dwie bramy. Na tym etapie eliminacji i sezonu jako takiego pokazali wyższość.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobry mecz pyr , dokładnie kadra szeroka jest w czym wybierać no może Dudka tam trochę odstaje, co do Sarajewa kilku graczy z potencjałem ale jako zespół słabizna.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawo konferencja na żywo. Analiza poprzedniego sezono pod względem finansowym, marketingowym itd.
http://ekstraklasa.tv/ile-zarabiaja-klu ... e1wdf#play
http://ekstraklasa.tv/ile-zarabiaja-klu ... e1wdf#play
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I wymiana zdań między nim, a Bońkiem.Stanowski pisze:Patrząc na raport EY, Ruch Chorzów jest całkowitym bankrutem i pytanie, czy wywróci się w tym sezonie, w przyszłym, czy za dwa lata.
Stanowski pisze:Ruch w zasadzie wysprzedał już przychody z praw telewizyjnych, które dopiero za jakiś czas miałby otrzymać.
Boniek pisze:zamiast tworzyć pewne teorie, proponuje zadzwonić do pana Saksa.sam jestem ciekawy, co odpowie-))
Stanowski pisze:Spokojnie, nie muszę dzwonić. Przegadałem z nim dwie godziny face to face.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
- Radvan138
- Kontakt:
Tej ku***e przydol by sie srogi wp***dol
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Czy za pięć lub dziesięć ale na pewno za 100 lat.

-
- Kontakt:
Stanowski to idiota. To nawet nie dziennikarz a zwykły celebryta, który tytułuje się dziennikarzem..
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chodzi o to, że pisze o nas? Czy że pisze o nas źle? Czy o to, że pisze prawdę?
historiaruchu.pl
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niech się lepiej pogada z Tomczykiewiczem czy z panem Podsiadło oni mu wszystko wytłumacząZYGa91 pisze:I wymiana zdań między nim, a Bońkiem.Stanowski pisze:Patrząc na raport EY, Ruch Chorzów jest całkowitym bankrutem i pytanie, czy wywróci się w tym sezonie, w przyszłym, czy za dwa lata.Stanowski pisze:Ruch w zasadzie wysprzedał już przychody z praw telewizyjnych, które dopiero za jakiś czas miałby otrzymać.Boniek pisze:zamiast tworzyć pewne teorie, proponuje zadzwonić do pana Saksa.sam jestem ciekawy, co odpowie-))Stanowski pisze:Spokojnie, nie muszę dzwonić. Przegadałem z nim dwie godziny face to face.

-
- Kontakt:
Z tym tylko, że musi się pospieszyć, bo Tomczykiewicz już się spakował, a Podsiadło dopiero zaczyna…Ozor pisze:niech się lepiej pogada z Tomczykiewiczem czy z panem Podsiadło oni mu wszystko wytłumacząZYGa91 pisze:I wymiana zdań między nim, a Bońkiem.Stanowski pisze:Patrząc na raport EY, Ruch Chorzów jest całkowitym bankrutem i pytanie, czy wywróci się w tym sezonie, w przyszłym, czy za dwa lata.Stanowski pisze:Ruch w zasadzie wysprzedał już przychody z praw telewizyjnych, które dopiero za jakiś czas miałby otrzymać.Boniek pisze:zamiast tworzyć pewne teorie, proponuje zadzwonić do pana Saksa.sam jestem ciekawy, co odpowie-))Stanowski pisze:Spokojnie, nie muszę dzwonić. Przegadałem z nim dwie godziny face to face.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niewiele to w sumie zmienia ale nowa władza będzie się tak samo chciała ogrzać w blasku oddawanego SŚ - może być z nami jak z Grecją nie dają nam upaść ,przynajmniej przez jakiś czas.
- karol fryna
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
juz niy jedyn stanowski nom wrozol rychly koniec !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zwykły ciul i tyleZYGa91 pisze:I wymiana zdań między nim, a Bońkiem.Stanowski pisze:Patrząc na raport EY, Ruch Chorzów jest całkowitym bankrutem i pytanie, czy wywróci się w tym sezonie, w przyszłym, czy za dwa lata.Stanowski pisze:Ruch w zasadzie wysprzedał już przychody z praw telewizyjnych, które dopiero za jakiś czas miałby otrzymać.Boniek pisze:zamiast tworzyć pewne teorie, proponuje zadzwonić do pana Saksa.sam jestem ciekawy, co odpowie-))Stanowski pisze:Spokojnie, nie muszę dzwonić. Przegadałem z nim dwie godziny face to face.
Jesteśmy w każdej kategorii w środku stawki, jakby my mieli lecieć to pół ligi by musiało, a na pewno Śląsk, Wisła i szczewa, Korona a nawet Pogoń, Piast, które zarówno zadłużenia jak i współczynnik płynności mają gorszy lub podobny z naszym.
To nie my startujemy do ligi z ujemnymi punktami, ale gnojek zawsze obróci kota ogonem.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke