[9 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 29.10.12; 18:30
- Yego
Re: [9 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 29.10.12; 18:30
Panka to ma u nas kontrakt do czerwca 2015, o ja pieerdole!
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Zgadzam się z przedmówcą nt Straki. Może i miewał gorsze mecze ale za Waldka jak był zdrowy zawsze byl pewniakiem. Najpierw świetny sezon w parze z Baranem, potem z Maliną. Ktos tu napisał, że słaby technicznie - nie zgadzam się. Gabor właśnie świetnie się obracał z piłką będąc tyłem do braki i dobrze przechodził z obrony do ataku. Pozatym świetnie potrafił rozrzucać piłkę na boki i przerzucać szybko ciężar gry. Grał zawsze lekko przed partnerem w środku pomocy ale nie był nigdy typowym ofensywnym pomocnikiem. Kiedy trzeba było poszedł do przodu, zawsze wspomomagał drużynę w obronie. Zauważcie, że to już chyba ostatni piłkarz, który ostał się po Duszanie, to że już u nas cztery lata świadczy o tym , ze nie jest słabym piłkarzem
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Z Pankom to tyz jest dziwno akcja w Widzewie pokazywol klasa i ciagnal gra druzyny bardzo fajnie u nos runda w polowie a on jeszcze nic nie pokozol, zdaje mi sie ze trza dotrwac do konca rundy a potym Zielinski cos z tego ulozy.
Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
Dajcie Pance czas. Myślę że dopiero wiosną pokaże prawdziwe oblicze
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Wydaje mi się ,że to nie była pozycja dla PAnki.
podsumowując: z tego remisu jestem zadowolony (w miarę), na pewno jest to inny remis niż ostatnie 0:0, gdzie mieliśmy zdecydowanie większą przewagę.
PS. widzę, ze jak niektórym napluć w twarz to i tak powiedzą że deszcz pada. Dżizus, co za społeczeństwo...
podsumowując: z tego remisu jestem zadowolony (w miarę), na pewno jest to inny remis niż ostatnie 0:0, gdzie mieliśmy zdecydowanie większą przewagę.
PS. widzę, ze jak niektórym napluć w twarz to i tak powiedzą że deszcz pada. Dżizus, co za społeczeństwo...

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- radzion
- Kontakt:
Harpo - to jaka jest pozycja dla Panki? - jesli nie srodek pomocy
-
- Kontakt:
panowie, już po derbach. Przed nami nowe derby. Niech jeden "kumaty" (ten co zawsze) założy odpowiedni temat. Tam też można dyskutować o Pance i np. o Piechu, ktory być może zagra w Gliwicach
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na szpicy za Piecharadzion pisze:Harpo - to jaka jest pozycja dla Panki? - jesli nie srodek pomocy
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
ruchfans pisze:Zgadzam się z przedmówcą nt Straki. Może i miewał gorsze mecze ale za Waldka jak był zdrowy zawsze byl pewniakiem. Najpierw świetny sezon w parze z Baranem, potem z Maliną. Ktos tu napisał, że słaby technicznie - nie zgadzam się. Gabor właśnie świetnie się obracał z piłką będąc tyłem do braki i dobrze przechodził z obrony do ataku. Pozatym świetnie potrafił rozrzucać piłkę na boki i przerzucać szybko ciężar gry. Grał zawsze lekko przed partnerem w środku pomocy ale nie był nigdy typowym ofensywnym pomocnikiem. Kiedy trzeba było poszedł do przodu, zawsze wspomomagał drużynę w obronie. Zauważcie, że to już chyba ostatni piłkarz, który ostał się po Duszanie, to że już u nas cztery lata świadczy o tym , ze nie jest słabym piłkarzem

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
radzion pisze:S_Klimzowiec pisze:miało być wydzielone wejscie na prostą oraz na młyn+łuk a ludzie kupujący bilety na młyn uciekli na prostą, jeśli klub dostanie kare za stanie na schodach to ich winaludzie po prostu nie miescili sie na sektorach nr 6 i 7
dlatego juz dawno powinny byc zrobione zamkniete przejscia miedzy sektorami, siedzisz - stoisz tam kas bilet kupiol,
ja pi***ole i tys kiedys robiol oprawy na Ruchu a tera takie ciusltwa piszesz , chyba zes robota na komendzie dostol i ci poszlo na glowa
KS RUCH CHORZOW
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
To je rzeczywiscie prowda, juz nie chodzi mi o miejsce na stolkach ale przynajmniej o sektor, stojcie na sektorze na kiery mocie bilet a nie zeby to wygladalo jak zawsze i tera nawet jak bylo wszystkie bilety wykupione a 9 pusto...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
- SODA
tak czasy się zmieniają a ludzie tym bardziejOjTi pisze:radzion pisze:S_Klimzowiec pisze:miało być wydzielone wejscie na prostą oraz na młyn+łuk a ludzie kupujący bilety na młyn uciekli na prostą, jeśli klub dostanie kare za stanie na schodach to ich winaludzie po prostu nie miescili sie na sektorach nr 6 i 7
dlatego juz dawno powinny byc zrobione zamkniete przejscia miedzy sektorami, siedzisz - stoisz tam kas bilet kupiol,
ja pi***ole i tys kiedys robiol oprawy na Ruchu a tera takie ciusltwa piszesz , chyba zes robota na komendzie dostol i ci poszlo na glowa
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
pod względem ultras jest to jest bardzo dobre rozwiązanie. ludzie kupują tańsze bilety na młyn, a mimo to uciekają na droższe sektory. Chcesz taniej to chodź i daj z siebie więcej i spiewaj w młynie.OjTi pisze:radzion pisze:S_Klimzowiec pisze:miało być wydzielone wejscie na prostą oraz na młyn+łuk a ludzie kupujący bilety na młyn uciekli na prostą, jeśli klub dostanie kare za stanie na schodach to ich winaludzie po prostu nie miescili sie na sektorach nr 6 i 7
za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
Dramatem kolego to była gra (a raczej jej brak) co poniektórych piłkarzy, dramatem jest nasz stadion, dramatem była forma protestu (pierwsze 15 minut bez dopingu), dramatem jest to, że najgłośniej wychodzi: je*** żaboli... a jak leci hymn na początku to nikt z tych najgłośniej "jebiących żaboli" gęby nie otworzy...bluefil pisze:Jak tu szacowac frekwencje na Ruchu, skoro nawet teraz jak wszystkie bilety byly sprzedane, to znow wygladalo na 5tys, bo czesc sektorow byla pusta. O dopingu nie chce nawet mowic. Na takim meczy ludzie dlubia slonecznik, rzucaja sniezkami i gadaja ze soba zamiast dopingowac. Dramt!!!!!
A to, że ktoś stanie nie na swoim sektorze? Już bez przesady...
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Hymn powiadasz ? Osobiście wolę dłubać słonecznik i popijać wodę niegazowaną 0,4 za 5 zł niż to discopolo śpiewać. Co do reszty to prawie się zgadzam.sebaro pisze:Dramatem kolego to była gra (a raczej jej brak) co poniektórych piłkarzy, dramatem jest nasz stadion, dramatem była forma protestu (pierwsze 15 minut bez dopingu), dramatem jest to, że najgłośniej wychodzi: je*** żaboli... a jak leci hymn na początku to nikt z tych najgłośniej "jebiących żaboli" gęby nie otworzy...bluefil pisze:Jak tu szacowac frekwencje na Ruchu, skoro nawet teraz jak wszystkie bilety byly sprzedane, to znow wygladalo na 5tys, bo czesc sektorow byla pusta. O dopingu nie chce nawet mowic. Na takim meczy ludzie dlubia slonecznik, rzucaja sniezkami i gadaja ze soba zamiast dopingowac. Dramt!!!!!
A to, że ktoś stanie nie na swoim sektorze? Już bez przesady...
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!