[2 kolejka] Widzew Łódź - Ruch Chorzów 25.08.12 godz. 15:45
-
- Kontakt:
Re: [2 kolejka] Widzew Łódź - Ruch Chorzów 25.08.12 godz. 15
OJ TOMCIU!!!!!! TY JESTEŚ TRENER JAK Z KOZIEJ DUPY KLARNET
- 19krz20
- Kontakt:
wiysz szalik rzecz swiynto.... a na tych patalachow mi szkoda slow a co dopiero szala pozdRo
-
- Kontakt:
Jasne... rzecz święta . Mieszkając w szczewskiej dzielnicy coś o tym wiem.19krz20 pisze:wiysz szalik rzecz swiynto.... a na tych patalachow mi szkoda slow a co dopiero szala pozdRo
Ale ani nie jest stracony , ani oddany wrogowi tylko zawisł na Cichej w "szczytnym" celu .
Zresztą jakoś nie miałem w aucie prześcieradła

K...a mać Chorzów grać !
Ostatnio zmieniony 25 sie 2012, o 23:44 przez Gerges, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:

- 19krz20
- Kontakt:
no ja wszyscy my sa wkurwieni i to jest fakt a co bydzie dalij ciynzko pedziec ale czeko nos ciynzki sezon to jest pewne ALE PRZETRWOMY WSZYSTKO!!
-
W Breslau bydzie porażka,. To, że grajom w osłabieniu to nic nie znaczy , My som najsłabsi w lidzie. Mom nadzieja że bydzie niy za wysoko porażka. Może zacznymy dopiero u siebie punktować, a może i niy.
- hanys1979
- Kontakt:
niy ma zle momy statystyka wznosząco
5-0 potym 4-0 tera 2-0
idzie nom coroz lepi 

Mein Vaterland Ist Oberschlesien !!!!
-
- Kontakt:
Naszym kopaczom powinni pokozać wczorajszy mecz Cracovi ze Stomilem. Chopcy ze Stomilu choć skazani na pożarcie gryźli trowa w Krakowie, zapier... do 95 minuty i nie było dla nich straconych piłek. A nasi wyszli na boisko potruchtać i myśleli że Widzew do im punkty jak na wiosna. Przegrywając 0-1 powinno się grać do przodu, a nasi tradycyjnie w kożdej akcji 6 podań między obrońcami przed własnym polem karnym, a jak podchodził Widzewiak to jeszcze podanie do Peskowica. Ogólnie gra bez jaj, poprostu ŻENADA i to w meczu w którym mieli się zrechabilitować za poprzednio porażka. A karny i czerwone kartki to była dywersja! Z taką dyspozycjo przegrali by my z większością drużyn pierwszoligowych (z Polonią B. byłby może remis) i połową drugoligowych. Szczęśliwe zwycięstwo na Pelikanie to dobitnie potwierdzo.
-
- Kontakt:
forma przidzie ale nie z tym trenerym.Zielinskiego cza bylo brac,jest wolny
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
naszym możesz puszczać non stop ten mecz to dalej będzie kaszana jedni tam są zarobieni i maja w planach emerytra muszą sie szanować potruchtać cos wciepać do przodu i leci tak sie nie da cza zapier...Lothar Ślązok pisze:Naszym kopaczom powinni pokozać wczorajszy mecz Cracovi ze Stomilem. Chopcy ze Stomilu choć skazani na pożarcie gryźli trowa w Krakowie, zapier... do 95 minuty i nie było dla nich straconych piłek. A nasi wyszli na boisko potruchtać i myśleli że Widzew do im punkty jak na wiosna. Przegrywając 0-1 powinno się grać do przodu, a nasi tradycyjnie w kożdej akcji 6 podań między obrońcami przed własnym polem karnym, a jak podchodził Widzewiak to jeszcze podanie do Peskowica. Ogólnie gra bez jaj, poprostu ŻENADA i to w meczu w którym mieli się zrechabilitować za poprzednio porażka. A karny i czerwone kartki to była dywersja! Z taką dyspozycjo przegrali by my z większością drużyn pierwszoligowych (z Polonią B. byłby może remis) i połową drugoligowych. Szczęśliwe zwycięstwo na Pelikanie to dobitnie potwierdzo.
-
- Kontakt:
chorzowski_rsl pisze:forma przidzie ale nie z tym trenerym.Zielinskiego cza bylo brac,jest wolny
Dokładnie. Z całym szacunkiem dla Tomasza ale to nie jego rola!!!
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
- Kontakt:
a jo wom godom ze lone grajom tak jak w zeszlym sezonie ino roznica polego na tym ze wtedy co kopli bal to byl tor....... PS. panie kapitanie Malinowski - zenada, zenada i kpiny
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Q...a panowie spokojnie . nie zmieniajmy trenera, nie zmieniajmy calego skladu po 2 kolejkach!!!!!. wczoraj ogladolech statystyki ostanich 2 sezonów sierpien zawsze mielismy slaby (Ruch TV) .A moze gorąco nom nie sluzy?. To wlasnie my teraz powinnismy pokozac naszo sila i chec pomocy pilkarzom w trudnej chwili. Jo wiem ze na ostanie mecze nie do sie patrzec a porazki jadna po drugiej bardzo nos bolą. Powiem tylko jedna zecz i to nie na usprawiedliwienie pilkarzy, tylko tako moja sugestia z meczu z Widzewem , Gdyby Arek podol do Zienia . gdyby Arek wykorzystol drugo sytuacja, po pieknej akcji zespolu i podaniu Diokica , bylo by 2;0 i po meczu nikt by nie wytykol slabej gry wszystkim po kolei. POMOZMY!!! PILKARZOM WE WROCLAWIU . TO MY!!! MUSZYMY TEROZ POKOZAC SILA!!!! POMOZMY! NASZYM WSTAC Z KOLAN . WSZYSCY DO WROCLAWIA. Muszymy wszyscy razem caly Ruch pilkarze, dzialacze ,a przede wszystkim my KIBICE wstac z kolan po tym nokdaunie , to nie koniec walki to niy nokaut.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tadeus ale KIBICE nie byli i nie są na kolanach sprawa dotyczy piłkarzy ,trenerów ewentualnie zarządu klubu
- andRew1920
- Kontakt:
Ja mam pytanie.Już pare razy czytałem że domagacie się Zielinskiego na trenera bo jest wolny.Czy to chodzi o Zielinskiego tego legioniste?
Bo jeśli tak to mam kolejne pytanie.Czym on sobie zapracował na choćby wymienianie jego osoby wśród potencjalnych następców Tomasza W.?
Bo jeśli tak to mam kolejne pytanie.Czym on sobie zapracował na choćby wymienianie jego osoby wśród potencjalnych następców Tomasza W.?

Hej Ruchu nasz, kochany nasz,
nie zawiedź nas, nigdy nie opuścimy Cię,
i pokaż wszystkim, że Cię stać, zaufaj nam,
nie będzie źle
nie zawiedź nas, nigdy nie opuścimy Cię,
i pokaż wszystkim, że Cię stać, zaufaj nam,
nie będzie źle