Stadionu zero , transfery zero , sponsorów zero. wyników zero

Waldkowi ludzi wysprzedali i chcą cuda zeby robił.
tak Ci w tajemnicy powiem, ze nawet Messi jak niy mo super partnerow, to niy wygro som meczumarxks pisze:ten Abott mie nerwuje co to za napastnik co strzelo wielce yno z karnych..?? jak na najlepij zarabiajacego w Ruchu to powinien cos wiecyj pokozac
rozumiesz slowo kibicowanie ??? jestes z druzyna na dobre i zle.......bogas1985 pisze:A z Jaga ich przywitocie brawami.
Przyjdzie nowy do tego bagna i co pokaze? To samo co Fornalik. To co dzieje sie w Ruchu to jest tylko i wylacznie wina zarzadu.WieM pisze:Z meczu na mecz coraz gorzej... Jak tak dalej pójdzie nasz mądry zarząd dojdzie do wniosku, że to wina trenera i pożegnamy się z Fornalikiem.
Nie skonczymy w 1 lidze. Jak spadniemy to czeka nas scenariusz odry wodzislaw. W Ruchu poza $ z canal + i odrobina szmalu z bileów nie ma zadnych wplywow. Spadek z ekstraklasy oznacza koniec Ruchu.bzk pisze:Powiem Wam tyle, że takiego Ruchu mi się już odechciewa oglądać. Wole iść na piwo i nie patrzeć na upadek tej drużyny. Niestety albo się zarząd weźmie do pracy albo niestety skończymy w 1 lidze. Trzeba kogoś kto ma taczkę żeby wywieźć te baby, które nie potrafią przez X lat znaleźć sponsora. Ruch to My a nie Wy zarządzie.
Piłkarze grają jak mogą, niestety mamy naprawdę słabą kadrę do tego bez wypłaty już totalnie olewają grę.
dokładnie ...bzk pisze:Powiem Wam tyle, że takiego Ruchu mi się już odechciewa oglądać. Wole iść na piwo i nie patrzeć na upadek tej drużyny. Niestety albo się zarząd weźmie do pracy albo niestety skończymy w 1 lidze. Trzeba kogoś kto ma taczkę żeby wywieźć te baby, które nie potrafią przez X lat znaleźć sponsora. Ruch to My a nie Wy zarządzie.
Piłkarze grają jak mogą, niestety mamy naprawdę słabą kadrę do tego bez wypłaty już totalnie olewają grę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], kroy i 42 gości