Karnety i bilety w sezonie 2011/2012

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
TomSky
Kontakt:

Re: Karnety i bilety w sezonie 2011/2012

#271 Post autor: TomSky » 22 wrz 2011, o 10:28

no tak sie dziwnie złożyło że nie miałem kiedy wyrobic karty - ja wiem ze pretensje moge miec tylko do siebie ale po to byłem pod stadionem ponad dwie godziny przed meczem zeby ja wyrobic, wyrobiłbym gdyby nie Ci którzy przychodza 45 min i wjebuja sie do kolejki, to juz nie chodzi o mnie tylko o tych własnie pikników którzy stoja w kolejce i widza ze sa frajerami bo przyjda "prawdziwi fanatycy kumaci" i ich wyciulaja, potem sie dziwimy ze na meczu jest 4 tys ludzi,
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#272 Post autor: gerhat » 22 wrz 2011, o 10:36

widac downo na naszym stadionie nie boło kolejek pod kasami, bo ja jak tylko moja pamięć sięgo pamiętom że zawsze jak tylko były kolejki pod kasami to byli tacy co sie wjebywali do kolejki, tak boło tysz w latach 80-tych ;)

Awatar użytkownika
Patrykk

#273 Post autor: Patrykk » 22 wrz 2011, o 11:00

Choć tego nie pochwalam, to w tym przypadku niestety obowiązuje prawo dżungli, do którego zmusza nas klub. Silniejszy i sprytniejszy wejdzie szybciej i wina takiego stanu rzeczy leży tylko i wyłącznie po stronie KLUBU! Jeżeli chodziłoby nas na mecz po 40 tyś, wtedy można byłoby w jakiejś częsci zwalić winę na nas, że przychodzimy na ostatnią chwilę. W przypadku naszego klubu jest to istna kpina, by tę ostatnią już wierną garstkę fanatyków wystawiać na tego typu nerwy. Osoby odpowiedzialne za sposób sprzedaży biletów(Marketing?) powinny zostać oskarżone o działanie na niekorzyść spółki, ponieważ nikt nie wie ile przez tego typu działania tracimy kibiców=biletów=pieniędzy, gdzie w naszym przypadku powinna się liczyć każda złotówka.
Nie ma chyba drugiej takiej firmy gdzie za tego typu uporczywe działanie, bo inaczej tego nazwać nie można, nie wyciąga się żadnych konsekwencji. Banda debili
Oberschlesien Erwache !!!

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#274 Post autor: Kujav » 22 wrz 2011, o 11:12

Patrykk pisze:Choć tego nie pochwalam, to w tym przypadku niestety obowiązuje prawo dżungli, do którego zmusza nas klub. Silniejszy i sprytniejszy wejdzie szybciej i wina takiego stanu rzeczy leży tylko i wyłącznie po stronie KLUBU! Jeżeli chodziłoby nas na mecz po 40 tyś, wtedy można byłoby w jakiejś częsci zwalić winę na nas, że przychodzimy na ostatnią chwilę. W przypadku naszego klubu jest to istna kpina, by tę ostatnią już wierną garstkę fanatyków wystawiać na tego typu nerwy. Osoby odpowiedzialne za sposób sprzedaży biletów(Marketing?) powinny zostać oskarżone o działanie na niekorzyść spółki, ponieważ nikt nie wie ile przez tego typu działania tracimy kibiców=biletów=pieniędzy, gdzie w naszym przypadku powinna się liczyć każda złotówka.
Nie ma chyba drugiej takiej firmy gdzie za tego typu uporczywe działanie, bo inaczej tego nazwać nie można, nie wyciąga się żadnych konsekwencji. Banda debili

Cham i człowiek bez kultury wejdzie prędzej i wina leży wyłącznie po stronie takiego bezmózga.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

TomSky
Kontakt:

#275 Post autor: TomSky » 22 wrz 2011, o 11:18

gerhat - w tamtych czasach wszyscy bylismy bardzie chamscy a teraz my som europejczycy ;-)

Awatar użytkownika
Patrykk

#276 Post autor: Patrykk » 22 wrz 2011, o 11:32

Kujav pisze:Cham i człowiek bez kultury wejdzie prędzej i wina leży wyłącznie po stronie takiego bezmózga.
Zgadza się, tak samo było w kolejkach za komuny, tak samo jest i teraz np. u lekarza, gdzie wiele osób wykorzystuje znajomości.
O ile uzdrowienie slużby zdrowia jest poważnym wyzwaniem i wiele lat minie zanim w normalnych warunkach bedziemy z niej korzystyać, o tyle temat biletów na Ruchu jest do załwatwienia od ręki i ktoś(np. dyrektor z wzrośniętymy okularami do włosów) w koncu powinien za to beknąć.
Co on w ogóle robi w klubie? Skoro zatrudniono go typowo pod operację SS, która zostaje na tę chwilę przesunięta w czasie, to powininni go wywalić, tymbardziej, że w klubie się nie przelewa. Jeżeli nie chcą go wywalić, to niech zajmie się póki co naprawą sytuacji na Cichej. Jeżeli tu przy 5 tysiącach nie mam pomysłu i nie potrafi sobie poradzić, to co on chce osiągnąć na SS???
Fachowiec od siedmiu boleści...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#277 Post autor: gerhat » 22 wrz 2011, o 11:47

Patrykk pisze:
Kujav pisze:Cham i człowiek bez kultury wejdzie prędzej i wina leży wyłącznie po stronie takiego bezmózga.
Zgadza się, tak samo było w kolejkach za komuny, tak samo jest i teraz np. u lekarza, gdzie wiele osób wykorzystuje znajomości.
O ile uzdrowienie slużby zdrowia jest poważnym wyzwaniem i wiele lat minie zanim w normalnych warunkach bedziemy z niej korzystyać, o tyle temat biletów na Ruchu jest do załwatwienia od ręki i ktoś(np. dyrektor z wzrośniętymy okularami do włosów) w koncu powinien za to beknąć.
Co on w ogóle robi w klubie? Skoro zatrudniono go typowo pod operację SS, która zostaje na tę chwilę przesunięta w czasie, to powininni go wywalić, tymbardziej, że w klubie się nie przelewa. Jeżeli nie chcą go wywalić, to niech zajmie się póki co naprawą sytuacji na Cichej. Jeżeli tu przy 5 tysiącach nie mam pomysłu i nie potrafi sobie poradzić, to co on chce osiągnąć na SS???
Fachowiec od siedmiu boleści...

prześlij mi swoje namiary, mom trocha znajomości w klubie i postarom Ci sie zalatwić spoleczny etat kapo, na najbliższxym szpilu dostaniesz kij i bydziesz mógł ciulac przed kasom wszystkich co sie do kolejeki wepiajom, tym sposobem zarówno klub odkupi swoje winy w tem wzgledzie i ty budzisz zadowlon. Jawohl?

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#278 Post autor: Kotlet » 22 wrz 2011, o 11:59

pejter pisze:
Kotlet pisze:Ja pomimo naładowania nie przeszłem prze bramke - musiałem pokazać papierek
przy wejściu na "10" bramka wogole była otwarta, bo nic nie wyświetlała! Wpuszczali każdego, a potem trza było papierek pokazać. Ja i moja nie mieliśmy, a i tak nas puścili. A co do poniektórych się czepiali, że nie mają i nie wejdą. Chore :/
Ja wchodziłem na 10 od hali i bramki normalnie działały

Awatar użytkownika
Patrykk

#279 Post autor: Patrykk » 22 wrz 2011, o 12:09

gerhat pisze:prześlij mi swoje namiary, mom trocha znajomości w klubie i postarom Ci sie zalatwić spoleczny etat kapo, na najbliższxym szpilu dostaniesz kij i bydziesz mógł ciulac przed kasom wszystkich co sie do kolejeki wepiajom, tym sposobem zarówno klub odkupi swoje winy w tem wzgledzie i ty budzisz zadowlon. Jawohl?
I jak zwykle naczelny pajac forum zwany gerhatem musi wdupić swoje 3 grosze. Żadnego racjonalnego argumentu, oskarżenie w moją stronę z dupy wzięte, byle by coś napisać, byle pozostałe małpki z twojej strony barykady forum zapiały z zachwytu że dowalono "naziolowi". Czasami mam wrażenie, że siedzisz tu cały dzień by się dowartościować wpisując podobne pierdy, gdy nie ma innego tematu. Często piszesz z sensem, jedank równie często potrafisz zabłysnąć czymś niezwykłym :zakrecony: Rozumie, że jesteś niespełniony w życiu zawodowym i cieszysz się tym, że znalazłeś swoje drugie miesjce pracy. Tu możesz zaimponować części forum, czując się w końcu kimś ważnym, z którego zdaniem w końcu ktos się liczy. Pocieszę cie, w życiu jest wiele innych płaszczyzn gdzie możesz się jeszcze wykazać, wystarczy wyłączyć komputer.
Odbij bolku

Awatar użytkownika
skowRon
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#280 Post autor: skowRon » 22 wrz 2011, o 12:52

Na szpil z Widzewem już teraz idzie doładowywać KK a po szpilu zaś bydzie biadolynie że stoliście 2 godziny w raji i wleźliście na drugo połowa

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#281 Post autor: spyru » 22 wrz 2011, o 14:55

Jak my mamy mieć albo nie mieć kibica, który zraża się do Ruchu po jednym staniu pod kasą, to niech ten kibic idzie w cholere.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

TomSky
Kontakt:

#282 Post autor: TomSky » 22 wrz 2011, o 15:28

spyru pisze:Jak my mamy mieć albo nie mieć kibica, który zraża się do Ruchu po jednym staniu pod kasą, to niech ten kibic idzie w cholere.

jak wszystkich wyslemy w cholere to na stadionie zawsze bedzie 3-5 tys "jedynych wiernych fanatyków"

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#283 Post autor: Ozor » 22 wrz 2011, o 19:13

To chcemy miec wiecej kibiców nawet tych jednorazowych (z nich jest tak samo przychód)czy nie? bo ja sie już w tym wszystkim tracę ,czy zakładamy szkoły na wzór koraniczny i wychowujemy fanatyków potrafiących godzinami stac po bilet a nawet odejsc od kasy z usmiechem gdy ich nie dostaną.
A wiec klub ma wychowywac kibica i przyzwyczajac że pewne rzeczy nie są tak jak w cywilizowanym swiecie czy starac sie dorównac europejskim standardom.
Po mojemu dla biednego liczy sie każdy kto chce zostawic kasę tylko trzeba pieniądze inwestowac a nie tylko przejadac.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#284 Post autor: spyru » 22 wrz 2011, o 19:23

Przeszło 20 lat na Ruch jeżdżę i tylko raz stałem w kolejce dłużej niż 15 minut. Da się? Da się.
Ale najlepiej po klubie jeździć, że mało kas itd. bo przecież kibic Ruchu to panisko i on musi mieć bilet od ręki. Dodam że panisko, które uaktywnia się tylko jak są bilety za free, półfree albo zbliża się mecz z ksg.
Chłopaki załatwili bilety za 5 zł a na stadionie 6 tyś. Takie są fakty. Wstyd !
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#285 Post autor: Ozor » 22 wrz 2011, o 19:33

ale ja tak samo sporo czasu ogladam mecze Ruchu i zapewniam ze nie jestem kibicem za 5zł ale zależy mi na tym aby stadion był jak najbardziej zapełniony-dlatego nie wszystkich mierzę swoją miarką.
Liczba takich ludzi jest mocno ograniczona i na tym klub kapitału nie zrobi.Trzeba szukac innej drogi i wszystko jest dobre co poprawi frekwencję ,zysk i pozytywne zainteresowanie Ruchem.

ODPOWIEDZ