ty mosz majty czyste a na Jadze bedziesz... ale lepi dupc toadamo_R pisze:Szpil jak na Belchatowie, dziś majty pelne jak zawsze jak na Łazienkowskiej, niy ma dwoch chopow i Ruch niy istnieje, ale nawet jak by grol Niedzielan i Straka to moze sraka by byla mniyjszo.Piłkarze Ruchu to "małe ludziki na wielko Legia, Wisła... Lech ( bydzie na TVP) To na dziś i narazie niy ma co liczyc na wiyncyj choć som my viceliderym
Ps. Olali szpil, zero wszystkiego...srom na nich tyz
[12 kolejka] Legia - Ruch, sobota 31.10, godz. 18.30
-
- Kontakt:
RUCH Chorzów Polska
-
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
Szpil identyczny jak na Wisle. Przegrany w szatni tak jak juz bylo pisane.
Dwie bramki po bledach indywidualnych. Przy pierwszej zaj...bal Brzyski przy drogiej Grzyb.
Jo osobiscie wyrozniom Stawarczyka(pomijom juz ta lata) i Janoszke - od jakiegos czasu gra przyzwoicie. Porazka na Legi boli tymbardziej, ze praktycznie z czolowka przegralismy wszystkie szpile: Belchatow, Wisla i teroz Legia, a wcale nie musielismy.
Teroz szpil z Jaga oczywiscie cza go wygrac i potym nie przegrac na Lechu, a bydzie dobrze.
GOWY DO GORY I NA SZPIL W NIEDZIELA!!!
Dwie bramki po bledach indywidualnych. Przy pierwszej zaj...bal Brzyski przy drogiej Grzyb.
Jo osobiscie wyrozniom Stawarczyka(pomijom juz ta lata) i Janoszke - od jakiegos czasu gra przyzwoicie. Porazka na Legi boli tymbardziej, ze praktycznie z czolowka przegralismy wszystkie szpile: Belchatow, Wisla i teroz Legia, a wcale nie musielismy.
Teroz szpil z Jaga oczywiscie cza go wygrac i potym nie przegrac na Lechu, a bydzie dobrze.
GOWY DO GORY I NA SZPIL W NIEDZIELA!!!

GŮRNY ŚLŮNSK
- ryszardczaban
- Kontakt:
Ta porażka może ich tylko wzmocnić i z Jagą 3 punkty,ale pod warunkiem,że Franek i Grosik nie będą mieć za wiela luzu 

Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
-
- Kontakt:
Eh i znów przegrana z klubem, który w zeszłym sezonie był w pierwszej 5. Zobaczymy co pokażą we Wronkach. Mam nadzieje że tu przynajmniej coś zdobędą.
Musimy w końcu wygrać z kimś "lepszym na papierze"
Niestety środek pomocy nie funkcjonował
Znów Niebiescy wyszli zbyt wystraszeni bo grali na dalekim wyjeździe
Do zobaczenia na Jagiellonii
Musimy w końcu wygrać z kimś "lepszym na papierze"
Niestety środek pomocy nie funkcjonował

Znów Niebiescy wyszli zbyt wystraszeni bo grali na dalekim wyjeździe
Do zobaczenia na Jagiellonii
-
Hilwa żes skonczył? bo nikt Ciebie niy rozumie co krykloszSODA's pisze:ty mosz majty czyste a na Jadze bedziesz... ale lepi dupc toadamo_R pisze:Szpil jak na Belchatowie, dziś majty pelne jak zawsze jak na Łazienkowskiej, niy ma dwoch chopow i Ruch niy istnieje, ale nawet jak by grol Niedzielan i Straka to moze sraka by byla mniyjszo.Piłkarze Ruchu to "małe ludziki na wielko Legia, Wisła... Lech ( bydzie na TVP) To na dziś i narazie niy ma co liczyc na wiyncyj choć som my viceliderym
- milanos
- Kontakt:
Głowy do góry. Kiedyś musieliśmy przegrać. I tak jesteśmy na szczycie.
teraz mobilizacja i wszyscy na mecz z Jagą!
jakby ktoś chciał zobaczyć jeszcze raz mecz z Legią to tutaj link:
http://www.ustream.tv/recorded/2462477
teraz mobilizacja i wszyscy na mecz z Jagą!
jakby ktoś chciał zobaczyć jeszcze raz mecz z Legią to tutaj link:
http://www.ustream.tv/recorded/2462477
-
- Kontakt:
ja spoko jo po hilwce a co z .....adamo_R pisze:Hilwa żes skonczył? bo nikt Ciebie niy rozumie co krykloszSODA's pisze:ty mosz majty czyste a na Jadze bedziesz... ale lepi dupc toadamo_R pisze:Szpil jak na Belchatowie, dziś majty pelne jak zawsze jak na Łazienkowskiej, niy ma dwoch chopow i Ruch niy istnieje, ale nawet jak by grol Niedzielan i Straka to moze sraka by byla mniyjszo.Piłkarze Ruchu to "małe ludziki na wielko Legia, Wisła... Lech ( bydzie na TVP) To na dziś i narazie niy ma co liczyc na wiyncyj choć som my viceliderym
RUCH Chorzów Polska
- blue blood
- Kontakt:
"Anginka"totalno porazka,co tyn chop reprezyntuje sobom,jestech rozzalony po porazce jak wszyscy ale co nikiere szpilery do odstrzalu w przerwie zimowyj wzmocniynia w obronie i pomocy i mogymy dalij myslec o 15 MP ,mecz przegrany w szatni to mi przypomino Goloty jak juz w szatni wiy ze przegro tak niy moze byc moze zatrudnic psychologa?,niy wiyszol bych psow na Janoszce dzisioj calkiym przyzwoity szpil,jeszcze pomimo dwoch bram Pilarz reszta ponizyj oczekiwan z Jagom yno zwyciynstwo pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
trzeba pamiyntac ze nasi pilkarze to tyz ino ludzie mogom miec slabszy dziyn(jak sie gro bez 2,3 zawodnikow co decydujom o grze zespolu to w podswiadomosci sie mo,, miynkie nog") myntalnie,technicznie i taktycznie nasi ustympujom czolowce!
a pozatym to te warszawskie gorolskie powietrze nigdy niy sluzy miyszkancom Slonska
a pozatym to te warszawskie gorolskie powietrze nigdy niy sluzy miyszkancom Slonska

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Kontakt:
Ludzie z czym na ta czolowka ligi? przeca wszyscy my wiedzieli ze na Legly idzie przegrac bo prawie wszyscy tam przegrywajom wiync w czym problym wylyz tam bez jakichs kompleksow zagrac na pelny kur... i napewno by to wyglondalo inaczy i za ta poraszka nikt by niy miol pretynsi a tak przegrali my to w szatni bez ambici i bez walki bo jak sie to mo do sytuacji ze dostali my jedna zolto kartka i to jeszcze za faul kerego niy bylo.Pozdro i do niedzieli
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No cóż moze nie kerych to zdziwi, ale znów prawdopodobnie pójda pod prąd, ale moim zdaniem akurat Nowacki w tym meczu pokazał się całkiem nie źle. I widziołech conajmniej kilku chopów co zagrało gorzej, zagrało bez wiary i popełniało głupie błędy.
Byliśmy ewidantnie kulawi, co dobitnie pokazały statystyki w przerwie ile mieli kontaktów skrzydłowi. I wystarczy porównać to z jakim kolwiek meczem w ostatnim czasie. Sobiech to nie jest gracz na szpica raczej, jako jedyny, bo po prostu sobie nie radzi w pojedynkach i to nie tylko na tle Legii, ale także na tle choćby Stali Otwock,
gole moim zdaniem ewidentne nasze błędy, a nie jakieś wypracowane akcje Legii i dlatego tym bardziej żal mi wyniku, bo moim zdaniem dziś była Legia do ogrania.
Kto mnie najbardziej zawiódł, no cóż przedewszystkim Grzybek, słabo grał, zawalił brame, a przede wszystkim nie widać było, że działa motywacyjnie na drużyne, tak jakby pogodzili się z tym, że bez Starki, Niedzielana, Nykiela nie ma co grać
I na koniec żeby nei było, to jest moja ocena tylko i wyłącznie tego meczu i gry zawodników w tym meczu, myśle, że z Jagą zagramy już tak jak nas przyzwyczaili piłkarze.
Byliśmy ewidantnie kulawi, co dobitnie pokazały statystyki w przerwie ile mieli kontaktów skrzydłowi. I wystarczy porównać to z jakim kolwiek meczem w ostatnim czasie. Sobiech to nie jest gracz na szpica raczej, jako jedyny, bo po prostu sobie nie radzi w pojedynkach i to nie tylko na tle Legii, ale także na tle choćby Stali Otwock,
gole moim zdaniem ewidentne nasze błędy, a nie jakieś wypracowane akcje Legii i dlatego tym bardziej żal mi wyniku, bo moim zdaniem dziś była Legia do ogrania.
Kto mnie najbardziej zawiódł, no cóż przedewszystkim Grzybek, słabo grał, zawalił brame, a przede wszystkim nie widać było, że działa motywacyjnie na drużyne, tak jakby pogodzili się z tym, że bez Starki, Niedzielana, Nykiela nie ma co grać
I na koniec żeby nei było, to jest moja ocena tylko i wyłącznie tego meczu i gry zawodników w tym meczu, myśle, że z Jagą zagramy już tak jak nas przyzwyczaili piłkarze.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2009, o 21:54 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Martinezku
- Kontakt:
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda , ale wiadomo było , że w końcu przegrają .
Stawarczyka bym tak nie skreślał - to jak dla mnie bardziej błąd trenera , bo jak taki typowy stoper tj. mało zwrotny , wolny , wysoki ma grać dobre mecze na prawej obronie ?
W sumie na plus Balaz który oddał nasz 1 celny strzał w meczu ( i jedyny ?)
Stawarczyka bym tak nie skreślał - to jak dla mnie bardziej błąd trenera , bo jak taki typowy stoper tj. mało zwrotny , wolny , wysoki ma grać dobre mecze na prawej obronie ?
W sumie na plus Balaz który oddał nasz 1 celny strzał w meczu ( i jedyny ?)
"Uganda? To są jakieś jaja. Albo te inne afrykańskie drużyny, pełętają się tam po buszu, ale w rankingu są przed nami. To jest zabawa! "