Sparingi RUCHU 2009
-
- Kontakt:
Sparing: Ruch Chorzów 3:2 (1:0) Austria II Wiedeń
Bramki dla Ruchu: Nowacki 49', Sobiech 53', Jezierski 70'
Skład Ruchu:
I połowa: Pilarz – Babiarz, Grodzicki, Adamski, Jakubowski – Janoszka, Brzyski, Mizgajski, Nowacki, Brzozowski, Fabusz(30' Sobiech).
II połowa: Pilarz (75’ Struski) – Jakubowski, Adamski, Kieruzel, Babiarz – Brzyski (60' Grzyb), Pulkowski, Mizgajski (60' Baran), Flis, Nowacki (60' Balaż) – Sobiech (60' Jezierski).
Bramki dla Ruchu: Nowacki 49', Sobiech 53', Jezierski 70'
Skład Ruchu:
I połowa: Pilarz – Babiarz, Grodzicki, Adamski, Jakubowski – Janoszka, Brzyski, Mizgajski, Nowacki, Brzozowski, Fabusz(30' Sobiech).
II połowa: Pilarz (75’ Struski) – Jakubowski, Adamski, Kieruzel, Babiarz – Brzyski (60' Grzyb), Pulkowski, Mizgajski (60' Baran), Flis, Nowacki (60' Balaż) – Sobiech (60' Jezierski).
Ostatnio zmieniony 16 lut 2009, o 16:29 przez blue29, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no cieszy że napastnicy strzelają ale te sparingi co graliśmy (z drużynami słabymi, a jednak i tak przegraliśmy 2) to nic nie znaczy że są w formie. Zobaczymy sparing z Dinamem. Te rezerwy Austrii też za mocne nie są więc nie wiem co was cieszy w tym wyniku? byśmy grali z 1 zespołem ale to tylko rezerwy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja myślę że żaden austriak z tych rezerw nie załapał by się do naszej MEsy...marek79 pisze:polowa naszego skladu mialaby problemy zalapac sie do tych rezerw.
To jest 5 zespół 2 ligi austriackiej

No, może trochę przesadziłem, do MEsy by się załapali, ale do naszego I składu na pewno nie.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2009, o 17:27 przez Dantes, łącznie zmieniany 1 raz.
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
http://www.fk-austria.at/NEWS-LISTE.658 ... b6c.0.html 4 foty i odnich skład co groł .. no i pora zdan o tym szpilu ale niestety nie jestech ekspertem w tym jezyku 

- ch-R
-
- Kontakt:
gerhat pisze:byłeś na sparze? że tak lekko osądzasz że mamy cienką obronę?
poprezdnie WDŚ wygraliśmy identycznym wynikiem jak ten sparing 3-2, czy jedynym mottem tych derbów było" cieniutką obronę mamy"?
niektórzy zanim cos tu napiszą powinni wyjść na zewnątrz i ... ulepić bałwana
ulepilem balwana sory mamy dobra obrone

jp na 100%!!! RTS-HKS
- J_Klimzowiec
- Kontakt:
Obrone mamy ciekawą
a szczególnie środek obrony , posiadamy młodych obrońców którzy przy rutyniarzach powini się ograć
o Mecz z Górnikeim jestem spokojny ale o następne
martwia mnie napastnicy , wiadomo derby duża presja kibicow powinni wygrac ale przekonamy sie dopiero wczasie tych mniej waznych meczów na co stac skład Ruchu 

All Cops Are Bastards
-
- Kontakt:
Wracajac do sparingu , nic on nie mowi na temat naszej formy gdyz :
Fabus gral 30 minut , Balaz gral 30 minut , Jezierski gral 30 minut , Sobiech gral 30 minut , Nowacki gral 60 minut , Brzyski gral 60 minut , Pulkowski gral 45 minut , Grzyb gral 30 minut
a ma dokladke Sadlok i Zajac nie grali w ogole ...
Zadne wnioski dla nas z tego nie plyna , dla trenera pewnie wrecz przeciwnie .
Mam nadzieje , ze z Dinamem Bukareszt zrobimy test - mecz juz na powaznie .
Taka generalka przed derbami .
Zreszta wyglada na to , ze trener chcial miec na to spotkanie czolowych zawodnikow wypoczetych .
Fabus gral 30 minut , Balaz gral 30 minut , Jezierski gral 30 minut , Sobiech gral 30 minut , Nowacki gral 60 minut , Brzyski gral 60 minut , Pulkowski gral 45 minut , Grzyb gral 30 minut
a ma dokladke Sadlok i Zajac nie grali w ogole ...
Zadne wnioski dla nas z tego nie plyna , dla trenera pewnie wrecz przeciwnie .
Mam nadzieje , ze z Dinamem Bukareszt zrobimy test - mecz juz na powaznie .
Taka generalka przed derbami .
Zreszta wyglada na to , ze trener chcial miec na to spotkanie czolowych zawodnikow wypoczetych .
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.