Puchar Ekstraklasy 2008/09

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#271 Post autor: Raul22 » 4 wrz 2008, o 23:52

nie wiem jak wam ale mne juz obrzydlo te ustawienie i taktyka radolsky'ego i czekanie na kontry, 80% meczu stalismy na swojej polowie wykopujac pilki do przodu, a ze wszystkie byly niecelene to i akcji nie bylo, nasza taktyka juz 2 sezon polega na tym samym, czyli dlugie pilki na Fabusza i ten ma je przytrzymywac i zgrywac, ale to juz kazdy laik pilkarski wie, az strach pomyslec co by bylo jakby z przodu nie bylo Zajaca bo to jedyny chop co biega i probuje jakies akcje robic, w 2 polowie jeszcze Cwielong calkiem wporzo zagral, ciezko widze kolejne mecze z tym trenerem.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#272 Post autor: 19r20 » 4 wrz 2008, o 23:58

beznadziejnie słaby mecz w wykonaniu kopaczy
co się dzieje z tą drużyną?
szczewa jakby potrafili to byśmy dziś przegrali.. dzięki Bogu oni sa baardzo słabi...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
ch-R

#273 Post autor: ch-R » 5 wrz 2008, o 00:00

Dodom jeszcze ze z Polonia momy w dupe i to srogo.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
Hmmm...
Kontakt:

#274 Post autor: Hmmm... » 5 wrz 2008, o 00:00

kolejny szpil z typu: wyszli-zagrali-i styknie :/
Feruga-dramat
Zajac na plus i Pepe kery go zmienil reszta jak zwykle zagralo bo musialo.
Ogolnie mom pytanie czy nasi grajki dostali zakaz strzelania na brama z 16-20 metrow?? bo na sila wlatuja w te pole karne z czego pozniej nic nie wyniko :/
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."

Elmer
Kontakt:

#275 Post autor: Elmer » 5 wrz 2008, o 00:00

Przynajmniej mogło być 2:2, a tak 0:0 przejdzie bez historii.
Feruga fatalnie zagrał i nie wiem czy to przypadek. Dobra zmiana Ćwielonga co mnie osobiście zaskoczyło. Tak jak ktoś wcześniej pisał Jakubowski zagrał bardzo dobrze, podobnie Adamski, gorzej ze środkiem pola, forma Nowackiego po kontuzji daleka od przynajmniej dobrej.

Pociesza mnie fakt, że to był tylko mecz w PE. Jednak czegoś mi w naszej drużynie jeszcze brakuje. Mam nadzieję, że to "coś" z czasem przyjdzie. Może to brak przysłowiowego zęba?

Co do kibiców: jestem zniesmaczony bluzgami, szczególnie tym co pokazali kibice (?) Górnika. Po co część kibiców (?) Ruchu przez niemal całą drugą połowę stała przy płocie obok sektora buforowego? Po to przyszliście na mecz żeby doprowadzić do haji? Jeśli tak to się j... w łeb.

dobranoc ;)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

RudaSlaska7
Kontakt:

#276 Post autor: RudaSlaska7 » 5 wrz 2008, o 00:03

Elmer pisze:Przynajmniej mogło być 2:2, a tak 0:0 przejdzie bez historii.
Feruga fatalnie zagrał i nie wiem czy to przypadek. Dobra zmiana Ćwielonga co mnie osobiście zaskoczyło. Tak jak ktoś wcześniej pisał Jakubowski zagrał bardzo dobrze, podobnie Adamski, gorzej ze środkiem pola, forma Nowackiego po kontuzji daleka od przynajmniej dobrej.

Pociesza mnie fakt, że to był tylko mecz w PE. Jednak czegoś mi w naszej drużynie jeszcze brakuje. Mam nadzieję, że to "coś" z czasem przyjdzie. Może to brak przysłowiowego zęba?

Co do kibiców: jestem zniesmaczony bluzgami, szczególnie tym co pokazali kibice (?) Górnika. Po co część kibiców (?) Ruchu przez niemal całą drugą połowę stała przy płocie obok sektora buforowego? Po to przyszliście na mecz żeby doprowadzić do haji? Jeśli tak to się j... w łeb.

dobranoc ;)
moze chcieli siedziec blizej bramki na ktora Ruch atakowal ? nie raz tak bylo ze kibice z 10 przechodzili na ten sektor

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#277 Post autor: heli » 5 wrz 2008, o 05:29

a z tego co żech jeszcze zoboczył na tym szpilu to kompletna klapa z wyprowadzeniami dwoma trzema szybkimi podaniami kontr czy po prostu przyspieszonych ataków. Nie mal zawsze taki atak kończył się zagraniem nie w tempo co powodowało spowolnienie calej akcji. Czy to lewym, czy prawym nie mal każde odegranie było wtakich przypadkach nie w tempo, za plecy, bądź conajmniej tak, że całą prędkość gracz odbierający musiał wytracić
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

bluefil
Kontakt:

#278 Post autor: bluefil » 5 wrz 2008, o 08:32

Mecz kiepski, ale jak na PE to jakies emocje byly. Doping zalosny (mowie tu o nas, bo zabole maja zawsze swoj poziom, co nie oznacza, ze powinnismy sie do niego znizac). 50% dopingu na Rude Slaska (to byl mecz Ruchu, czy Rudy???), 40% wyzwiska/antydoping, 10% dopingu na Ruch. Oby wiecej nie bylo takich spotkan. Chyba jednak jest lepiej jak oni nie przyjezdzaja, tylko czy to by powstrzymalo nasze "tegie" glowy od antydopingu.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

BLUEMAN

#279 Post autor: BLUEMAN » 5 wrz 2008, o 09:27

Właśnie ze doping boł najlepszy od kupa szpili (może nie larmo ale treść - po za tym komu tu kibicować, jak te ci*** nic nie grajom). Bez antydopingu to idź sie na siata.

COBRA

#280 Post autor: COBRA » 5 wrz 2008, o 09:41

Parodia futbolu,jak mozna grac z kontry u siebie Gornik slabiutki ale lepszy od nas.

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#281 Post autor: Ama » 5 wrz 2008, o 12:01

chorzowskaR pisze:Dodom jeszcze ze z Polonia momy w dupe i to srogo.

Co z ciebie za kibic niebieskich jak ty godosz że przegromy jak spielu my nie rozegrali z takim nastawieniem do naszych grajków to do dospeli spi...... . Rozumia nie idzie nom ale odrazu nos przekreślać ku*** nie rozumia takiego nastawienia . I marudzenie posty powyżej że doping za słaby więc jak wokół wos nie śpiewają to ryknąć że spiewać a nie potem marudzić na forum
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#282 Post autor: jalboss » 5 wrz 2008, o 13:52

Krótko w tym temacie:

RADOLSKI RAUS + SŁOWACKO EKIPA TYŻ

I zostawcie Feruge, synek sie poprostu spolił. Pogro z kim innym i bydzie lepiej...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

rumcajs_79
Kontakt:

#283 Post autor: rumcajs_79 » 5 wrz 2008, o 14:16

radoslky nie mo pojecia jak ułorzyc ta druzyna zeby grala, w wywiadach miwi o wszystkim tylko nie o grze widac ze nie umie sie do tego zabrac
jak sie parzy na ta gre to byle kopnac niema zadnej mysli taktycznej wszystkie mecze gromy tak samo byle by wybic bala do przodu
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

josceline
Kontakt:

#284 Post autor: josceline » 5 wrz 2008, o 14:18

slaby mecz, slabo jakosc i to wyglondo jakby coroski slabszy ... nima koncepcji na gra ... byle bal wykopnyc jak najdalij ...
Adamski - wczoraj zagrol dobrze, byl ostoja obronybylo widac ze tyn chlop miol leb wczoraj na karku !! wielki plus do niego ...
pi8larz, kilka dobrych interwencji . ale jak reszta byle do przodu a zwlaszcza nie dokladnie .. :/
Cwielag kurcze niby cos robil rozgrzol z nowackim nas trocha ale to nima to ....
mysla ze panu Radolskiemu trzeba podziekowac ....

marek79
Kontakt:

#285 Post autor: marek79 » 5 wrz 2008, o 14:26

po kiego chu... gromy te mecze w tym pucharze jak u nos wylazi praktycznie piyrwszy sklad. Po co zeby sie dodatkowo mynczyc?

Po co u nos w klubie jest Sadlok? Radolsky chciolbych to uslyszec po co?
Synek mo talynt a taki słowacki antytryner mu zdu... colko kariera jak on nawet w takich meczach synka na 5 minut niy wpusci. To samo sie tyczy Sobiecha, Goncerza, Ninkovica i poru innych.

Radolsky RAUS!!!!!!!

ODPOWIEDZ