Fana Oberschlesien

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
reden
Kontakt:

#271 Post autor: reden » 29 cze 2004, o 22:37

Prosza o dokończynie...

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#272 Post autor: Ozor » 29 cze 2004, o 22:44

Nikogo nie obrażałem wyjasniłem tylko skąd pomysł na awatar i jestem bardzo tolerancyjny bo jestem Slązakiem!

fuhr
Kontakt:

#273 Post autor: fuhr » 29 cze 2004, o 22:53

reden pisze:Prosza o dokończynie...

darmowa edukacja

i co najwazniejsze moge mowic co mysle
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#274 Post autor: Patton » 30 cze 2004, o 00:12

Anty - rozjebales mnie, mam wieksze pojecie czlowieku o Historii niz ty. Ale nie mam zamiaru znizyc sie do Twojego poziomu. Jestes kozak za monitorkiem i niech tak zostanie. A tak nawiasem mowiac, kto w ciagu 17 dni przegral wojne? :lol: Oczywiscie nie oddajac nawet guzika... 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#275 Post autor: Lutz » 30 cze 2004, o 00:33

fuhr pisze:

darmowa edukacja

fuhr sorry że sie wtroncom ale kiedyś ty mioł w Polsce darmowo edukacja ??? Bo chyba tego co nom kładli przez 50 lot do gowy niy chesz nazwać edukacjom.Katynia nigdy niy było SB i UB to dobroczynne organizacje ,o 17 września my w szkole wcale niy godali .Panowie Bierut , Stalin byli ojcami narodu.Tego jo sie z ty twoi darmowy edukacji nauczył w Polsce. A od kiedy możesz godać co chcesz???14 lot z hokiym.W Europie a co sie z tym wiąże i w Niymcach mogli godać już zarozki po II wojnie.Tak że widzisz edukacja a wkłodanie dzieciom pierdół do gowy to dwie różne sprawy.
A do ciebie Anty mom ino jedno .- SIEG HEIL UND ES LEBE FREIE SCHLESIEN !!!!!!!!!!!!!!!

AndRe
Kontakt:

#276 Post autor: AndRe » 30 cze 2004, o 00:48

Popieram FUHRA

Najpierw czuje sie Slazakiem dopiero potem Polakiem ( glownie dlatego ze mam takie obywatelstwo , tym jezykiem sie posluguje etc.)

Ktos inny czuje sie ino Slazakiem , ktos Niemcem , ktos Slazakiem i Niemcem.

I jest fajno.To jest magia Gornego Slaska :)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

fuhr
Kontakt:

#277 Post autor: fuhr » 30 cze 2004, o 07:41

Lutz pisze:
fuhr pisze:

darmowa edukacja

fuhr sorry że sie wtroncom ale kiedyś ty mioł w Polsce darmowo edukacja ??? Bo chyba tego co nom kładli przez 50 lot do gowy niy chesz nazwać edukacjom.Katynia nigdy niy było SB i UB to dobroczynne organizacje ,o 17 września my w szkole wcale niy godali .Panowie Bierut , Stalin byli ojcami narodu.Tego jo sie z ty twoi darmowy edukacji nauczył w Polsce. A od kiedy możesz godać co chcesz???14 lot z hokiym.W Europie a co sie z tym wiąże i w Niymcach mogli godać już zarozki po II wojnie.Tak że widzisz edukacja a wkłodanie dzieciom pierdół do gowy to dwie różne sprawy.
A do ciebie Anty mom ino jedno .- SIEG HEIL UND ES LEBE FREIE SCHLESIEN !!!!!!!!!!!!!!!

zgadzam sie z tym ze przed 89 nauka historii byla 'inna' ale ja nie mialem na mysli historii....wiesz w takiej wielkiej brytanii za wylozenie przez kogos na uczelni co to sa rownania maxwella w ciul kasy mozna sie pozbyc

i to jest bardzo duzo ze mamy za friko edukacje - oby jak najdluzej
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#278 Post autor: Konrad » 30 cze 2004, o 07:52

MiG29 pisze:...... Rozjebiemy was. polskie bolszewickie zawszone kundle

Bardzo szanuję ŚLĄSKĄ odmienność, wielkie przywiązanie do tradycji i wielką świadomość Ślązaków - ale za takie słowa to wal się na ryj buraku :!:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

sadist

#279 Post autor: sadist » 30 cze 2004, o 08:58

Lysy, widzisz... Jak ktos próbje skłócić Was z resztą Polaków, to ch** mu w dupę.

Gorzej, że niektórzy z Was sami chcą tego skłócenia. Teksty o tym, że Polacy bluzgający na Niemcy to w większości szczurki, które zrobiły sobie z Reichu przystanek w drodze do USA, jest być może prawdziwy - tacy ludzie nawet mnie wk***iają. Ale część z Was robi to samo. Opluwanie Polski i Polaków nie pomaga w załagodzeniu stereotypów.

Więc chodźcie lepiej na piwo, przy kufelku takie sprawy lepiej się omawia ;)

KK
Kontakt:

#280 Post autor: KK » 30 cze 2004, o 08:58

Z malym poslizgiem - ZBANOWANY.
Konrada rozumiem w zupelnosci. Apeluje o spokoj

Gość

#281 Post autor: Gość » 30 cze 2004, o 09:07

grhoak pisze:Niemieckie parówy dały dupy drugiej reprezentacji knedli więc skończ pi***olić głodne kawały.

Forever RUCH & ENGLAND
TY ANGIELSKI PUCYBUCIE!

snajper

#282 Post autor: snajper » 30 cze 2004, o 09:57

no to ap z nim jak prubuje pokłucic :evil:

MiG29

#283 Post autor: MiG29 » 30 cze 2004, o 10:05

Konrad - taka bedzie moja każda reakcja na takich pojebów, jak anty. No i swoją drogą chyba nie do konca zrozumiałeś mój post. No i jesteś "niebieski", dlatego nie bedziemy kruszyć kopii.

Z "niebieskim" pozdrowieniem dla wszystkich braci w niebieskiej wierze.

PS. - je*** "czerwone" bydło, je*** komunę.

tomas de toRquemada

#284 Post autor: tomas de toRquemada » 30 cze 2004, o 12:34

Wiem ze tego palanta Anty_ juz nie ma ale oburzylo mnie to jego pi***olenie od rzeczy... Szczegolnie jego twierdzenie, ze podzialy to chlam...

Anty_: albo państwo włoskie jak było podzielone na liczne malutkie państewka i nikt tam nie chce żadnych podziałów bo to chłam i wogóle co to ku*** za film
I tu sie mylisz cwelu, bo akurat Wlosi daza do federalizacji swego kraju, stad takie regiony jak np. Friuli Venezia Giulia, i jakos nikt im nie odmawia prawa do odrebnosci, ba, nawet friuliano jest uznany przez UE za jezyk, nie zden tam dialekt, a od wloskiego duzo sie nie rozni. Tak samo nikogo tam nie denerwuja dwujezyczne tablice z nazwami miast.

Inny fajny przyklad: Katalonia, podobnie jak Slask byl to od wiekow bogaty region, najlepszy przyklad czemu moze sluzyc autonomia.

DjMaciar
Kontakt:

#285 Post autor: DjMaciar » 30 cze 2004, o 12:49

Duzo prawdy w niektorych postach tu przeczytalem
ale i duzo dziecinady typu bluzganie na siebie i glupie klutnie
pomyslmy komu nasze argumety pasuja??
w polsce??-nikomu
i tak bedzie zawsze
wiadomo kazdy ma przywiazanie do wlasnej kultury ziem itp.
ale dlaczego cos co maja tez inni w polsce nie jest im zabierane przez
SLAZAKOW
a oni zabieraja nam prawo do suwerennosci
i o to wlasnie jest pytanie??
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Zablokowany