19 marca - RUCH Chorzów - POLONIA W. godz.18:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
SyR
Kontakt:

#271 Post autor: SyR » 20 mar 2007, o 16:57

Fan79 pisze:jo tam wola goroli niż murzynów :!:
Przekonac ci nie zmienia :roll: no ale na szpilach jak np tys bucys albo cos (bo niy wiym bo sie nie znomy 8) ) to pomysl ze to tak chobys som dowol ujymne punkty albo kary na Ruch :evil: Ludzie my sie sami szkodzymy :!: :!:

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#272 Post autor: Ozor » 20 mar 2007, o 17:02

Sprawa dopingu jest przynajmniej jasna jest do dupy i to wszyscy przyznają.Wiele tu było napisane co zrobic aby było lepiej megafony bębny,zmiana sektora młynu itd problem w sektorze 10 w którym zasiadałem przez ostatnie parenascie lat polega na tym że stał się sektorem rodzinnym ludziom którzy zasiadali w innych czesciach stadionu zimponował doping na nim prowadzony atmosfera i przybyli na niego niestety nic nie wnosząc lub jak kto woli wniesli swoje przyzwyczajenia biernego kibicowania.Na sektorze gdzie co trzecia osoba jest albo dzieckiem albo kobietą nie da się prowadzic zorganizowanego i zgranego dopingu.
Młyn powinien jaki by nie był wrócic na swoje miejsce bo to on często występował w roli prowadzącego doping mając mocne wsparcie sektora 10 jako odpowiadającego.
Jescze słowo na temat gry zespołu czy to nie dziwne że wszyscy piłkarze bez wyjątku są słabi i poruszają się o tempo wolniej od przeciwnika i to w każdym z trzech dotychczasowych meczy?

SODA's
Kontakt:

#273 Post autor: SODA's » 20 mar 2007, o 17:04

gerhat pisze:
SODA's pisze:,na calym swiecie przy takich wynikach kibice je*** pilkarzy ( mecz MaNu reszta swiata BUCZENIE PO GRACZACH LIVERPOOLU ) PRZY WIELOMILIONOWEJ WIDOWNI
buczenie na graczy drużyny przeciwnej sie ma nijak do jeb*** i lżenia swoich w trakcie meczu, który się jeszcze nie skończył.
Takie wzorce w ManU nie obowiązują, ale zdarząją się w Europie po serii porażek, fatalnej gry i straty szans na awans - vide M1860 -Augsburg, gdzie kibice "60" odwrócili się tyłem do boiska, zdjęli szczewiiki i nimi klaskali, wyrażajac swoją dezaprobatę dla stylu, wyników i miejsca w tabeli.
Z kolei kibice Schalke nie odważyli się na taki krok ponieważ mimo że ich maszynka się zacięła i w 4 meczach zdobyli 2 pkt nadal sa liderem, a kibice sa z druzyną.

Futbol mo zawsze w sobie szowinizm, ale tu mosz przykłady co jest normalne i z czym się nie dyskutuje.
To co jest na Ruchu nie jest takie normalne i nie jest poza dyskusją.
ostatnie zdanie gerhat nie mam tyle czasu zeby sie tu rozpisywac a przyklad z MaNu to pierwszy z brzegu nie powiem o Hiszpani ciepanie pomaranczy m.in. itd ,itp zas sie wciagam

poprostu przyjdz lub zmontoj ekipe na DZIESIONA i zrobcie porzadek z tymi kibolami
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#274 Post autor: cisiu » 20 mar 2007, o 17:26

uRodzony na sektoRze pisze:
cisiu pisze:"]co sie z wami dzeje NIYBIESCY??? żeby sie nawzajym wyzywać dycha-"młyn")??
Na żartach sie nie znasz? 8)
Chociaz sie 10 troche ozywiała po tych "słownych figlach"

na jakich k... żartach?? jo wjym jak zawsze dycha reaguje i co to mo na celu jak młyn śpjywo coście tak cicho dziesiona... ale jak wczoraj żech słyszoł jak dycha odpowiedziała na jakoś śpjywka "młyna" : momy wos w pi***ie... to mi na żarty już niy wyglądało!!! :evil: :evil:
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

wojtas 81

#275 Post autor: wojtas 81 » 20 mar 2007, o 18:08

Jo sie nie chca wymadżać , ale uwazam ze "mlyn" na sektorze 7 teroz 8 miol b.dobro lokalizacja, bo w tej chwili wogole nie spelnio swojej roli (bo kozdy mo swoja rola na Cichej) wczorej bylo to dobitnie widac! Skoro mlyn mo ciagle jakies aluzje do "DZIESIONY" to po kiego ....... zescie wczoraj przyszli na dycha? a potem jak zescie na 9 poszli to bylo wos garstka i zastanawiolech sie po co ten bemben zescie wyciagli skoro "perkusista" nie przyszedl i jakis bajtel co chwila "gwalcil" ten bemben??? Gdzie jest "mlyn" z rundy jesiennej??? Niech wroci i niech wroci doping z jesieni!!!
Co do szpilu to nie byda na nikogo najezdzol, powiem tak: jezeli trener wie co sie dzieje to OK, jezeli nie bardzo nad tym panuje to proponowalbym wystawiene skladu maksymalnie zblizonego do wygranego meczu z Wisla i znajdzie sie slabe ogniwo!!! Jestem jednak optymistycznie nastawiony do dalszej czesci sezonu , bedzie dobrze!!!

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#276 Post autor: uRodzony na sektoRze » 20 mar 2007, o 18:45

gerhat pisze:jak znom niebiesko, to chodziło jej o te przyspiewki z twojego sektora typu "wasze matki to są k..", "legia to stara k..", "łysy h.." "gorole wy..." które odstraszaja matka z dzieckiem od przyjścia na mecz.

Z mojego sektora powiadasz. Bylismy chyba na innych meczach bo "wasze matki.." wczoraj nie było...

A i Legia chyba zaczeto chyba na 10, wiec nie trafiles... Tym razem to nie ja zepsułem atmosfere :lol:

Nie do konca zrozumiales mój post, chodzi mi o wieszcnych narzekaczy ktorzy powodują to ze jesli ktos nie uczescza na spotkanie a wejdzie na forum wyciąga myslne wnioski bo "urodzeni na..rzekacze" po przegranym meczu muszą sie wypłakac na forum, oczywiscie odpowiednio to koloryzując...

gerhat pisze:buczenie na graczy drużyny przeciwnej sie ma nijak do jeb*** i lżenia swoich w trakcie meczu, który się jeszcze nie skończył.
Pewnie nie uwierzysz ale na tym moim sektorze (wcieleniu zła i wszystkiego najgorszego co na Cichej) nikt nie wyzywał pilkarzy, baaa część śpiewała jeszcze gdy piłkarze juz byli w tunelu...

No ale to i tak chamstwo bo spiewalismy "ch** z wynikami, niebiescy jestesmy z Wami"
Oj zrobilismy chlew chrum chrum ....

cisiu pisze:na jakich k... żartach?? jo wjym jak zawsze dycha reaguje i co to mo na celu jak młyn śpjywo coście tak cicho dziesiona...

Dobra, spróbuje z innej strony:
gdyby po 5 minutowej ciszy z naszej strony 10 zaspiewała "coscie tak cicho , Wy w młynie coscie tak cicho" to napewno bym sie nie obrazil tylko pomyslałbym "faktycznie cos tu cicho...". Troche dystansu, kibicujemy jednej druzynie!!!
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Elmer
Kontakt:

#277 Post autor: Elmer » 20 mar 2007, o 18:48

arcio pisze:
dylo pisze:Jak bedzie tak że ktoś dostanie kare za udawanie malpy to spewnoscia tej malpy nie bedzie udawal.
jak będzie kara to będzie za późno bo kare dodupiom klubowi
a potem se klub może szukac na monitoringu kogo ud***ć tylko że to będzie po fakcie bo będziemy mieli kilka punktów na minusie
i tak się w końcu stanie. WIEŚ, WIEŚ, WIEŚ (oczywiście nie obrażając wsi). Ci co udaja małpy sami znajdują się właśnie na takim poziomie.

Klub powinien oficjalnie wypowiedziec się na ten temat i odciąć od takich "kibiców".

Szkoda, że przez takich idiotów klub straci nie tylko punkty lub pieniądze, ale przede wszystkim prestiż.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Bizak16

#278 Post autor: Bizak16 » 20 mar 2007, o 19:04

Powiem tak:

z tego co jo wczorej widziol (słyszol) a na meczu bylech to dziesiona spiewala piosenki typu Gorole raus itd itd a nie mlyn to ros

a dwa mysla ze kozdy pamieto piosynka z Bielska (jak kto niepamieto jest do sciagniecia na stornie www.niebiescy.pl) "Co to za miasto, co to za wies........" i mysla że po wczorajszym naszym zachowaniu na swoim stadionie i poziom jaki pokazalismy to ta grupka 7-8 osob z Warszawy śmialo mogla by nam zaspiewac tą piosenke .... i to jest przykre....no ale obysmy wrocili do tej atmosfery z meczu z Jagą czy Zawisza..

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#279 Post autor: gerhat » 20 mar 2007, o 19:22

Wszystkich co mnie wyzwają abych założył jakies stowarzyszenie czy przyszedł zrobic porządek musza niestety zawieść bo zarowno jo, ani żodyn z Wos nie zrobi tego porzondku. Natomiast jako kibic który kiedyś zasiadoł w młynie a potem przez wiele let na dziesionie mom prawo pedzieć co myśla o takim dopingu.

Dziesiona to nie znaczy kupić se bluza z takim grafym i puszyć się, bo do dziesiony nigdy żodyn nie mioł idnywidulanych praw. To był klimat samoistny a nie przez kogoś reżyserowany, to było zawsze kibicowanie z odrobiną chamstwa lub wulgaryzmu. Teraz jest wulgaryzm i chamstwo z odrobiną kibicowania. I proszę się tu nie ciepać dzisiejsi bywalcy dziesiony, bo jest tam wielu porządnych kibiców z krwi i kości co se czasem przeklną, czemu nie, nie o nich tu pisza. Problem robi się wtedy gdy dominują ci co z klniecia i szydzenia robią jakis stały rytuał, a niestety zaczyno ich być coroz więcej. I nie mnie rozsądzac dlaczego sie tak dzieje, czy to te matki i dzieci o których ktoś tu wspomino zepsuły ta atmosfera, czy pijoki, czy odszczepieńcy z młyna czy zwyczajni kozacy chcacy się lansowac na dziesionie. Jo tego nie zidentyfikuja i nie wskaża palcem kto jest winien bo nie o to chodzi.
Chodzi o dawny klimat dziesiony, który chyba odchodzi w zapomnienie.

Kto tego nie rozumie ten z ...... policji :wink: :lol:

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#280 Post autor: uRodzony na sektoRze » 20 mar 2007, o 19:23

Bizak16 pisze:mysla że po wczorajszym naszym zachowaniu na swoim stadionie i poziom jaki pokazalismy to ta grupka 7-8 osob z Warszawy śmialo mogla by nam zaspiewac tą piosenke ....
Po pierwsze wycieczki rodzinne tak brzydko nie spiewaja, a po drugie na wsi nie ma telebimów 8)
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Bizak16

#281 Post autor: Bizak16 » 20 mar 2007, o 20:27

Urodzony ..... - czesto zgadzom sie z Twoim mysleniem, ale Twoje komentarze tego typu mnie wkurzają....bo ktos pisze cos powaznego (bo chyba sie zgodzisz ze nasz doping wczoraj czesto byl zenujący) a Ty se jaja robisz

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#282 Post autor: swce » 20 mar 2007, o 20:36

proponuja wziąść sie za siebie na nastepnym szpilu...i pokozac prawdziwe kibicowanie jakie powinni pokozac kibice 14 krotnego mistrza Polski... :wink: a nie sie durch wadzić :roll:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

SODA's
Kontakt:

#283 Post autor: SODA's » 20 mar 2007, o 20:42

a nie sie durch wadzić :roll:[/quote]

to nie ja to gerhat musi miec zawsze ostatnie zdanie :roll:
RUCH Chorzów Polska

Raulito
Kontakt:

#284 Post autor: Raulito » 20 mar 2007, o 20:44

19dżony R lancz20 pisze:proponuja wziąść sie za siebie na nastepnym szpilu...i pokozac prawdziwe kibicowanie jakie powinni pokozac kibice 14 krotnego mistrza Polski... :wink: a nie sie durch wadzić :roll:
Dobrze napisane ! Po jednym przegranym meczy zamiast w takim momecie wspierac pilkarzy wadzimy sie miedzy soba....

Wezmy sie w garsc i pomóżmy pilkarza solidnym i godnym Ruchu dopingiem !

pozdRo
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#285 Post autor: gerhat » 20 mar 2007, o 20:49

SODA's pisze:a nie sie durch wadzić :roll:
to nie ja to gerhat musi miec zawsze ostatnie zdanie :roll:
taa, wszystko przez gerhata
koklusz też

ODPOWIEDZ